Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
MMC-teden - tedenska izdaja najboljših vsebin

Avtorji Slavko Jerič

Dirka po Italiji Prva tedna minila v šahu vodilnih, vsi pričakujejo eksplozijo v zadnjem tednu

20.05.2023

Za kolesarji na Dirki po Italiji sta že skoraj dve tretjini kroga, a dirka se še nikakor ni razplamtela in je razočarala marsikaterega navijača in kolesarskega spremljevalca. Precej več akcije se pričakuje zadnji teden.

Športni SOS Risi med elito ugnali enega gostitelja

19.05.2023

Slovenska hokejska reprezentanca je na svetovnih prvenstvih elitne divizije osemkrat igrala proti gostiteljem, edine zmage pa se je veselila leta 2005, ko je v Innsbrucku premagala Avstrijo s 6:2.

Veronika Šoster "Ni tragike, če knjiga spolzi mimo, dobra knjiga bo obstala"

19.05.2023

'Zelo rada spremljam mlade, vedno sem pozorna na nove glasove, kakšno snov ponujajo ljudje, ki začenjajo svojo pot. Gre za tako posebno snov, ki žari čisto drugače, včasih je kaj zelo novega in neverjetnega,' razmišlja knjižna urednica Veronika Šoster.

Športni SOS Boj za obstanek: teorija dopušča dve točki, povprečje pa jih terja skoraj pet

17.05.2023

Slovenski hokejisti so po treh tekmah še vedno brez osvojene točke. Za obstanek bo treba doseči (vsaj) eno zmago, število priložnosti pa je iz dneva v dan manj. V povprečju je bilo za obstanek treba osvojiti skoraj pet točk.

Slavko Jerič Učna ura Lakersov pri hitri korekturi igralskega kadra

16.05.2023

Končnica Lige NBA vstopa v svojo drugo polovico, ki bo najprej določila finalista, nato pa še prejemnika pokala Larryja O'Briena. Na predzadnjo stopničko so se povzpeli Boston, Miami, Denver in Los Angeles Lakersi.

SOS odmev Hvastija: Remco se boji resnici pogledati v oči

15.05.2023

"Odstop Remca Evenepoela ne spremeni prav veliko. Takoj po kronometru mi je bilo jasno, da Primožu Rogliču ni več glavni tekmec za končno zmago, ampak sta to Geoghegan Hart in Geraint Thomas," je novico tedna na Giru komentiral Martin Hvastija.

SP v hokeju 2023 Dejan Kontrec: Če ne bi bili optimistični, potem bi težko delali v športu

12.05.2023

"Čakajo nas zelo težki tekmeci, a priprave so bile kakovostne, imeli smo dobre tekmece, tudi logistično ni bilo nekih večjih napak, zato upam na najboljše na svetovnem prvenstvu," pred začetkom SP-ja razmišlja vodja reprezentance Dejan Kontrec.

Ekslibris Pisanje daljših besedil je garanje

12.05.2023

Lucijan Zalokar pri ustvarjanju knjig želi pisati v slogu lahkotne igrivosti skozi pogled nepristranskega ratia, zato je bil toliko bolj vesel, ko je podobno oceno prejel za svoje novo delo Dirka od bloka do drevesa, v katerem piše o dopingu.

Slavko Jerič Pasje popoldne

11.05.2023

"Grande Casino," je znana besedna zveza, ki jo v kolesarstvu uporablja Primož Roglič. Kako nepredvidljiv je ta šport, je spet potrdila sredna etapa, ki se je končala z več padci, v katere sta bila ujeta tudi prva favorita za končno zmago.

1000. del Športnega SOS-a Tadej Pogačar in porast gledanosti Dirke po Franciji

12.05.2023

Vse večji uspehi slovenskih kolesarjev na Dirki po Franciji se odražajo tudi po vse večji gledanosti, ki je vrhunec doživela v zadnjih treh letih, ko je Tadej Pogačar vselej osvojil prvo ali drugo mesto. Prav Pogačar nam je tokrat zastavil vprašanje.

Športni SOS Evenepoel bi šel rad po poti Bugna, Merckxa, Hinaulta ...

08.05.2023

Remco Evenepoel ima možnost, da postane šele peti kolesar, ki bi vodil prav po vseh etapah Dirke po Italiji. A do Rima ga čaka še veliko kilometrov, predvsem pa kolesarjev, ki imajo svojo načrte, med njimi je seveda tudi Primož Roglič.

Športni SOS V boju za naslov šahovskega prvaka več zmag kot v zadnjih desetletjih

03.05.2023

V boju za naslov svetovnega prvaka v šahu je bilo šest od 14 partij končanih z zmago enega od šahistov. V zadnjih 45 letih je bil to drugi najvišji odstotek partij, ki se ni končal z delitvijo točk.

Stran 17 od 85
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov