Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Slavko Jerič

SOS odmev Vzorec: Pogačarjeve težave drugi dan po prostem dnevu v kraljevski etapi

26.07.2023

Za Tadejem Pogačarjem je peta tritedenska dirka, prav vsako pa je končal na zmagovalnem odru. V Pariz je še drugič zapored pripeljal na drugem mestu, še bolj pomembno pa je bilo, da se je tako hitro pobral po slabem dnevu na Col de la Loze.

SOS odmev Pred zaključkom v Alpah: Ali je poškodba zapestja lahko sreča v nesreči?

18.07.2023

Tadej Pogačar in Jonas Vingegaard ustvarjata eno največjih rivalstev v zgodovini Toura, razlika pred zadnjimi šestimi etapami znaša zgolj deset sekund v korist Danca, kar je četrta najmanjša razlika pred zadnjim tednom Dirke po Franciji.

Športni SOS Pogačar na kronometrih uspešnejši, Vingegaard pa hitrejši v obeh vožnjah v zadnjem tednu

18.07.2023

Tadej Pogačar je v vožnji na čas nekoliko uspešnejši kot Jonas Vingegaard, Danca pa hrabri dejstvo, da je bil v primerjavi s Slovencem hitrejši na obeh kronometrih, ki sta bila na Dirki po Franciji izpeljana zadnji teden.

Športni SOS Hitra desetka: Pogačar za skoraj 100 dni prehitel Mercxa

07.07.2023

Marsikdo je v sredo v boju za skupno zmago na Dirki po Franciji že odpisal Tadeja Pogačarja, ki pa se je dan pozneje vrnil z epsko zmago in svoj števec etapnih uspehov na Touru povišal na deset.

Slavko Jerič Pireneji predjed, okus glavne jedi bo znan že v nedeljo

05.07.2023

Če se po jutru dan pozna, nas čaka izjemno vznemirljiv Tour. V Baskiji so bili z dvema razgibanima etapama položeni odlični temelji, po dveh sprinterskih vložkih se zdaj pozornost spet vrača h kolesarjem, ki se bodo bojevali za končno zmago.

Razočaranje pri Jumbu Vismi Van Aert jezen kot ris, Vingegaard presenečen nad očitki, da ni pomagal

03.07.2023

Baskovski uvod v Tour je prinesel majhne razlike v skupni razvrstitvi, v kateri je Tadej Pogačar zgolj z odbitnimi sekundami proti Jonasu Vingegaardu pridobil 11 sekund, ter majhne zaplete v ekipi Jumbo Visma.

Športni SOS Razlike v najboljši deseterici v skladu s povprečjem

03.07.2023

Razgibani uvodni etapi Dirke po Franciji sta že pokazali, kdo vse se bo lahko boril za končno zmago, razlike v skupni razvrstitvi pa sicer še niso tako velike, pravzaprav so popolnoma v skladu z dolgoletnim povprečjem.

Športni SOS Letošnji Tour eden najbolj gorsko obarvanih

01.07.2023

Kolesarje na francoskem krogu čaka izjemno veliko zahtevnih vzponov, zgolj po številu premaganih višinskih metrov gre za eno najtežjih izvedb v zgodovini te dirke.

Analiza knjižne sezone Vabljeni k reševanju ankete, v jubilejni sezoni bomo govorili o sreči

29.06.2023

Na podkastu Številke smo končali 9. sezono, v kateri smo se ukvarjali s knjigami. Preden dokončno zapremo to poglavje in začnemo priprave na naslednjo sezono, vas prosimo za pomoč.

Napoved Ena najtežjih uvodnih etap v zgodovini Toura

30.06.2023

110. Dirka po Franciji se bo začela udarno: kolesarje v Baskiji čaka 182 kilometrov, pet kategoriziranih vzponov in zahtevna špička tik pred ciljem, ki vsaj na papirju napoveduje udarno eksplozijo.

Slavko Jerič Pot do trona Toura ne le na cesti, ampak tudi v glavi

29.06.2023

Tako, karte so položene, kilometri nabrani, pričakovanja pa so vsak dan večja, tako pri kolesarjih, ki komaj čakajo, da se usedejo na kolo, kot pri gledalcih, da začnejo spremljati vsakoletni športni vrhunec − kolesarsko Dirko po Franciji.

SOS odmev Martin Hvastija: Kolikor poznam Pogačarja, ne bo prav dolgo čakal na napad

29.06.2023

"Če bodo noge prave, bo Pogačar najbrž preizkušal Vingegaarda že precej pred Alpami. Vprašanje pa je, kakšno razliko bo pridobil. Modro bi bilo sicer skupno zmago napadati ob koncu drugega in na začetku zadnjega tedna," je prepričan Martin Hvastija.

Stran 14 od 85
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov