Igra je potekala po posebnih pravilih. V podaljšku je tako odločal 'zlati koš', ki ga je dosegel Tyson Chandler. Foto: EPA
Igra je potekala po posebnih pravilih. V podaljšku je tako odločal 'zlati koš', ki ga je dosegel Tyson Chandler. Foto: EPA

Selektor Mike Krzyzewski je ob odprtju "svetovnega košarkarskega festivala" 15 varovancev razdelil v dve ekipi. Pri Modrih so mejo desetih točk dosegli Andre Iguodala (15), Stephen Curry (14) in Kevin Durant (10), pri poražencih pa Lamar Odom (13) in Chauncey Billups (11).

Zvezdniki sedeli v prvih vrstah
Zabavno prireditev je ob robu igrišča spremljalo veliko igralcev, ki so sicer odpovedali nastop na SP-ju (Carmelo Anthony, LeBron James, Chris Paul in Dwyane Wade) ter glasbenikov (Jay-Z).

V nedeljo Francija, nato selekcija 12 igralcev
Sloviti Madison Square Garden bo v nedeljo gostil dve prijateljski tekmi - najprej se bodo pomerile ZDA in Francija, nato pa še Kitajska in Portoriko. V ponedeljek bo znano, katerih 12 košarkarjev bo potovalo na svetovno prvenstvu v Turčijo, je sporočil predsednik ameriške košarkarske zveze Jerry Colangelo.

Pred SP-jem še tri prijateljske tekme
Američani bodo nato odpotovali v Evropo, kjer jih je pred SP-jem čakajo prijateljske tekme z Litvo, Španijo in Grčijo. S Slovenijo bodo v Carigradu igrali 29. avgusta.