Martin Caceres si želi zaigrati v Premier ligi. Foto: EPA
Martin Caceres si želi zaigrati v Premier ligi. Foto: EPA

Trenerja Chelseaja Antonia Conteja, ki je s Caceresom že sodeloval pri Juventusu, zanima predvsem telesna priprava nogometaša po poškodbi ahilove tetive. Za 29-letnega Urugvajca, ki je uporaben na vseh obrambnih položajih, tekme pa ni odigral že od februarja, ko se je poškodoval na obračunu Juventusa in Genove, se zanimata tudi Roma in Inter, a bi sam raje odšel v Premier ligo. Pred odhodom v Italijo je igral za Villarreal, Sevillo in Barcelono.

West Bromwich se zanima za Mohameda Sissokoja. Na Otoku je že nastopal, od leta 2005 do 2008 je nosil dres Liverpoola. Za West Bromwich je že odigral 60 minut prijateljske tekme proti Dinamu iz Delhija.

"Že kar nekaj časa je minilo, odkar sem zapustil Anglijo, a menim, da ne bi imel težav. Sem samozavesten, odlično se počutim. Do konca tedna bom preživel v WBA-ju, nato pa bomo videli, kaj se bo iz tega izcimilo," je dejal Sissoko, ki prav tako ni igral resnih tekem od februarja, ko se je razšel s Šanghajem. V karieri je v Evropi poleg Juventusovega in Liverpoolovega nosil drese Auxerrea, Valencie, Fiorentine in Levanteja, za reprezentanco Malija pa je odigral 34 tekem.