Darko Milanič je na začetku marca drugič postal trener Maribora. Foto: www.alesfevzer.com
Darko Milanič je na začetku marca drugič postal trener Maribora. Foto: www.alesfevzer.com
Milanič ne more vzpostaviti sinergije z navijači

"Želel sem le dati vrednost velikemu dosežku Marcosa Tavaresa," pravi trener Maribora in nadaljuje: "To je vse, izpadlo pa je tako, kot da je to velik teater. Mene imate vedno na razpolago in me boste tudi v prihodnje vedno imeli. Ob reakcijah občinstva pa mi seveda ni vseeno."

Zdelo se je namreč, da je k arogantnemu dejanju na novinarski konferenci prispeval prav negativen odnos navijačev. Še zlasti na tej tekmi, ko se je Primorec naposlušal žvižgov.

"V mojem obdobju vseh teh zmag se še ni zgodilo, da po končani tekmi tako kot igralci ne bi dobil aplavza. To se je zdaj prvič zgodilo. Za nami je sedem zmag in en neodločen izid, po takšnem nizu je to preprosto zelo velika redkost," dodaja Milanič.

V Mariboru nikoli ni bil posebej priljubljen. Še bolj je to očitno zdaj, ko je padla podpora tudi Zlatku Zahoviču, ki ima po prepričanju javnosti na trenerja velik vpliv.

"V NK Maribor nisem prišel, da bi me imel kdo posebno rad. Tu sem zaradi tega, ker je športni direktor ocenil, da sem prava oseba za vodenje moštva. Po moji oceni in oceni mojih šefov delam to zelo dobro," meni Izolan.

Milanič je največkrat ovenčan trener Maribora, a ne vzpostavi sinergije z navijači. Že naslednja tekma, derbi z Olimpijo, lahko v veliki meri usmeri nadaljnji tok tega zanimivega odnosa.

Milanič ne more vzpostaviti sinergije z navijači