EP v odbojki 2017
slice
Evropsko zlato za ruske odbojkarje, Slovenci 8.
Srebro za Nemce, Srbi do brona, 3. september 2017 ob 23:44 Ruski odbojkarji so postali novi evropski prvaki, po trdem boju so v finalu s 3:2 v nizih ugnali Nemce. Slovenija je na EP-ju na Poljskem zasedla 8. mesto.
70
Giani še drugič zapored v finalu evropskega prvenstva
44
2. september 2017 ob 22:35 Odbojkarska reprezentanca Nemčije je v polfinalu evropskega prvenstva po velikem preobratu premagala Srbijo s 3:2.
Kovač: Izgubili smo značaj in srce
36
1. september 2017 ob 12:30 "Treba se je boriti žogo za žogo, točko za točko in se počasi vračati. A mi smo se samo gledali," je po izpadu Slovenije z odbojkarskega EP-ja dejal selektor Slobodan Kovač.
Odbojkarsko prvenstvo stare celine leta 2019 tudi v Sloveniji
25
1. september 2017 ob 11:52 Evropska odbojkarska zveza (CEV) je na letnem kongresu, ki poteka v okviru evropskega prvenstva na Poljskem, razkrila, da bo prihodnje evropsko prvenstvo, leta 2019, v Franciji, Sloveniji, na ...
Strašni Rusi končali slovenske sanje o novem podvigu
223
31. avgust 2017 ob 19:04 Slovenska odbojkarska reprezentanca na evropskem prvenstvu ne bo ubranila srebrne medalje. Njena pot se je končala v četrtfinalu, saj so bili Rusi v Krakovu močnejši s 3:0.
Apetit iz jedilnice so prenesli na igrišče Slovenske odbojkarje je pred tekmo s Poljsko že marsikdo nekam poslal. Spletni komentatorji po porazu z Bolgari, pa tudi selektor v garderobi.
73
Slovenci v Krakovu pogasili peklensko vzdušje Slovenski odbojkarji so v peklenskem vzdušju v dvorani v Krakovu premagali Poljake (0:3) in se uvrstili v četrtfinale letošnjega evropskega prvenstva. Za polfinale bodo morali preskočiti rusko oviro.
481
Bolgari boleče razkrili vse slovenske slabosti Slovenska odbojkarska reprezentanca je na EP-ju drugič zapored izgubila s 3:0, tokrat z Bolgarijo. V repasažu za četrtfinale bo treba premagati Poljake.
188
Slovenci proti Bolgarom po zmago in drugo mesto Slovenski odbojkarji, ki so na evropskem prvenstvu dosegli zmago nad Španci in poraz proti Rusom, v ponedeljek čaka dvoboj z Bolgarijo.
40
Bojeviti Slovenci izgubili napete končnice proti Rusom Slovenski odbojkarji so na evropskem prvenstvu na Poljskem izgubili razburljiv dvoboj z Rusijo, odbojkarska velesila je slavila s 3:0 (25, 28, 22). Rusi so Slovencem zadali prvi poraz na EP-ju.
171
Rusija prva "ura resnice" za Slovence Slovenski odbojkarji na evropskem prvenstvu na Poljskem so po gladki zmagi nad Španijo misli že preusmerili na Rusijo, ki bo v soboto realnejši pokazatelj, kakšen je domet Slovenije.
25
Odbojkarji na krilih sijajnega Šterna za uvod strli Špance Slovenci so zmagovito začeli letošnje evropsko prvenstvo v odbojki. V Krakovu so s 3:0 (25, 15, 16) premagali nekdanje evropske prvake Špance.
52
Španci najslabši na papirju, a ne gre jih podcenjevati Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo v četrtek v Krakovu začela braniti senzacionalno srebro s prejšnjega evropskega prvenstva v Bolgariji.
13
Tine Urnaut: Za dopust se zmenite s Stojčevom " Vemo, da lahko premagamo vrhunske ekipe. Toda - kar si naredil včeraj, danes ne pomeni nič ," se kapetan odbojkarjev Tine Urnaut zaveda, da se na vsakem prvenstvu zgodba začne znova.
24
Slovenija na EP-ju lahko "premaga vsakogar" V četrtek se bo na Poljskem začelo 30. evropsko odbojkarsko prvenstvo. Na njem bo sodelovalo 16 reprezentanc, ki bodo razdeljene v štiri skupine, med njimi bodo tudi Slovenci.
18

Kazalo