Urošu Zormanu in soigralcem gre za zdaj vse po načrtih. Foto: EPA
Urošu Zormanu in soigralcem gre za zdaj vse po načrtih. Foto: EPA

Škofjeločan, ki igra na položaju desnega zunanjega, je o tekmi še povedal: "To je bila morda naša najboljša napadalna tekma na tem svetovnem prvenstvu. Nekaj preglavic nam je povzročil le vratar Stanić, drugače pa smo prihajali do strelov ne glede na spremembe v srbski obrambi. V naši obrambi smo nekoliko padli, z izjemo nekaj kratkih obdobij ni bila na najvišji ravni. Še vedno čakam na našo stalno igro, da združimo oba polčasa, upam, da se bo to zgodilo na pomembnejši tekmi."


Sebastian Skube: "Nova težka tekma, kot vse na tem prvenstvu. Znova smo imeli majhen padec v igri, a smo se hitro pobrali. Vsak igralec je prispeval svoj delež k zmagi, tudi številne menjave so pripomogle, da smo bili v končnici sveži in na koncu tudi zmagali."

Uroš Zorman: "V drugem polčasu sta ga tudi sodnika malce začela 'srati', če se izrazim po domače. Malce smo se izgubili, na igrišče so nato prišli igralci s klopi, naš drugi 'val', ki so fenomenalno igrali. V osmini finala se bomo pomerili z Egipčani, ki jih spoštujemo, a se jih ne bojimo, tako kot vse na prvenstvu. Nato četrtfinale, potem pa bomo videli."

Gašper Marguč: "Vsi smo do konca tekme verjeli v našo zmago in jo tudi dosegli, potrebovali smo le od pet do sedem minut, da smo preobrnili tekmo. Na koncu smo ostali zbrani in zmagali. Pot do polfinala je še dolga, gremo tekmo po tekmo."