Najbolje ocenjene novice zadnjega meseca - Športni SOS

Šport

Nižje postavljeni tenisači izkoristili priložnost
Letošnje teniško leto je bilo precej turboletno, saj je v primerjavi s koncem lanskega leta precej premešalo imena na vrhu lestvice ATP.
4

Šport

Pau Gasol najbolj učinkovit evropski novinec
Zaradi neverjetnih predstav Luke Dončića v Evroligi se številni bralci Športnega SOS-a zadnje čase precej spogledujejo z rekordi v Ligi NBA in Evroligi.
25

Šport

Novaković ob prvencu star skoraj 37, Kavčič še leto več
Milivoje Novaković je nekaj tednov pred 37. rojstnim dnem dosegel prvi gol v Prvi ligi, a še zdaleč ni najstarejši strelski debitant v zgodovini najmočnejše slovenske nogometne lige.
8

Šport

Evolucija meta za tri točke: od palčka do odločevalca
Met za tri točke je v Ligo NBA vstopil pred skoraj štirimi desetletji zelo sramežljivo, danes pa je postal eden od ključnih elementov pri osvajanju naslovov.
26

Šport

Evropejci na vrhu statistike NBA? To je uspelo Marku Miliču
Dominantne predstave Giannisa Antetokounmpa in Kristapsa Porzingisa soj luči v Ligi NBA spet obračata v evropske igralce.
25

Šport

Andrej Stare kliče SOS: Kdo je nazadnje zmagal s št. 9?
Nekoliko slabši začetek slovenske sezone v smučarskih skokih je hitro popravil Jernej Damjan, ki je presenetljivo zmagal na posamični tekmi v Ruki.
19

Šport

V 33. letu starosti je Jamesa presegel le Jordan
LeBron James tudi v 33. letu starosti prikazuje odlično formo, saj v povprečju dosega celo nekaj več točk, kot jih je v celotni karieri.
43

Šport

Kopitar lani za 20 točk potreboval 36 tekem, letos le 16
Anže Kopitar je gonilna sila letos prerojenega Los Angelesa, ki kroji vrh svoje divizije, zato ni presenetljivo, da smo tokrat na portalu Športni SOS preverili Kopitarjeve dosežke.
13

Šport

Nogometaši Juventusa so se kar 16-krat znašli v prepovedanem položaju
Ta teden je Ligo prvakov zaznamoval tudi preobrat Seville, ki je proti Liverpoolu že zaostajala s 3:0, na koncu pa izvlekla točko.
12

Šport

Športniki iz ekipnih športov zelo redko športniki leta
V Sloveniji več kot polovica vseh športnikov leta prihaja iz dveh športov: alpskega smučanja in atletike.
42

Šport

Kavčič najstarejši slovenski selektor, Katanec najmlajši na Euru
Brane Oblak je bil edini slovenski selektor, ki je na reprezentančni klopi debitiral po 50. letu, kmalu se mu bo pridružil sedmi slovenski selektor Tomaž Kavčič.
14