Najbolje ocenjene novice zadnjega meseca - Športni SOS

Šport

Rekord Ilke in Sofie: največ stopničk med novinkami
Ilka Štuhec in Sofia Goggia sta bili odkritji letošnje sezone v alpskem smučanju, saj sta kar 13-krat stopili na zmagovalni oder, predtem pa jima to ni uspelo niti enkrat v svetovnem pokalu.
17

Šport

Burgič v eni sezoni Prve lige zadel največ 11-metrovk
Miran Burgič je v letošnji sezoni izkoristil sedem enajstmetrovk, kar je največ v eni sezoni celotne zgodovine Prve lige.
5

Šport

Domen že v prvem poletu čez 200 metrov, Vančura še 10 m dlje
Prvi letošnji poleti v Oberstdorfu so precej pozornosti poželi tudi zaradi Domna Prevca, ki se je še kot nepolnoleten prvič spustil po letalnici. In to zelo uspešno.
19

Šport

Bo James podrl Jabbarjev rekord? Številke mu niso naklonjene.
LeBron James je že kot najstnik začel igrati v Ligi NBA in zato podrl precej starostnih rekordov. Veliko navijačev se sprašuje, ali lahko po koncu kariere zasede sam strelski vrh.
49

Šport

Maljkovićevi fantje že podirajo rekorde
Slovenska košarkarska reprezentanca je priprave na evropsko prvenstvo začela odlično, saj je že presegla dva svoja rekorda, tretjega pa izenačila.
53

Šport

Največ rdečih kartonov na tekmah Barcelone in Reala
Barcelona in Real Madrid sta v zadnjih desetih sezonah Lige prvakov največ tekem med vsemi udeleženci končala z igralsko prednostjo.
29

Šport

Med rekorderji treh letalnic tudi Peter Prevc
Smučarji skakalci so letos nastopili na treh letalnicah, prav na vseh je rekord naprave (vsaj za nekaj minut) postavil Stefan Kraft.
28

Šport

Olimpija na poti največjega spomladanskega padca
Izjemno slab spomladanski začetek nogometašev Olimpije je že terjal dve zamenjavi na trenerskem mestu. Le ena točka na šestih tekmah priča o zgodovinsko slabem nadaljevanju prvenstva.
57

Šport

Infografika: Ronaldovih 100 golov v Evropi
Eden izmed junakov tega tedna v evropskih nogometnih pokalih je Cristiano Ronaldo, ki je z dvema goloma število vseh zadetkov v evropskih tekmovanjih zaokrožil na sto.
41

Šport

Povprečje pripadlo Planici, ekstremne daljave pa Vikersundu
Planica že nekaj let ni več prizorišče svetovnega rekorda v smučarskih poletih, se pa lahko še vedno pohvali kot letalnica, kjer se v povprečju leti najdlje.
25