Poljubljanje pred očmi nekaj deset tisoč navijačev Barcelone. Foto: Reuters
Poljubljanje pred očmi nekaj deset tisoč navijačev Barcelone. Foto: Reuters
Shakira
Zase je dejala, da je zelo strastna ženska, a hkrati disciplinirana in odgovorna. 'Tisti, ki niso perfekcionisti, nimajo z menoj kaj početi,' rada pove. Foto: EPA

Popzvezdnica in španski nogometaš sta dolgo skrivala svojo zvezo, od prejšnjega meseca, ko je Kolumbijka prek Twitterja novo ljubezen z besedami "Predstavljam vam svoje sonce" potrdila, pa sta neločljiva. Španski mediji zaljubljencema tako sledijo tako rekoč povsod, kar pa niti ni težko, saj Gerard in Shakira ne moreta odmakniti pogleda drug z drugega.

Koliko pa je izid?
Pred dnevi je tako 34-letna pevka deset let mlajšega izvoljenca tolažila po porazu Barcelone proti najhujšim tekmecem iz Madrida v finalu kraljevega pokala, v soboto pa ga je lahko imela čisto zase. Ker Piqueja ni bilo med izbranci Pepa Guardiole na prvenstveni tekmi proti Osasuni, je lahko sedel ob pevki na tribuni. Opravljivi jeziki so po tekmi pripomnili, da je bilo videti, da je ona mnogo bolj zagreta zanj, saj ga je vseh 90 minut objemala, ga zasipala s pozornostmi in ga poljubljala, on pa je pogosto z enim očesom medtem gledal dogajanje na igrišču.

Zvezdnica, ki je lahko vzor
Piqueju sicer zavidajo mnogi moški, saj Shakira že nekaj let velja za eno najbolj zapeljivih glasbenic na svetovni sceni - pa ne le zaradi trebušnega plesa in miganja z boki. Kolumbijka si je veliko spoštovanja pridobila tudi zaradi skromnega obnašanja, saj z nogami trdno stoji na tleh, in dobrodelnega dela.

Desetega maja tako po petih letih znova prihaja na Hrvaško, natančneje v Areno Zagreb, v kateri bo imela koncert. Prireditelji so sporočili, da je zagotovo ne bo spremljal Gerard, med gostovanjem pa ima, v nasprotju z nekaterimi zelo razvajenimi zvezdniki, zelo malo zahtev.

Voda, sir in maserka
Naročila je le, da si v garderobi želi porcijo tipične bližnjevzhodne jedi humus in slani namaz, veliko vode, segrete na sobno temperaturo, različno sadje in sir. Poleg tega si je zaželela še maserko. Shakira sicer v Zagreb prihaja s 30-člansko ekipo, v kateri sta stilist, frizerka in 20 scenskih delavcev, ki bodo postavili 200 ton opreme. Na Hrvaškem se bodo zadržali le en dan.

Oglejte si zmontiran posnetek Shakirinega strastnega navijanja za Barcelono v finalu kraljevega pokala in sobotno izkazovanje ljubezni do Gerarda Piqueja.