Bynesova je širši javnosti postala znana po svoji vlogi v najstniški seriji Moja super sestra. Foto: EPA
Bynesova je širši javnosti postala znana po svoji vlogi v najstniški seriji Moja super sestra. Foto: EPA
Leta 2013 in 2014 je pristala v psihiatrični bolnišnici. Foto: Reuters

Nekdanja najstniška vzornica je v zadnjih letih postala redna tarča tabloidov, ki so spremljali njen boj z odvisnostjo od mamil in posledično z zakonom. Toda 31-letnica je v nedavnem intervjuju za oddajo Hollyscoop dejala, da je to samo še preteklost.

Ravno v teh dneh je končala opravljanje kazni zaradi vožnje pod vplivom nedovoljenih snovi, pri čemer so jo ujeli leta 2012. Prav ta aretacija je sprožila niz dogodkov: le nekaj dni pozneje je bila vpletena v avtomobilsko nesrečo, a je pobegnila s prizorišča nesreče ...

Kot je povedala v nedavnem intervjuju, se počuti "zelo dobro". Pri zdravljenju ji je pomagalo tudi to, da je pomagala ljudem, ki imajo v življenju manj sreče, kot jo je imela sama. "Veliko hodim, vadim v telovadnici in pomagam pri razdeljevanju hrane brezdomcem. To je res zanimivo in zabavno," je dejala Bynesova.

Veliko časa je preživela na Modnem inštitutu za oblikovanje in trženje v Los Angelesu, kamor se je vpisala leta 2013. Tam so jo kmalu izključili, saj ni obiskovala predavanj. Leta 2015 se je znova vpisala in od takrat velja za vzorno študentko. "Naučila sem se, kako se šiva, izdeluje vzorce in v prihodnosti želim sama oblikovati svojo linijo oblačil," je še povedala 31-letnica.

Prav tako se želi vrniti k svojim igralskim koreninam. Hollywood je zadnjih sedem let ni videl. Pravi, da si je samo vzela odmor in da je pripravljena na vrnitev. "Pogrešam igranje. In imam manjše presenečenje za vas: spet bom začela igrati," je razkrila v intervjuju. Dodala je: "Želim se vrniti na televizijo. Mogoče bom začela gostovati v serijah, ki so mi pri srcu." Kot zanimivost: zadnjo vlogo je odigrala leta 2010 v najstniški drami skupaj z Emmo Stone.

Vrnitev po sedmih letih
Po uspehih s filmoma Kar si dekle želi in Mlada nogometašica se je leta 2010 poskusila otresti podobe otroške zvezdnice, ko se je fotografirala za revijo Maxim. Nato pa je šlo samo navzdol, ko je naznanila, da bo nehala igrati, a pozneje ublažila svojo odločitev s tvitom: "Samo šalim se."

Svojo podobo najstniške zvezdnice je pred leti prelevila v "divo Twitterja", kjer je burila duhove s svojo neposrednostjo, žaljivimi opazkami in navsezadnje s svojimi golimi fotografijami. "Ko sem bila pod vplivom mamil, sem se trudila ostati smešna," se je na svojevrsten način opravičevala v intervjuju.