Psy je tako rekoč čez noč postal zelo bogat in zelo slaven. Foto: EPA
Psy je tako rekoč čez noč postal zelo bogat in zelo slaven. Foto: EPA
Pogled, ki se razpostira iz stavbe
Psy si je dom uredil v Los Angelesu. Foto: Facebook

PSY, čigar pravo ime je Park Jae Sang, je precej skrivnosten glede nakupa nove nepremičnine, po poročanju TMZ-ja pa naj bi 34-letni pevec za svoj novi dom odštel 1,2 milijona dolarjev.

Potem ko je bila opravljena finančna transakcija, naj bi pevca, ki je v zadnjem času osvojil tudi Američane s svojimi nastopi v oddajah Saturday Night Live, Today in Ellen, na banko pospremili tudi varnostniki.

Stanovanjska stavba Blair House, ki so jo zgradili leta 1989, je ena izmed desetih najbolj zaželenih stavb v Los Angelesu. V ekskluzivnem objektu, ki je z mostom povezan z bazenom, fitnesom in drugimi ugodnostmi, ponujajo 24-urno postrežbo, slovi pa tudi kot stavba, ki ponuja enega izmed najlepših pogledov v "mestu angelov". V stavbi je več 100 stanovanj, ki kljub visoki ceni gredo za med.

Milijončki se nabirajo
Psy, ki je zaslovel s svojo uspešnico Gangnam Style, ta se približuje milijardi ogledov na YouTubu, naj bi s skladbo, ki govori o "popolnem dekletu, ki ve, kdaj biti prefinjeno in kdaj se zdivjati", v zadnjih mesecih zaslužil že več kot osem milijonov dolarjev.

Poročali smo že, da je videospot južnokorejskega raperja PSY-ja pred slabim mesecem YouTube uradno imenoval za novega rekorderja, saj si je Gangnam Style ogledalo 805 milijonov ljudi, skladbo Baby najstniškega pevca Justina Bieberja pa so si do istega trenutka ogledali 803 milijoni ljudi.

V skladbi Gangnam Style Psy izvaja tudi zdaj že sloviti "jahaški ples", ki ga pleše na milijone ljudi po vsem svetu.