Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Novice

Z mirnim značajem dokončno ukrotil divjo vodo

Benjamin Savšek bi si težko predstavljal popolnejši dan. Z izvrstno vožnjo v Tokiu je slovenskemu slalomu na divjih vodah priveslal prvo zlato kolajno na OI. Izročil mu jo je legenda tega športa, trikratni olimpijski zmagovalec Tony Estanguet.

9

Več novic

V Logatcu bodo dobili dnevni center za starejše

V Logatcu bodo zgradili center za dnevno varstvo starejših nad 65 let. Prostora bo za 24 starejših, ki ne potrebujejo celodnevne oskrbe, ampak le del dneva, ko so njihovi svojci v službi.

Pogačarjevo pogumno srce, 2. del

Tadej Pogačar še naprej spreminja kolesarsko zgodovino, lani je postal drugi najmlajši kolesar z zmago na Dirki po Franciji, letos je ponovil rumeno zgodbo, kar pomeni, da je zdaj najmlajši človek z dvema osvojenima Touroma.

78

Nižje kazni za prehitro vožnjo, višje za telefoniranje; dovoljeno zavijanje desno ob rdeči luči

DZ je sprejel novelo zakona o pravilih cestnega prometa, ki prinaša nižje kazni za prehitro vožnjo in višje kazni za uporabo telefona med vožnjo. Prav tako uvaja možnost dovoljenja za zavijanje desno pri rdeči luči na semaforju.

270

Zakaj Kubance pesti najhujše pomanjkanje hrane v zadnjih 30 letih?

Kubanci se v zadnjih 30 letih z veliko težavo oskrbujejo s hrano. Ta je draga, kar je sprožilo največje proteste v zgodovini države. Uvozijo kar 70 odstotkov živil. Država za nastali položaj krivi predvsem ameriške sankcije, a razlogov je več.

333
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov