Naj poštar Štajerske

Na podlagi nominacij smo dobili pet finalistov naše akcije "Naj poštar Štajerske". Tistih, ki ste jih največkrat nominirali v etru Radia Maribor, z zapisom na naši Facebook strani ali preko spletnega obrazca. Nominirali ste več 250 različnih poštarjev s Štajerskega konca.

Tako ste glasovali in izbrali zmagovalca. To je postal MIHA LEKEŽIČ.

Rezultati glasovanja Foto: Radio Maribor
Rezultati glasovanja Foto: Radio Maribor

Vseh pet finalistov smo tudi obiskali na njihovem delovnem mestu:

V sklopu akcije "Naj poštar Štajerske" smo obiskali prvega finalista Draga Ješovnika, ki pošto raznaša na območju Svete Trojice.

NAJ POŠTAR ŠTAJERSKE: Drago Ješovnik

Obiskali smo tudi drugega finalista, ki so ga s svojimi glasovi v finalni izbor poslali občani Lenarta. Kaj nam je povedal Miha Lekežič?

NAJ POŠTAR ŠTAJERSKE: Miha Lekežič

Že smo pri tretjem finalistu akcije "Naj poštar Štajerske". Na Spodnji Polskavi smo obiskali Petra Paja, ki svoje delo poštarja opravlja na motorju.

NAJ POŠTAR ŠTAJERSKE: Peter Paj

Tukaj je še četrti finalist akcije "Naj poštar Štajerske". To je po seštevku vaših glasov postal Srečko Drevenšek iz Vidma pri Ptuju. Kaj nam je povedal?

NAJ POŠTAR ŠTAJERSKE: Srečko Drevenšek

Predstavljamo še zadnjega finalista akcije "Naj poštar Štajerske". To je Primož Zalezina, ki svoje delo opravlja v okolici Rogatca. Kako premaguje hribe in doline?

NAJ POŠTAR ŠTAJERSKE: Primož Zalezina

Miha, še enkrat iskrene čestitke! Želimo ti veliko varno prevoženih kilometrov, še več pravočasno dostavljene pošte in paketov. Čim manj ugrizov psov. In veliko zadovoljnih strank, ki ti bodo še naprej lepšale delovne dni.

Zmagovalec Miha Lekežič z jutranjima voditeljema Katjo in Kristijanom Foto: Katja Gregorec
Zmagovalec Miha Lekežič z jutranjima voditeljema Katjo in Kristijanom Foto: Katja Gregorec