Foto: Radio Maribor
Foto: Radio Maribor

Kakšen teden nam prinaša luna?

Teden tokrat začenjamo z luno v znamenju kralja živali. Po tem, ko smo nekaj več časa posvetili raziskovanju sebe in preživljanju časa v samoti, si bomo ponovno zaželeli nekaj več družbe. Energija, ki nam jo tokrat prinaša znamenje leva, nam bo dala odlično priložnost, da popravimo svoj ugled in zgladimo morebitne spore in nesporazume.

V sredo luna prehaja v znamenje device, kar nas bo ponovno nekoliko umirilo. Tokrat pa v sredo pričakujemo tudi prvi lunin krajec, Merkur pa se bo premaknil v znamenje bika. Miselni procesi bodo potekali nekoliko počasneje, vsako stvar bomo večkrat premislili, težave se lahko pojavijo tudi pri učenju.

V soboto, ko bo luna prešla v znamenje tehtnice, bo izjemno dober dan za zabavo, umetnost in ljubezenske dogodivščine. Ponovno bomo bolj umirjeni, uživali bomo v harmoniji. Na isti dan pričakujemo tudi sončno konjunkcijo s planetom Jupiter, ki nam bo dala še več ustvarjalne energije.

Teden nam na splošno, zaradi nove lune, prinaša možnost za nove začetke, ko bomo svoje namere ponovno lahko usmerili v stabilnost, kontinuiteto in doslednost. Ta teden bo pomembno, da razmislimo tudi o svoji finančni prihodnosti ter se ponovno spomnimo svojih ciljev.

Foto:horoskop Foto: Oglasno sporočilo
Foto:horoskop Foto: Oglasno sporočilo

OVEN
Ta teden boste Ovni naleteli na priložnosti za finančno napredovanje. Razmislite o novih možnostih za službo ali naložbo. Ne bojte se sprejeti novih ideje in ukrepov za izboljšanje svojega finančnega položaja. Sicer vas na splošno čaka izjemno dinamičen teden, ki bo poskrbel za kar nekaj dobre volje.

BIK
Sredi tedna se bo Merkur premaknil v vaše znamenje, kar vam bo prineslo ogromno jasnost, odgovorov na vaša vprašanja in nov zagon. Razmislite o svojih ciljih za prihodnost in se potrudite razviti dober načrt, kako jih boste uresničili. Sicer vam ta teden prinaša tudi kar nekaj situacij, v katerih boste ponovno odkrili svojo nežnejšo plat.

DVOJČKA
Dvojčki, čas je, da poglobite svoja prijateljstva. Ta ste kar nekaj časa zanemarjali in v kolikor tega ne boste storili, lahko ostanete brez tistih res pravih prijateljev, ki so vam prav vedno stali ob strani. Pomembno bo tudi to, da se osredotočite na svoje sanje in razmislite kaj vam te želijo sporočiti.

RAK
Vam ta teden napoveduje ogromno druženja in precej jasnih odgovorov na to, za koga se je pametno potruditi in za koga morda ne toliko. Poskusite ostati odprti in ne obsojajte prehitro. Čas bo, da izstopite iz cone udobja. Pomembno bo tudi, da vse informacije, ki jih boste dobili dvakrat, preverite preden zares odreagirate ali koga obsodite po nedolžnem.

LEV
Levom nov teden prinaša ogromno novih priložnosti, ampak samo v primeru, da boste znali poslušati in se boste oglasili na pravi “klic”. Bodite pripravljeni na spremembe, te se bodo zgodile v vsakem primeru, bolje bo, če se nanje dobro pripravite, odgovore že nosite v sebi.

DEVICA
Želeli si boste tvegati in čeprav bo ta teden pravi zato bo vseeno pomembno, da tvegate na pravih področjih. V službi svoje mnenje raje zadržite in se ne ukvarjajte s stvarmi, ki se vas ne tičejo. Več drznosti pa lahko zagotovo izkoristite na ljubezenskem področju. V vaše življenje se vrača tudi nekdo iz preteklosti, dvakrat premislite, kakšen bo izid te vrnitve.

TEHTNICA
Čas bo, da jasno izrazite vaše želje, pričakovanja in namere. Prav tako bo pomembno, da ostane odprti za različna sodelovanja in priložnosti, ki vam bodo prinesle tako finančno, kot osebno rast. Sicer vam ta teden prinaša tudi nekaj napetosti, okrog vas se bodo namreč konstantno odvijali podobni dogodki, ki vam bodo najedali živce, razmislite zakaj.

ŠKORPIJON
Škorpijonom ta teden prinaša izjemno nepričakovano spremembo. Pripravljeni ste nanjo. Šlo bo za novost na delovnem področju. Sprejmite jo z odprtimi rokami, saj vam prinaša velik razvoj, tudi rast na osebnem področju. Ob tem bo vseeno pomembno, da ne pozabite na svoje zdravje.

STRELEC
Vaša rutina se bo ta teden izjemno spremenila, bo pa to prineslo možnost za rast na prenekaterih področjih vašega življenja. Poskusite nove pristope ob tem pa ostanite odprti za nove ideje. Čas bo, da razširite tudi svoje delovno okolje

KOZOROG
Kozorogom nov teden prinaša predvsem osredotočenost na hobije in izražanje svojih najglobljih čustev. Razmislite o kreativni dejavnosti, ki vam prinaša ogromno veselja, morda lahko ob razmišljanju pridete do ideje, ki vas bo osvobodila slabega delovnega okolja. Dobili boste tudi izjemno priložnost za učenje nečesa novega, nikar je ne izpustite.

VODNAR
Izzivi, izzivi in še enkrat novi in dodatni izzivi, z njimi bo obarvan nov teden. Ti prihajajo tako na osebnem kot poslovnem področju. Vseeno ostanite odprti za novosti, saj vam bodo le te pomagale pri razrešitvi večine le teh. Več časa boste tako ta teden posvetili predvsem dela na sebi in praktičnem delu doma.

RIBI
Ribam bo nov teden povrnil občutek koristnosti. Ponovno boste ugotovili, da nekatere stvari enostavno obvladate in da ste na pravi poti. Ob tem vseeno ne počivajte na lovorikah in pazite, kaj govorite, laž ima kratke noge in slej ko prej se vam lahko vse povrne v veliko hujši obliki.