Luna namreč prehaja v znamenje vodnarja, ki pa nam prinaša izjemno veliko energije. Počutili se bomo močne, polni bomo navdušenja, zaupali si bomo. To je tudi dan, ko lahko nekaj več dosežemo v športnih disciplinah, po drugi strani bo izjemno pomembno, da smo bolj pozorni na cesti, oziroma v prometu.

V sredo luna preide v znamenje bika. Takrat ne bo dobro, da sprejmete večje odločitve. Prav tako bo bolje, da resne teme za pogovore prestavite na kakšen drug dan. V petek nas bo prvi lunin krajec ponovno usmeril k spremembam, tako nas časa vikend poln novosti in realizacije načrtov in različnih ciljev.

Pred nami je dober teden, polni bomo navdušenja, bodite pa pozorni na cesti!
Pred nami je dober teden, polni bomo navdušenja, bodite pa pozorni na cesti!

Kaj pa pravijo zvezde za posamezna znamenja?

OVEN:
Ovni boste ta teden najbolj sijali v družbi mlajših kolegov in kolegic. Zato se nikar ne upirajte mlajši družbi. Sicer vam tedenski horoskop napoveduje, da boste končno uspeli spustiti zidove okrog svojega srca. Nikar pa ne pozabite na obljubo, ki ste jo dali pred kratkim, v nasprotnem primeru se namreč obeta kar nekaj slabe volje.

BIK:
Ta teden vas čaka postavljanje novih ciljev, ob tem bo pomembno, da pazite na njihovo velikost. Pogovor s prijateljem bo prišel še kako prav. Sicer je res, da ste na ljubezenskem področju v zadnjem času naredili izjemno velik preskok bo pa ta teden še dodatno pokazal ali je primerno vztrajati ali ne. V nedeljo bo nujno potrebno, da ponovno vključite svojo vztrajnost.

DVOJČKA:
Vas nekaj slabe volje in neprijetnih občutkov čaka zaradi družinskih odnosov. Ta teden bo čas, da se osvobodite stalnih vzorcev in začnete živeti svoje življenje, v kolikor boste sposobni tega premika lahko ob koncu tedna pričakujete res lepo nagrado.

RAK:
Raki se boste ta teden v veliki meri ukvarjali s svojimi finančnimi težavami. Pomembno je, da slabo investicijo sprejmete in poskušate narediti vse zato, da njene negativne plati izginejo. Nekaj več slabe volje vas čaka v službi. V sredo, ob valentinovem boste ponovno našli skupen jezik s partnerjem.

LEV:
Ne nasedajte prehitro. Lepe besede in dejanja še ne pomenijo, da je nekdo v vaši bližini zares iskren, čas bo da raziščete dejstva in zaključite takšne odnose. Sicer pa vam ta teden prinaša predvsem veliko časa za poglobitev vase in dejanja, ki so vas pripeljala do točke na kateri trenutno stojite.

DEVICA:
Ta teden bo za device izjemno produktiven. Vse česa se boste lotili vam bo šlo izjemno dobro od rok. Več dobre volje se obeta tudi v službi, kjer boste našli novega zaupnika. V sredo vas čaka nekaj lepih presenečenj, ki bodo pomembno vplivale na vašo prihodnost.

TEHTNICA:
Tehtnice lahko v nov teden stopite mirno, saj vas čaka pozitivni razplet nečesa za kar ste se zelo dolgo borili. Tudi na ljubezenskem področju boste ta teden znali najti še nekaj več nežnosti in ljubezni, kar bo izjemno dobro vplivalo na vašega partnerja. Več časa boste preživeli ob umetnosti in druženju z vašimi najdražjimi.

ŠKORPIJON:
Tudi pred škorpijoni je izjemno ploden in tempiran teden. Če si že dlje časa želite poskusiti nekaj novega potem bo ta teden prava odločitev zato. Posvetite nekaj več pozornosti svojemu zdravju. Če imate možnost se odpravite na krajši oddih in se še bolj povežite s svojo družino.

STRELEC:
Želja po povezanosti in ljubezni vas bo vodila v izjemno čudovite situacije, ki vas bodo napolnile z novo energijo in željo po spremembi. Nekaj slabe volje vas čaka čez vikend, ko vam energije nikakor ne bodo naklonjene, takrat bo bolje, da se iz družbe umaknete.

KOZOROG:
Kozorogi boste ta teden stopili v stik z izjemno dobro in novo idejo za zaslužek. Zgrabite jo z obema rokama, saj vam prinaša možnost izboljšanja vašega finančnega stanja. Če boste ljudem okrog sebe zaupali se bodo popravili tudi odnosi.

VODNAR:
Sonce, Mars in Pluton vas bodo napolnili z novo energijo, osredotočenostjo in odločnostjo. Občutek boste imeli, da lahko dosežete popolnoma vse in to ne bo samo občutek. Če ste si česa že dolgo želeli potem bo ta teden pravi čas, da to poskušate dobiti, energije vam potem kar nekaj časa več ne bodo tako pozitivno naklonjene.

RIBI:
Stvari, ki jih počnete skrito pred radovednimi pogledi, za zaprtimi vrati se znajo še prehitro razkriti, sploh če počnete nekaj s čimer škodujete drugim in tudi svojim odnosom. Sicer se bo zdelo, da vas bo ljubezensko navdušenje spremljalo celoten teden in da se nikakor prav zares niste sposobni spustiti na trdna tla.

Horoskop pripravlja jutranja voditelji Katja Gregorec.