Foto:
Foto:

Skoraj vsi hodimo k frizerju, domala vsi pa imamo tudi svojega najljubšega, saj smo prepričani, da je za nas najboljši. Marsikdo s frizerko ali frizerjem poklepeta, upošteva mojstrove nasvete, se mu kdaj tudi izpove in z njim izmenja lokalne trače. Tako nam frizerke in frizerji velikokrat pomenijo več kot zgolj osebo, ki nam uredi pričesko in poskrbi za urejen videz. Povejte, kdo je vaš naj frizer in zakaj ga cenite? Povejte to tudi drugim!

Zmagovalec bo tisti frizer, ki bo zbral največ glasov, velikega zmagovalca naše akcije pa bomo razglasili v četrtek, 21. marca, dan kasneje pa bo naj frizer Štajerske prejel laskavi naziv še uradno.

Kako lahko glasujete?

Za najljubšega frizerja lahko glasujete po etru našega radia, ga nominirate z zapisom na Facebook strani Radia Maribor, zanj pa lahko oddate glas tudi s poslanim SMS-om na številko 051 210 888 ali na e-naslov: radio.maribor@rtvslo.si.

Med akcijo "Naj frizer Štajerske" boste lahko spoznali, kako se današnje frizerstvo razlikuje od tistega nekoč, kateri so aktualni trendi, in kako skrbeti za nego las. Spoznali bomo nekatere uspešne štajerske frizerje in njihove zgodbe, ob tem pa bomo predstavili tudi frizerski poklic in poizvedeli, kakšno je zanimanje zanj med mladimi.