Bolj odprti in dojemljivi bomo. Veliko lažje bomo izrazili svoje pozitivne lastnosti. Naše razmišljanje bo veliko bolj dinamično in razgibano. Tudi sredina tedna prinaša izjemno plodne dni, ki bodo primerni za sklepanje zakona ali novega partnerstva. Čaka nas kar nekaj dobrih novic in predajanje življenjskim užitkom.

V petek, ko bo prazna luna oziroma mlaj se bodo pozitivni vplivi nadaljevali. Ponovno bo čas za čiščenje preteklih vezi ob tem pa nas bo vleklo predvsem ven v družbo. V petek bo tudi dober dan za začetek česa novega, saj nam bo nov lunin cikel dal dodatno energijo za nove začetke.

Pred nami je dober teden, izkoristite pozitivno energijo.
Pred nami je dober teden, izkoristite pozitivno energijo.

Kaj pa zvezde napovedujejo posameznim znamenjem horoskopa?
OVEN:
Ta teden bo za ovne izjemno obetaven. Veliko pozitivnih novic ta teden čaka predvsem študente in tiste, ki ste se prijavili na novo delovno mesto. Uspešni boste tudi pri doseganju ciljev in širjenju svojih omrežij. Tudi na osebnem področju se ovnom ta teden obeta nekaj dodatne romantike in skupne rasti s partnerjem.

BIK:
Vas bo ta teden spremljala predvsem želja po spremembah. Želeli si boste spoznati nove stvari in ugotoviti kam vas življenje in kariera peljeta. Na delovnem mestu se obeta pogovor z vodilno osebo, ki bo izjemno dobro vplival na vašo kariero. Bo pa ta teden za vas na splošno dober čas, da odprete nekoliko težje teme.

DVOJČKA:
Tudi vas bo ta teden spremljala predvsem želja po odprtih in iskrenih pogovorih. Zato bo to tudi idealen čas za reševanje težav in krepitev odnosov. Zaradi svoje delovne vneme se obeta tudi nekaj več spoštovanja na delovnem mestu. V kolikor že nekaj časa razmišljate o večji investiciji bo ta teden pravi zato, da jo realizirate.

RAK:
Pomembno bo, da si dobro organizirate delovni čas in da službe ne nosite domov. Doma že nekaj časa prihaja do manjših sporov, ki jih lahko ta dejanja še poglobijo. Nujno potreben bo resen pogovor. Ob tem pa pazite tudi, da ta teden ne boste brezglavo zapravljali svojega denarja.

LEV:
Levom ta teden prinaša ogromno kreativnosti, dobrega vpliva na romantične odnose in rast kariere. Izjemno dobro boste izpeljali kar nekaj zelo pomembnih projektov. Ob tem vam bo v izjemno pomoč zelo dober prijatelj. Še dodatno se boste povezali v partnerskem odnosu, medtem ko samski levi lahko pričakujete prav posebno srečanje.

DEVICA:
Tudi vas čaka kar nekaj pozitivnih sprememb. Slaba energija na delovnem mestu se bo razblinila in poskrbela, da za več kreativnih idej. Imeli boste veliko energije, tudi vaše partnersko življenje bo cvetelo. Veliko časa boste namenili tistim, ki jih imate najraje.

TEHTNICA:
Veliko se boste mrežili, veliko časa boste preživeli v pisarni, tisti preostanek prostega časa pa boste v tem tednu preživeli v družbi bratov ali sester. Če boste dovolj odprli oči boste opazili tudi možnost učenja nove veščine, ki vam bo v prihodnosti prišla še kako prav. Samskim tehtnicam zvezde ta teden svetujejo naj ne iščejo novega partnerja.

ŠKORPIJON:
Vam ta teden prinaša ogromno zakonske sreče. Nekaj več pozitivne prakse se obeta tudi na finančnem vidiku, sicer bi bilo pametno, da se o tem še dodatno pogovorite s kakšnim finančnim svetovalcem. Če boste znali opaziti malenkosti, ki jih lahko izboljšate se nekaj več pozitivne energije obeta tudi na delovnem okolju.

STRELEC:
Strelci se boste ta teden ukvarjali predvsem z željo po osebni rasti, dobri komunikaciji in večanju samozavesti. Veseli in optimistični boste. Pridobili si boste tudi nekaj več spoštovanja na delovnem okolju. Pred pomembnimi odločitvami se ta teden še dodatno sprostite, meditirajte ali se pogovorite s prijateljem.

KOZOROG:
Kozorogom ta teden prinaša nekaj nepotrebnih stroškov in potrebo po pomembnem pogovoru s partnerjem. Sicer boste v družbi veliko manj govorili in izražali svoja čustva. Ponovno boste obremenjeni s težavami, ki so že kar nekaj časa nazaj izgubile vrednost, čas bo da to ugotovite tudi sami.

VODNAR:
Vi boste ta teden po dolgem času začutili notranji mir, ki ste ga tako dolgo iskali, s tem boste k sebi pritegnili tudi druge ljudi, ki se počutijo podobno. Sploh boste ta teden veliko časa preživeli z družino in otroci. Obeta se tudi nekaj izjemno dobrih nasvetov.

RIBI:
Vi boste sprejeli kar nekaj pomembnih odločitev, ki bodo tokrat na veliko višji ravni, kot ste sicer vajeni in znajo vplivati na veliko ljudi v vaši okolici. Tudi za vas bo ta teden dober za večje finančne vložke. Imeli boste veliko energije.

Tedenski horoskop pripravlja jutranja voditeljica Katja Gregorec.