Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 12. dec. 2020

Val 202 • Sob, 12. dec.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

05:30
Prva jutranja kronika, Na sporedu ob 5.30

05:45
Dobro jutro

06:00
Novice

06:30
Novice

07:00
Druga jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Tri skladbe v vrsti. Z razlogom.

08:30
Novice

08:44
Globalna vas: Meta Drčar, ponovitev

V dopoldanskem Navalu na šport bo osrednja tema svetovno prvenstvo v smučarskih poletih v Planici. Kakšna so razmerja moči po polovici temovanja, kje je slovenska reprezentanca in kdo je v najboljšem položaju pred sklepom posamičnega dela svetovnega prvenstva? Preselimo se tudi na Tirolsko, kjer sezono nadaljujejo biatlonci z Jakovom Fakom na čelu, ki je odlično začel novo sezono.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

V dopoldnevu na Valu 202 pospremimo drugi ženski veleslalom v novi sezoni. V boj za vrh se podaja tudi Meta Hrovat.

09:55
Napoved radijskega sporeda

Tokrat se bomo pomudili ob besedni zvezi, ki se zadnje čase pogosteje pojavlja in dobiva vse več teže, moralna teža avtomobila. Morda zveni malo čudno, lahko bi sklepali, da tudi kar malo marketinško, a vseeno upamo, da ne preveč. Razloži Andrej Brglez. Potem pa se zapeljemo – hibridni pogoni so tudi pri nas tako rekoč tedensko na tapeti, tokrat smo sedli v hondo jazz. Omenili pa bomo tudi prihod novega citroena C4, ki je v ponudbi tudi v električni različici.

10:30
Novice

Sezono svetovnega pokala začenjajo alpski smučarji v hitrih disciplinah. Zanimivosti ujamete na Valu 202.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

12:00
Aktualno

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Smučarski tekači sezono svetovnega pokala nadaljujejo v Davosu, biatlonci v Hochfilznu. Jakov Fak in Anamarija Lampič sta sezono začela najbolje v svojih karierah. Zanimivosti ujamete v popoldnevu na Valu 202.

Pri sosedih na Hrvaškem, je nesredinski pop še kako živ. Že dve desetletji. Po prelomu tisočletja z ekipo Yammat, ki se je kasneje, vsaj del nje, preimenoval v Detour. Matična zasedba enega največkrat nagrajenih pop avtorjev Nenada Borgudana, že desetletje niza odlične albume in še nekaj ponarodelih skladb za povrh.

14:20
Obvestila

14:30
Novice

14:45
Aktualno

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Športno obarvano popoldne na Valu 202 bo v znamenju svetovnega prvenstva v smučarskih poletih. V dolini pod Poncami skakalce čaka še druga polovica tekme za naslov svetovnega prvaka. Najboljše letalce na smučeh ujamemo v prepletu drugih aktualnih dogodkov in dobre glasbe.

16:12
Popevka tedna

17:30
Novice

17:38
Obvestila: Obvestila

Novinar, urednik, glasbenik, kitarist, najbolj znan pa kot avtor besedil, Drago Mislej - Mef, jih je oktobra praznoval 70. Izjemno zanimiv, šaljiv sogovornik, poln anekdot, bo gost nocojšnje oddaje Glasba svetov. Prisluhnite ob 22:30.

19:00
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 19.00

Derbi kroga v domačem nogometnem prvenstvu odloča o vrhu lestvice. Na Obali se bosta pomerila Koper in Maribor, vrhunce ujamete v večeru na Valu 202.

Zadnja informativna oddaja Zrcalo dneva prinaša strnjen pregled najaktualnejšega dnevnega dogajanja. Zaokrožimo ga vsak dan ob 22.00 na Radiu Slovenija.

Novinar, urednik, glasbenik, kitarist, najbolj znan pa kot avtor besedil, Drago Mislej - Mef, jih je oktobra praznoval 70. Izjemno zanimiv, šaljiv sogovornik, poln anekdot, kljub svoji uspešnosti ostaja skromen. Kot gost oddaje Glasba svetov bo povedal veliko zanimivega tudi o tedniku Mandrač in znamenitem bifeju Pri Kralju. Besedo, dve pa bo dodal tudi jagodnemu izboru svojih uspešnic.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov