Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Val 202 • nedelja, 11. apr. 2021

Val 202 • ned, 11. apr.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

06:00
Novice

V Baskiji se je končala enotedenska kolesarska dirka s Primožem Rogličem in Tadejem Pogačarjem v glavnih vlogah. Po prvem neposrednem obračunu najboljših svetovnih kolesarjev več v jutranji športni zgodbi na Valu 202.

07:00
Jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Nedeljska glasbena rubrika, v kateri se spomninjamo glasbenih dogodkov iz preteklosti.

08:30
Novice

Valentino Vengust je za študij sinologije med drugim navdušila kitajska kinematografija, še posebej film Hiša letečih bodal. Po koncu študija v Ljubljani je pridobila kitajsko državno štipendijo in šest let preživela v Pekingu, kjer je diplomirala še iz mednarodne ekonomije. Zadnjega pol leta je v Berlinu opravljala raziskovalno dejavnost na področju kitajske zunanje politike. Je izvrstna poznavalka Kitajske, z Mitjo Pečkom pa sta med drugim govorila o kitajskem bontonu.

V Španiji se je končal prvi neposredni obračun najboljših kolesarjev svetovne lestvice, Tadeja Pogačarja in Primoža Rogliča. Odzivi in zanimivosti v dopoldanskih športnih minutah.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

Pri večini ljudi, ko se prvič srečajo s sušijem, ta vzbuja precej mešene občutke: na mrzlem rižu postrežene ali v nori alge zavite surove ribe pač niso nekaj običajnega in številnim gre težko po grlu, ko se prvič srečajo z njim. A suši je vse kaj več kot riba z rižem. Krožnik pravilo pripravljenega sušija je mojstrovina, za katero se skrivajo leta urjenja in izpopolnjevanja perfekcionizma, za številne pooseblja Japonsko, suši pa je kot judo ali pisanje pismenk tudi Pot, koncept japonskega vseživljenskega učenja. Na pot pripravljanja te, morda najbolj ‘instagramabilne’ jedi na svetu se je v prvi novi seriji oddaj Mimo grede podal Miha Švalj.

10:30
Novice

Andrej Blatnik, doktor komunikologije, univerzitetni profesor, pisatelj, urednik, kolumnist, za Fakulteto za humanistične študije v Kopru je zasnoval predmet Kreativno pisanje, za LUD Literatura je petnajst let vodil delavnico pisanja kratke zgodbe, objavil je petnajst knjig v Sloveniji in več kot trideset v tujini, njegove kratke zgodbe so uvrščene v prestižne mednarodne antologije, je vabljen gost svetovnih literarnih festivalov.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

12:30
Novice

V Nedeljskem športnem popoldnevu zaokrožimo kolesarsko dirko po Baskiji, gostimo Jureta Zdovca, ki bo čez nekaj mesecev sprejet v Fibino košarkarsko hišo slavnih, ponudimo utrinke klepeta s skupno zmagovalko svetovnega pokala Niko Križnar in se posvetimo menjavam na čelu biatlonske reprezentance. Ob aktualnih športnih dogodkih napovemo evropsko prvenstvo v judu, nadaljevanje teniške sezone in zaključek kvalifikacij za evropsko prvenstvo v dvoranskem nogometu.

13:30
Novice

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:08
Popevka tedna

17:00
NAJVEČ

17:30
Novice

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

8:12
Hokej in kolesarstvo
10:01
Prostor 25: Parking ali mesto
15:02
Materialni krožijo (III)
6:42
Turistični vidik Gira
8:32
Koronavirus v odpadnih vodah
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov