Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Nedelja, 26. sep. 2021

Val 202 • Ned, 26. sep.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

06:00
Novice

S slovenskim derbijem se je začela nova sezona jadranske košarkarske lige. Olimpija in Krka imata visoke cilje v regionalnem tekmovanju na prvi tekmi sezone pa sta se pomerili v medsebojnem obračunu.

07:00
Jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Tri skladbe britanskega glasbenika Bryan Ferrya, ki danes praznuje 76. rojstni dan.

08:30
Novice

Azijske države dokazujejo, da se je virusa možno znebiti in da se da živeti bolj ali manj normalno, brez omejitev, pravi Peter Zupanc.

V dopoldanskem Navalu na šport se posvetimo svetovnima prvenstvoma v slalomu na divjih vodah in kolesarstvu. V Belgiji kolesarsko elito čaka le še cestna preizkušnja. Košarkarji Olimpije in Krke pa so odprli sezono jadranske košarkarske lige.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

Najbrž je ni bolj logične ugotovitve, kot je, da je prehranjevanje staro toliko kot človeštvo, da je naša zgodovina tudi zgodovina hrane in da se je tako kot svet spreminjala tudi ta. Prav to temo prikazuje letošnja osredna razstava Gorenjskega muzeja, Kaša, žganci, zelje – Dediščina prehrane na Gorenjskem za sodobno rabo, ki temelji na samooskrbi nekoč in danes.

10:30
Novice

Nedeljska gostja bo turška novinarka in pisateljica Ece Temelkuran. Leta 2016 se je preselila v Zagreb, saj v Turčiji zaradi svojega kritičnega mišljenja ni bila več zaželena. Že dlje časa opozarja, da to, kar se je zgodilo v Turčiji, se lahko zgodi tudi preostalemu svetu.

Zakaj ima demokracija danes vonj poceni parfuma, zakaj je Evropa preveč pomembna stvar, da bi jo prepustili v rokah Evropejcev in zakaj, ko je ogrožen status quo, moški ponorijo?

11:30
Novice

11:38
Obvestila

11:40
Šport

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

12:30
Novice

Nedeljsko popoldne bo v znamenju cestne kolesarske dirke na svetovnem prvenstvu v Belgiji. Slovenska reprezentanca si želi znova med najboljše na zmagovalni oder. Ponudimo odzive po pravkar končanem svetovnem prvenstvu slalomistov na divjih vodah. V popoldnevu ob dobri glasbi zaokrožimo teden športa, spremljali bomo nogometne tekme domačega prvenstva, poklepetali s predsednikom slovenske odbojkarske zveze in zaokrožili svetovno prvenstvo v športnem plezanju.

13:30
Novice

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:08
Popevka tedna

17:30
Novice

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

V večeru na Valu 202 spremljamo zadnjo tekmo enajstega kroga v prvi slovenski nogometni ligi. Aktualni prvaki, ki se pripravljajo na naslednjo evropsko tekmo v Murski Soboti gostijo vodilni Koper.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov