Sestavite si svojo zgodbo

Namestite si brezplačno aplikacijo RTV 365 na svoj pametni TV-sprejemnik ali na ostale pametne naprave in si zagotovite izboljšano uporabniško izkušnjo spremljanja RTV-vsebin. Izbirate lahko med 16 radijskimi in televizijskimi programi, številnimi domačimi in tujimi filmi, serijami in dokumentarci, risankami, otroškimi in mladinskimi oddajami ter podkasti.

Novost je možnost izbire profilov, kjer lahko izbirate med splošnim profilom RTV 365, kjer so na voljo vse vsebine, ter profiloma za otroke Živ žav in Čist hudo, kjer so na voljo vsebine, namenjene otrokom starosti do 8. let oz. starosti med 9. in 15. let.

Vse jasno!

Aplikacija RTV 365 omogoča spremljanje vsebin Radiotelevizije Slovenija preko naprednejših TV-sprejemnikov in multimedijskih predvajalnikov. Deluje na certificiranih Android TV-napravah na različicah sistema Android od 5.1.1 naprej. Na voljo pa je tudi za TV-sprejemnike proizvajalcev LG Electronics, Samsung, HiSense in Philips z lastnimi operacijskimi sistemi, za multimedijske predvajalnike platform Fire TV in Apple TV ter za uporabnike Neo Smartboxa Telekoma Slovenije in A1 Xplore TV vmesnika. Aplikacijo lahko na multimedijski predvajalnik Eon namestijo tudi uporabniki operaterja Telemach. Več informacij lahko najdete tukaj.

Moj 365

Prijavljeni uporabniki lahko preko funkcije Moj 365 naročajo in shranjujejo RTV-vsebine ter dostopajo do njih preko spleta, mobilnega telefona, pametnega TV-sprejemnika ali multimedijskega predvajalnika. Prav tako lahko uporabniki vsebino, ki so jo med ogledom prekinili, predvajajo dalje od trenutka prekinitve. V okviru aplikacije lahko uporabniki dostopajo tudi do Filmoteke – spletne trgovine slovenskih igranih, dokumentarnih in animiranih filmov.

Vabljeni k spremljanju RTV-vsebin!