Radio Si poziva slovenske izvajalce, da se tudi letos odzovejo in prijavijo z glasbenimi novitetami v čim večjem številu. V letu 2021 se je na razpis prijavilo skoraj 100 glasbenih izvajalcev in prav zmagovalne skladbe, posnete v Studiu 22 Regionalnega RTV-centra Maribor, so pomembno zaznamovale številne radijske postaje.

Zmagovalci natečaja so bili Ditka, Fed Horses, Koala Voice, Pine Tree, WCKD Nation, Aka Neomi, Roosters Cocktail, Itch, Rumejts, idr.

Z demo posnetkoma še neobjavljene slovenske in tujejezične skladbe, se lahko do 11. aprila 2022, prijavite uveljavljeni in neuveljavljeni izvajalci, ki želite pridobiti možnost studijskega snemanja skladbe in koncertnega nastopa na RADIO Si MAIN STAGE-u!

Dovoljujemo, da se izvajalci lahko prijavite z minimalističnimi demo posnetki, torej ob spremljavi le enega glasbenega inštrumenta. Vse podrobnosti razpisa in pogoje prijave najdete na spletni strani.

Pokažite svojo umetniško kreativo. Veselimo se vaših prijav in novih skladb!

Dodatne informacije v zvezi s potekom projekta »THE RADIO Si 2022 STANDOUTS« so na voljo na: Radio Si, Ilichova 33, Maribor, po telefonu 02 429 91 33, 041 922 713 (Marjan Kokol) ali na glasba@radiosi.eu.

Foto: Radio Si
Foto: Radio Si