Foto:
Foto:
Paket poln različnih vsebin bosta vsako soboto odprla Bernarda in Jože. Foto: Žiga Culiberg
Paket poln različnih vsebin bosta vsako soboto odprla Bernarda in Jože. Foto: Žiga Culiberg

Voditelja Bernarda in Jože bosta v sobotnih oddajah, ob 17. 20 na prvem programu TV Slovenija, vsakokrat gostila tri zgovorne in zabavne komentatorje, ki bodo v posebnem komentatorskem kotičku analizirali aktualne dogodke preteklega tedna. V sproščeno debato, pa se bodo preko telefonov lahko vključevali tudi gledalci in tako izrazili svoje stališče o obravnavani temi.

Povabilo na kosilo je osrednja tedenska rubrika oddaje, v kateri bodo gledalci kuhali kosilo za znane Slovenke in Slovence. Za uglajene in pomembne goste bodo izbrali prav poseben jedilnik z lokalnimi specialitetami, kosilo pa bodo s skupnimi močmi pripravili vsi družinski člani. Rubrika nam bo razkrila ali v slovenskih družinah še vedno velja pravilo, da so ženske glavne v kuhinji ali se morda trendi že kaj spreminjajo? Kako se je odrezala družina pri pripravi kosila in kako so si razdelili kuharska opravila bo gledalcem razkril kar povabljeni sam. Vsi, ki bi se radi preizkusili pri pripravljanju takšnega eminentnega kosila vabimo, da se prijavijo preko elektronskega naslova: vikendpaket@rtvslo.si ali Facebook profila: Vikend paket.

V dobro uro zabave bodo vključeni tudi znani in manj znani gosti, s katerimi se bosta voditelja pogovarjala o zanimivih in aktualnih temah ter jih izpraševala vsak v svojem stilu - Bernarda v duhu novinarke in ženske, Jože pa v moškem humorističnem stilu. Celotno oddajo Vikend paket bodo popestrile tudi glasbene točke z nastopi številnih slovenskih glasbenikov in terenski prispevki.

Vsaka oddaja se bo zaključila z nagradno igro za gledalce pred malimi ekrani, ki bodo sodelovali telefonsko. Vsak od njih si bo med obrazi na ekranu izbral enega, ki mu bo zastavil vprašanje in si s pravilnim odgovorom prislužil manjšo nagrado. Dodatno nagrado pa mu bodo lahko priigrali tudi komentatorji, s pravilnim odgovorom na enako vprašanje.