Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Dirka po Italiji

V Švico? Rogličev šef o Touru: "Imamo druge načrte"

V rožnate barve odeti Primož Roglič je na Nizozemskem opravil z 22. in 23. etapo Dirke po Italiji. Slavje z ekipo, sprejemi pri pokroviteljih in intervjuji, kjer se ponavlja vprašanje, ali bo šel na letošnjo Dirko po Franciji. A skovan je že drug načrt.

311

Slavko Jerič Rogličeve serpentine do uspeha

Če se je zdelo, da je razplet Gira preveč filmski, pa se za zmago Primoža Rogliča skriva odločenost, preudarjenost in načrtovanje, ki se je začelo mnogo pred tisto soboto popoldne, ko je Rogla zagrizel v peklenski vzpon na Svete Višarje.

84

Rožnati Roglič "Želim se zabavati, uživati ... Imam tudi družino."

"Lepo je videti, kaj ti lahko življenje prinese, če imaš pogum, da začneš delati," je ob Giru 2016 in prvi zmagi na velikem odru zapisal Primož Roglič. Sledili so vzponi in padci ter nove zmage, od Verone 2019 do Rima 2023 se je sklenil rožnati krog.

155

Športni SOS Ineos še nikoli ni dobil dirke, na kateri sta bila Pogačar in Roglič

V napetem zaključku Dirke po Italiji je krajšo potegnil Geraint Thomas, ki je tako nadaljeval tradicijo Ineosa na etapnih dirkah proti Primožu Rogliču in Tadeju Pogačarju, kjer kot po pravilu le stežka premaga omenjena slovenska kolesarja.

146

Ob osmih Martin Hvastija: O Rogliču se moram pogovarjati celo pri frizerju

Na Svetih Višarjah se je odločalo, ali bo šel Primož v anale kot vrhunski šampion najvišjega razreda ali bo za vedno mučenik, ki jih imamo sicer Slovenci radi, pravi nekdanji poklicni kolesar Martin Hvastija.

45

SOS odmev Tratnik o novem kralju Gira: Roglič lahko Tour osvoji tudi pri 39 letih

"Primož Roglič bo vse naredil za kolesarstvo in družino! Vedno bo imel svoj fokus in željo, sledil bo temu, da bo najboljši na svetu," je zmagovalca Dirke po Italiji opisal Jan Tratnik, njegov moštveni kolega pri Jumbo Vismi.

276

Družabno Lev Roglič (znova) ukradel šov – tokrat z zmagoslavnim telemarkom

S Primožem Rogličem se je kolesarjevega najnovejšega dosežka neizmerno veselila cela Slovenija, še posebej pa njegovi najbližji. Prava mala zvezda je bil predvsem njegov sin Lev, ki se je z otroško iskrenostjo radostil očetove zmage.

16

Več novic

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov