Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

SP v košarki 2023

Fibina lestvica ZDA spet številka ena, Slovenci izpadli iz deseterice

Slovenska košarkarska reprezentanca je na sveži lestvici Mednarodne košarkarske zveze s sedmega nazadovala na 11. mesto. Na prvem mestu so ZDA zamenjale Španijo, svetovni prvaki Nemci pa so se prebili na tretje mesto.

24

Slovenija sedma na svetu Poškodbi popolnoma spremenili dojemanje poraza v četrtfinalu

Čeprav se v povezavi s košarkarsko reprezentanco v zadnjih letih vedno omenja medaljo, lahko za sedmo mesto na 19. svetovnem prvenstvu iz rezultatskega vidika, potem ko je imela številne težave, prejme pozitivno oceno.

197

Obletnica 11 let in 2200 odgovorov: Najvišji porazi košarkarskih prvakov

Na portalu Športni SOS smo dopolnili 11 let delovanja, v tem času smo odgovorili na 2200 vaših vprašanj, ki so povezana s športom, športno zgodovino in statistiko. V prazničnem delu odgovarjamo na vaša košarkarska vprašanja.

1

SP v košarki Sporočilo prvakov: Najprej ekipa, potem individualni talent

Končano je 19. svetovno prvenstvo. V Manili je bila najboljša nemška reprezentanca, ki se je izkazala z izvrstno ekipo, igrala pa je najbolj kompletno košarko.

86

Finale SP-ja Nemci prvič do naslova, Kanadi po podaljšku bron

Nemčija je prvič svetovni prvak v košarki. V kakovostnem in privlačnem finalu je v Manili s 83:77 premagala Srbijo, ki je po tretji četrtini zaostajala za 12 točk in ni bila več sposobna preobrata. Najboljši strelec je bil Dennis Schröder z 28 točkami.

458

Kdo bo selektor Slovenije? Aleksander Sekulić ostaja prva izbira KZS-ja

Selektorju Aleksandru Sekuliću je s koncem svetovnega prvenstva potekel mandat, predsednik KZS-ja Matej Erjavec pa je v Manili zatrdil, da je zadovoljen z delom strokovnega štaba in da mu namerava ponuditi podaljšanje sodelovanja.

223

SP v košarki 2023 V idealni postavi sami branilci

Prvič v zgodovini svetovnih prvenstev v košarki je v idealni peterki tudi slovenski igralec. To je seveda Luka Dončić, ki je s povprečjem 27 točk na tekmo tudi prvi strelec 19. SP-ja.

84

Več novic

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov