Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Namizni tenis

Nizozemkam hokejsko zlato, Kitajcem namiznoteniško

Od ekipnih športov v Tokiu se je tekmovanje sklenilo v hokeju, kjer so Nizozemke s 3:1 v finalu premagale Argentinke. Pri namiznem tenisu ekipno ni bilo presenečenja – tudi četrti olimpijski turnir so dobili Kitajci.

3

Več novic

Gomboc brez medalje, Savšek zanesljiv, Jorgić se je rešil

Judoist Adrian Gomboc se je 2. dan iger v Tokiu prebil v četrtfinale, nato pa izgubil dve borbi in ostal brez medalje. Eugenia Bujak je bila 19. na cestni dirki, Darko Jorgić, Benjamin Savšek in Eva Terčelj pa so uspešno opravili svoje naloge.

166

Živa Dvoršak blizu finala, Tokić suvereno v 2. krog

1. dan Tokia je zaznamoval Tadej Pogačar, a Slovenci smo navijali še za kar nekaj športnikov. Za dobro 11. mesto je poskrbela strelka Živa Dvoršak, v judu do 48 kg je Maruša Štangar izpadla v 2. krogu, Bojan Tokić je zanesljivo preskočil prvo oviro.

2

Tokić: Fantastični Jorgić lahko proti vsaki reprezentanci dobi dve točki

Prvič bo na olimpijskih igrah nastopila slovenska namiznoteniška reprezentanca, to pa bo v drugi polovici tekmovanj. Predtem bosta v posamični konkurenci nastopila Bojan Tokić in Darko Jorgić.

5

Paraolimpijka, ki nastopa tudi na olimpijskih igrah

Poljakinja Natalia Partyka je ena najbolj znanih namiznoteniških igralk. Večkratna paraolimpijska prvakinja redno nastopa tudi na olimpijskih igrah. Tokrat je z lahkoto dobila dvoboj prvega kola. Avstralko Michelle Bromley je odpravila gladko s 4:0.

1
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov