Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Arhiv

Kumijine živalske zgodbice Noj, dokumentarna serija za otroke

26. 1. 2023

Pozdravljen, noj! Zelo velika ptica si, največja na svetu! Ne znaš leteti, znaš pa zelo hitro teči. Takoj te prepoznamo po dolgem vratu in dolgih nogah. Živiš v savanah in peščenih pokrajinah Afrike.

Žogomet Žogomet II.: Teden knjige, avstralska otroška nadaljevanka, 2/10

24. 1. 2023

Salwa je napeta. Njena sestra takoj opazi, da se nekaj dogaja. Okrajno prvenstvo v žogometu se bliža, toda ekipa Mahaki je izgubila Tiffany. Kdo jo bo nadomestil? Salwa bi jo, a čuti, da ne zna več dobro igrati. Mikey razmišlja, ali bi šel na preizkušnjo za štipendijo. Hardball II. / Avstralija / 2021 scenarij: Guy Edmonds, Matt Zeremes, Catherine Nebauer režija: Ashton Darren v glavnih vlogah: Semisi Cheekam, Reannah Handan, Logan Reberger, Erin Choy, Holly Simon, Ella Holowell, Sam Everingham

Tuji filmi Čudoviti lisjak, ameriško-angleški film

22. 1. 2023

Prvorazredna animirana komedija Wesa Andersona po brezčasni predlogi Roalda Dahla. Zviti lisjak je v mladosti vlamljal po kmetijah človeških sosedov in ropal njihove pridelke. Ko je njegova žena zanosila, je svečano prisegel, da se ne bo nikoli več ukvarjal s kriminalom. Par je dobil sina in zaživeli so kot srečna družina. A ko se lisjak po dolgem času vnovič vda živalskemu nagonu in sosedu iz hleva izmakne nekaj piščancev, ogrozi svojo družino in celotno živalsko skupnost. Kmetje zabarikadirajo vhod v brlog in tako živalske nepridiprave z njihovimi družinami in prijatelji vred zadržujejo v podzemlju. Živalim prične primanjkovati hrane, zato premagajo razlike, združijo moči in se uprejo človeškim zatiralcem pod vodstvom zvitega lisjaka. Izvirni naslov: FANTASTIC MR. FOX Ameriški animirani film, 2009 Režija: Wes Anderson Scenarij: Roald Dahl (predloga), Wes Anderson, Noah Baumbach Glasovi: George Clooney, Meryl Streep, Bill Murray

Zoki Poki Svet Zokija Pokija, makedonska otroška nadaljevanka, 1/10

22. 1. 2023

Zoki praznuje deveti rojstni dan, a mora kljub temu zjutraj k zobozdravniku. Prijateljem na dvorišču pove, da si želi nov telefon in da ga bo najverjetneje dobil za darilo od staršev. A ko poskuša kaj izvedeti, vsi, tudi babica, molčijo. Zdi se mu, da nekaj prikrivajo. Zoki sanjari tudi o Lidijinem darilu in se veseli praznovanja s prijatelji. Pa bo dobil to, kar pričakuje? Morda pa bo ugotovil, da so najlepše in najdragocenejše darilo njegovi bližnji in prijatelji …

Mumindol Mumindol: Poslednji zmaj, risana nadaljevanka

22. 1. 2023

Mumintrolovo radostno vznemirjenje ob vrnitvi najboljšega prijatelja Njuhca v Dol je pred hudo preizkušnjo, ko se mora sprijazniti s tem, da ima njegov novi hišni ljubljenček zmajček raje Njuhca kot njega. Ko Mumintrol zmajčka končno osvobodi, spozna, da že ima najbolj izjemnega prijatelja, kar si jih lahko želi.

Kumijine živalske zgodbice Nosorog, dokumentarna serija za otroke

22. 1. 2023

Pozdravljen, nosorog! Si velika in zelo težka žival. Najbolj znan si po rogovih na koncu nosu. Živiš v savanah in grmičastih gozdovih. Rad se zadržuješ blizu vode, saj je popiješ zelo veliko. Še raje se valjaš v blatu, ki te varuje pred močnimi sončnimi žarki.

Lahko noč, mladički Lenivci

22. 1. 2023

Na vrhu visokega drevesa mladiček lenivca leži v viseči mreži iz mamine zelene dlake. Zelo počasi mu mama h gobčku približa ogromen list. Mladiček si ga potisne v usta, na široko zastoka, in pokaže dolg čvrst jezik. Potem zapre oči v spanec brez sanj. Lahko noč, lenivca!

Skoraj nikoli Kviz, angleška mladinska nadaljevanka, 11/11

21. 1. 2023

V zadnji epizodi 3. serije Skoraj nikoli si boste lahko ogledali kviz. V njem sodelujeta skupini Girls Here First in Wonderland. Dekleta in fantje se pomerijo v več krogih in kmalu izvedo, kaj čaka poraženca. Fantje nad tem niso navdušeni. Poraženci bodo namreč morali gledati svoje posnetke z avdicije.

Mumindol Tinko in Binko, risana nadaljevanka

21. 1. 2023

Mumintrol bi bil rad bolj samostojen, zato se izogiba Muminmami. A kmalu ga začne gristi ljubosumje, ko Muminmama najde nov navdih za materinsko ljubezen v dveh prisrčnih in skrivnostnih drobcenih bitjih.

Kumijine živalske zgodbice Raca, dokumentarna serija za otroke

18. 1. 2023

Pozdravljena, raca, ptica s kratkimi nogami! Spadaš v isto družino kot labodi in gosi, živiš pa v močvirjih, jezerih, ribnikih in rekah. Barva tvojega perja se spreminja glede na letni čas. Pozimi te komaj prepoznamo, saj tvoje pisane barve zbledijo.

Žogomet Žogomet II.: Življenje je lepo, avstralska otroška nadaljevanka, 1/10

17. 1. 2023

Marsikaj se je spremenilo. Ekipa Mahaki je dobila novo članico Prisho. Tu je tudi Tiff. Obe sta Mikeyjevi NPZ – najboljši prijateljici za zmeraj. Tiff se je končno opravičila Salwi. Jerry, Salwa in Prisha so tokrat trenerji. Ekipa Mahaki se navdušeno pripravlja na žogometno prvenstvo. Hardball II. / Avstralija / 2021 scenarij: Guy Edmonds, Matt Zeremes, Catherine Nebauer režija: Ashton Darren v glavnih vlogah: Semisi Cheekam, Reannah Handan, Logan Reberger, Erin Choy, Holly Simon, Ella Holowell, Sam Everingham

Vafljevi srčki Vafljevi srčki: Pobeg, norveška otroška nadaljevanka, 7/7

17. 1. 2023

Lenina selitev Trileja zelo potre, zato je toliko bolj presenečen, ko se Lena neke noči pojavi pri njem. Prosi ga, naj jo skrije v skednju. Otroka si tako močno želita ostati skupaj, da zbežita. Nato pa se zgodi nesreča.

Kumijine živalske zgodbice Svinja bradavičarka, dokumentarna serija za otroke

15. 1. 2023

Pozdravljena, svinja bradavičarka! Živiš v savani. Iz ust ti molijo veliki čekani, na vrhu glave pa imaš lepo grivo. Hodiš po vseh štirih, tvoja dlaka je sive ali rjave barve. Spadaš v isto družino kot pujsi in divje svinje. Ime si dobila po bradavicah, ki rastejo na glavah samcev.

Lahko noč, mladički Pingvini

15. 1. 2023

Na mrzli ledeni plošči se mladiček prikaže iz materine vreče. Prosi za hrano, ki jo najde globoko v očetovem grlu. Potem se za spanje udobno namesti na materinih nogah. Z njim zaspi vsa družina. Lahko noč, pingvini!

Skoraj nikoli Pogodba, angleška mladinska nadaljevanka, 10/11

13. 1. 2023

Nate je Chloe in vsem drugim prikrival, da mu je Sasha ponudila samostojno pogodbo. Ker je okleval z odločitvijo, je Sasha prosila Chloe, naj ga pregovori. Oakley in Harry ne vesta, ali bo Nate zapustil skupino. Vsi se sprašujejo, kaj se bo zgodilo. Zato se Nate odloči, da jim bo zaupal čisto vse.

Kumijine živalske zgodbice Morski polž, dokumentarna serija za otroke

11. 1. 2023

Pozdravljen, morski polž! Si majhen mehkužec brez lupine. Dihaš s škrgami, ki so dobro vidne okoli tvoje glave. Pri hranjenju si pomagaš s strgačo. To je nekakšen nazobčan jezik v tvojih ustih. Si mesojeda žival in najdemo te v vseh morjih.

Vafljevi srčki Vafljevi srčki: Lenina skrivnost, norveška otroška nadaljevanka, 6/7

10. 1. 2023

Lena Trileju še vedno noče povedati, da z mamo odhajata. Nenadoma postane nedostopna in odrezava, nič več ji ni do potegavščin. Trile je začuden, vendar počasi odkrije, zakaj se je Lena tako spremenila. To pa je začetek težav.

Posebne epizode risank Zog in leteča zdravnika, risani film

8. 1. 2023

Kraljična Zala, Klativitez in zmaj Zog so nadvse nenavadna ekipa letečih zdravnikov. Predani so svojemu poklicu in zdravijo resnične in pravljične živali: morsko deklico, samoroga in leva. Ko kralj zapre Zalo v grad, mora kraljična izbrati med begom na svobodo in zdravljenjem svojega bolnega strica. S pomočjo Zoga in Klativiteza najde pravo zdravilo. Risanka je posneta po knjižni predlogi pisateljice Julie Donaldson in ilustratorja Axla Schefflerja.

Kumijine živalske zgodbice Kljunaš, dokumentarna serija za otroke

8. 1. 2023

Pozdravljen, kljunaš! Kako nenavadna žival si! Videti si kot skupek več živali. Si kosmata raca? Bober s kljunom? Ne, sesalec, ki leže jajca. Samci imate na zadnji nogi ost, ki izloča strup. Zelo rad plavaš.

Lahko noč, mladički Kenguruji

8. 1. 2023

Da se izogne žgoči vročini avstralskega dneva se kengurujev mladiček hrani v mesečini. Potem s sosedom skačeta in se boksata. Vrne se k mami in zleze v vrečo, kjer zaspi z najljubšo dudo v gobčku. Poleg njega leži njegov drobceni še neskoteni bratec. Lahko noč, kenguruji!

Stran 1 od 7
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov