Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 25. apr. 2020

TV Slovenija 1 • Sob, 25. apr.

Kultura je kratka aktualna informativna oddaja o kulturi in umetnosti, v kateri se praviloma izpostavljajo osrednji dogodki dneva. V njej najdejo prostor tudi mednarodne novice in problemske teme. V ustvarjanje oddaje so vključeni dopisniki doma in v tujini.

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

07:00
Otroški program: Op!

Luka je 8-letni deček, ki obožuje ladje, ni pa še dober plavalec. 14-letna Tina bi poletno popoldne na plaži raje preživljala v družbi svojih vrstnikov, kot da mora paziti na 8-letnega bratca Luko. Ko zagleda prikupnega vrstnika, dobi njen dan celo smisel, a kaj ko ima Luka čisto drugačne načrte: oditi v marino, se igrati v mivki, se sladkati s sladoledom,.. Le kako naj uskladita svoje želje?

Slona Eda še nikoli ni bilo strah in prav rad bi, da bi mu kdo nagnal strah v kosti. Lojzek in Pika ga poskušata prestrašiti na vse mogoče načine, dokler se Lojzek ne domisli in nariše miške. Pred to pa slon Edo kar šklepeta od strahu.

Žarko in Živa poskušata skupaj postaviti hišico, a vsakič skrivnostno izgine! Živa se odloči, da bo nastavila past za zlikovce. Medtem imajo podgana Bojanca in piščančki težave, saj jim nekdo ves čas uničuje domovanje.

Mišo in Robi gledata televizijo, nato pa slika nenadoma izgine. Prijatelji so se igrali z zmajem, ta pa se je zapletel v anteno na strehi. Tudi Mišo in Robi bi rada spuščala zmaja, zato jima bober pokaže, kako se ga naredi.

Je ptica? Je medved? Je Živalski čira čara! Ugibanje je zabavno. Vam je velik rilec znan? Kaj pa črno bela dlaka? In kaj menite o malčku, ki se plazi naokrog zelo počasi? Škatlica vam pomaga z namigi. Korak za korakom ugotovite katera žival se skriva v njej.

Vsi osupnejo, še najbolj pa Čarna sama, ko ji uspe čarovniški trik izginjanja. Začara namreč, da Capko izgine. Seveda pa se ji niti ne sanja, kako ga bo pričarala nazaj.

Zdravniku Mateju se na poti skozi gozd pokvari avto. Z Marcelinom zato prenočita kar v gozdu. Zbudijo ju Uro in njegovi razbojniki, ki iščejo živinozdravnika za Urovega konja. V taboru Marcelino spet sreča Urovo hčerko Marijo, ki jo ima zelo rad. Ko doktor Matej in Marcelino pregledata konja in eden od Urovih razbojnikov popravi avto, nadaljujeta pot domov. Skoraj že zaspita, ko zaslišita volčje zavijanje: Lupo je prišel po Marcelina, saj se je Lupa ujela v past. Marcelino in doktor Matej volkuljo rešita, še preden jo najdejo lovci na krzno, ki po gozdu nastavljajo pasti. Še več, maščujeta se lovcem in osvobodita živali, ki so jih ti ulovili in zaprli v kletke.

Tiger Šir kan prisili šakala Tabakija, da se spoprijatelji z volčjima mladičkoma in ju zvabi v Šir kanov brlog. Šir kan namreč ve, da ju bo Mavgli poskusil rešiti!

V Čudogozdu prav vsak dan nekdo praznuje. Evo in Jureta zanima, komu morata čestitati tokrat. Za namig sta dobila majhno svetilko. Seveda, njeni lastniki so vrtni palčki. Kako bosta našla pot do njihovega domovanja? Eva in Jure sta zanje velikana, zato se skrivajo. Pridružite se jima pri iskanju!

Geslo izrecite, zamižite, po štetju do tri spet oči odprite in se v Čudogozd zazrite! Kdo praznuje? Žalostna luna. Vas zanima, zakaj je žalostna? Osamljena je in nihče je ne pride obiskat. Gaja in Tina morata takoj ukrepati. Dajmo, super punci! Luna, prihajamo!

Končno je Pepe dočakal priložnost za kuharski dvoboj. V Murski Soboto bo tekmoval v pripravi prekmurske gibanice. Vsi računamo na to, da bomo dobro jedli. Pa peli in plesali in se super imeli. Naslednje oddaje iz Murske Sobote res ne smeš zamuditi!

V stanovanju je izredno stanje! V bistvu sploh ni več podobno stanovanju! Videti je kot … delavnica. Kaj načrtuje Pia? Nekateri Firbcologi pred njenimi velikopoteznimi načrti raje pobegnejo na teren, Nejc in Jaka odhitita k optiku, Alisa in Jaša pa sta se odločila, da bosta očistila vsaj kakšno divje odlagališče. Drugi Firbcologi pa pogumno ostanejo. No, razen Sare in Amarja, ki sta šla na prvo učno uro vožnje avtomobila. Hmmm, le kako sta se spomnila na ta teren?

V zadnji oddaji sezone bodo vloge zamenjane. Tekmovalci bodo postali voditelji, žirija in sestavljavci vprašanj. Ustvarjalci oddaje pa se bodo znašli v vlogi tekmovalcev - Nik in njegova ekipa Več glav se bo pomerila proti Jasnini ekipi O-mega 3. Odgovarjali bodo na vprašanja, kot so: zakaj nekateri Inuiti uporabljajo hladilnik, kaj se zgodi s kengurujem, če mu dvignemo rep, katera država je osvojila in obdržala pokal svetovnega prvenstva v nogometu. Pogledali si bomo tudi najboljše trenutke sezone in obiskali letošnje zmagovalce.

Nika in Žan živita z mamo, ki je venomer zaposlena, tako v službi kot doma. Nikoli si ne oddahne, saj najbolj uživa v popolnoma pospravljeni in čisti hiši. Dela ji tako res nikoli ne manjka, časa za oddih ni.
Zato Nika in Žan s pomočjo tete Irene mami za rojstni dan podarita presenečenje! Namesto običajnega darila dobi mama sprostitveno potovanje za konec tedna, kar pomeni, da morata s teto Ireno odpotovati takoj!
Taka odločitev je za mamo nemogoča, saj ne more pustiti otrok samih. No, tudi za to je poskrbljeno: Nino in Žana bo dva dni čuvala kar tetina najstniška hči Špela.
Mami torej odpotujeta, mladi nadobudneži pa začnejo uživati v brezmejni svobodi…
Seveda, vsaka reč brez omejitev se izkaže za past, tako je tudi s svobodo. Se jim bo uspelo izviti iz njenih »brezčutnih primežev«?

scenarij: Marko Bratuš
režija: Blaž Završnik

Denny in Hunter nista navdušeni nad tem, da bo en teden pri njih Chanel, Stanleyjeva razvajena hčerka iz prvega zakona. Hunter ne ve, kaj naj s športnimi copati, ki jih je ukradla Samira, poleg tega pa vidi, kako Christa v šoli ukrade čokoladne tablice, kasneje pa na stranišču bruha. Ne ve več, kaj naj si misli.

Ustvarjalci oddaje bodo iskali trike, s katerimi se je lažje učiti in s katerimi si je mogoče okrepiti spomin, preverili bodo, ali je mogoče, da se spomnimo tudi dogodkov, ki se v resnici niso zgodili, in ali lahko spomine prikliče tudi določen vonj. Tokratna Osvežilna fronta bo zelo verjetno marsikomu ostala v spominu.

»Če ne bi bilo raziskovanja, bi se še vedno nahajali v kameni dobi ali še kje prej.« Dr. Jana Rošker (Filozofska fakulteta UL)
»Vse, kar nas obdaja, vse, v kar smo oblečeni, vse, kar primeš v roko, je rezultat nekega raziskovanja v preteklosti.« Dr. Anton Meden (Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo)
Raziskovanje je pustolovščina za um je dokumentarni film, ki je nastal v okviru projekta EU Evropska noč raziskovalcev. Filozofska fakulteta UL je skupaj s 14 fakultetami in umetniškimi akademijami Univerze v Ljubljani predstavila raziskovalke in raziskovalce, ki delujejo v zelo različnih disciplinah. Namen filma je predstaviti širši javnosti, predvsem pa mlajšim, ki se za poklicno pot šele odločajo, kaj raziskovalci sploh počnejo. V dokumentarnem filmu tako spregovorijo astrofizik, kemik, japonologinja, sinologinja, literarni teoretik, speleologinja, veterinarka in drugi. Odgovarjajo na vprašanja, kaj jih je vodilo pri izbiri poklicne poti, kaj jih kot raziskovalce vznemirja, kako raziskujejo v svojih disciplinah in kaj jih žene, da so pripravljeni tudi veliko prostega časa posvetiti poklicnemu delu. Odgovori so zelo raznoliki, vsem sodelujočim pa je skupno to, da svoje poklicne izbire ne bi zamenjali in da ohranjajo žar za raziskovalno delo kljub temu, da okoliščine zanj niso vedno najboljše.
Da je raziskovanje pustolovščina za um, dokazuje tudi ta dokumentarni film. Pa naj bo to raziskovanje v laboratoriju, skrivnem podzemnem svetu ali pa v svetu glasbe, knjig in vesolja.
Kot pravi dr. Primož Vitez (Filozofska fakulteta UL): »Ko raziskujemo neki pojav znotraj družbe, v resnici raziskujemo sami sebe.« Dr. Tomaž Zwitter (Fakulteta za matematiko in fiziko UL) pa sklene: »Splača se delati to, kar rad delaš, če delaš le zaradi denarja, se bodo stvari prej ali slej zalomile.«

V Tarči razkrivamo ozadja naročanja in nakupov zaščitne opreme.
Kdo služi, kaj kupuje in kdo bo odgovarjal za trošenje davkoplačevalskega denarja za neustrezno opremo?
Zakaj država kupuje preko posrednikov in ne od proizvajalcev?

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:20
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

13:25
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Obiskali smo Zavetišče za živali Maribor, ki je ponovno odprlo vrata za obiskovalce in prostovoljce. Opozarjamo na čas povečanega števila mačjih mladičev. Svetujemo, kako lahko preprečite neželena legla in kako lahko pomagate pri oskrbi »mačjih sirot«. Spoznavamo v Sloveniji žal izumrlo ptico – zlatovranko. Vabljeni k ogledu.
ozivalih@rtvslo.si

V izboru si oglejte najboljše razprave preteklega tedna. V oddaji "Zadnja beseda!" se sicer vsak ponedeljek in petek za okroglo mizo zberejo štiri dame, vsaka s svojim izrazitim karakterjem, in na poljuden način komentirajo aktualna dogajanja z najrazličnejših področij. Da je vse skupaj še bolj zanimivo, v svojo družbo vsakič povabijo tudi posebnega gosta. Z njimi se boste lahko strinjali ali pa ne, vsaka ima namreč svoje mnenje. Katera pa bo imela zadnjo besedo?

Od zore njegovega nastanka človeka žene k raziskovanju, komuniciranju z drugimi in potovanju. Ta vrojena sla je spodbudila vrsto in skozi tisočletja nizanja izkušenj, spodletelih poskusov, tudi naključij in spoznanj, spremenila svet in pripomogla k nastanku tehnoloških vrhuncev – avtomobila, letala, pametnega telefona, rakete, robota in teleskopa.

2. del: Letalo
V drugem delu se bomo srečali z izumitelji, katerih sanje in delo so človeštvu omogočili letenje. Brez letečih strojev Leonarda da Vincija in drugih iznajdb morda nikoli ne bi bilo sodobnih potniških letal, s katerimi zdaj potujemo po svetu.

Blizu domače hiše najdejo truplo znanega odvisnika od drog. Ko se izkaže, da ne gre za prekomerno dozo, ampak za zastrupitev z naravnim strupom, se preiskava posveti znancem in prijateljem pokojnega. Najdejo idealnega osumljenca, ki pa pove stvari, ki preiskavo zapeljejo v nepričakovano smer. Luka in Ferdo se dobita pri Ferdu doma, jasno jima je, da se je Urh spravil na oba, iščeta načine, kako bi se mu zoperstavila.

V drugi polovici aprila, ko so dnevi in predvsem noči dovolj topli, že hitimo z zasajanjem okrasnih korit in posod. Predstavljamo nekaj novosti sezonskega cvetja in namig za užitno-okrasni nasad.
Sezonske rastline sadimo v rahlejšo šotno mešanico, rastline čez poletje redno dognojujemo.
Iz rumeni cvetov forsitije smo v Dnevniku lastnih izkušenj pripravili sirup, za pripravo osvežilne pijače ga redčimo z vodo in dodamo limonov sok.
R'pična župa po koroško pravijo krompirjevi juhi z dodatkom mladih lističev bršljanaste grenkuljice. Grenkuljica je čudovita zdravilna rastlina, ki se na vrtovih razrašča kot plevel.

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:20
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Od starega leta se poslavljamo z umetniškimi upodobitvami angelov Ane-Marije Horvat in Mateja Metlikoviča. V adventnem času pa smo obiskali sobotno bogoslužje v Krščanski adventistični cerkvi v Ljubljani.

Angeli že stoletja navdihujejo ljudi. Čeprav skoraj vse religije poznajo angele ali njim podobna bitja, ki niso »ne človek ne Bog«, o njih vemo zelo malo. Kako angele doživljata sodobna umetnika – diplomirana slikarka Ana-Marija Horvat in akademski slikar Matej Metlikovič?
V adventnem času smo obiskali tudi sobotno bogoslužje v Krščanski adventistični cerkvi v Ljubljani. V skupnosti prazničnih dni ne obeležujejo, saj verjamejo, da je za pristno versko življenje pomemben prav vsak dan posebej.

Sodelavci hrvaške televizije predstavljajo Baranjo, pokrajino na vzhodu Hrvaške na meji z Madžarsko in Srbijo.
Od naravnega parka Kopački rit do vinorodnih Zlatnih brd, med rekama Dravo in Donavo, je manjši del Baranje, toda za Hrvaško zelo pomemben.
Gre za enega njenih najbogatejših predelov, ki je bil skozi zgodovino vselej cilj najrazličnejših zavojevalcev, v času domovinske vojne v 90. letih preteklega stoletja pa je bil tudi najdlje okupiran.
Veliko prebivalcev se je izselilo, zdaj pa prihajajo novi, ki v čarobnem prepletu zemlje in vode na tem območju vidijo raznovrstne priložnosti.

Ali se v sodobnem svetu vzpostavlja nadzor nad posameznikom? In se manipulirani posasmeznik, ki je brez upanja, zateka v doping (droge, alkohol, igre, socialni mediji) in šoping (neusmiljeno nakupovanje). Kje je tu svoboden človek v odnosu do preseženega? Razmišlja Mihael Weber.

Slovenska avtorska oddaja, ki odpira vrata v hiše in stanovanja, slikovite vrtove, razkriva objekte, ki so zanimivi zaradi svoje domiselne zasnove.
V oddaji Ambienti pokažemo tri stanovanja, ki jih najdemo znotraj obsega dobrih 200 metrov v središču naše prestolnice. Vsa tri odražajo spoštljivost do preteklosti: garsonjera je v stavbi nad arheološkimi ostanki Emone, eno stanovanje je v Zoisovi palači, eno pa v hiši iz 19. stol na Bregu Ljubljanice.

Na stadionu je deževen dan in kužki se zabavajo z nalepkami pasjih junakov. Začnejo si jih izmenjavati in se kaj hitro sprejo. Čez nekaj časa spoznajo, da je bolje, da nalepke v album lepijo skupaj.

V Mandijevo sosesko se vseli nov stanovalec. Skladatelj za svoje delo potrebuje tišino, zato Mandi in Pipi poskrbita, da je okoli hiše vse tiho. Pa bo v tišini skladatelj imel kaj navdiha?

18:55
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

18:57
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

V sobotnem dodatku Dnevnika bomo raziskovali in sledili zgodbam, ki se dotaknejo vsakega izmed nas. Na terenu in v studio bomo iskali odgovore in odgovornost za nastale težave. Naši novinarji specialisti se bodo tem lotevali poglobljeno in analitično. Sobotni Dnevnikov izbor torej o perečih in na drugi tir potisnjenih problemih in izzivih slovenske družbe.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

19:40
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič.
Anica Knez prihaja zaselka Prelesje pri Litiji, kjer imajo doma kmetijo s 14 glavami živine. Poleg dela na kmetiji hodi tudi v službo. Zase pravi, da je poklicni vampir, dela namreč v laboratoriju za odvzem krvi. Njena velika želja je zaigrati na amaterskem odru, v kakšni komični vlogi. V Jokerju pa bo nastopila v družbi svojega sina Miha.
En tekmovalec v bitki s časom, dvanajst vprašanj na poti do visoke denarne nagrade, sedem jokerjev za srečo in eno pravilo: ni umika! Le znanje, strategija in sreča vodijo do vrha. A kako na njem ostati?

Politično prizorišče pretresajo politične afere, v Kaj dogaja jim sledimo. Še vedno nas pesti korona in še vedno je to tudi čas, v katerem moramo poskrbeti tudi za to, da se nasmejimo. Priznani slovenski frizerski mojster Stevo bo poskrbel za nasvete glede striženja, medtem, ko so frizerski saloni zaprti. V goste prihaja s pomočjo sodobne tehnologije naš smučarski junak Žan Kranjec. Na Mali terasi pa Kaco Kaco s komadom Zloraba.

.......

Izide članek, v katerem Noaha več žensk obtoži nadlegovanja in spolnih zlorab. Njegova otroka Stacey in Trevor morata trpeti nesramnosti sošolcev in izjave žensk po televiziji. Zaradi požara njuno šolo evakuirajo, ponju pride Sasha Mann. Helen se jim pridruži, Noah pa gre na letališče po Whitney, da ji osebno pojasni sporni članek. Whitneyjin let iz New Yorka je zaradi požara prestavljen. Furkat jo povabi k sebi, saj je prebral članek o Noahu in jo hoče potolažiti.

V Poročilih ob 22.00 uri se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

23:00
Šport

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

23:05
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Drzni in sveži filmski prvenec uveljavljenega gledališkega režiserja je sodoben film noir, preoblečen v viktorijansko kostumsko dramo.

Leta 1865 na osamljenem posestvu sredi angleškega podeželja. Lady Katherine, ujeta v zadušljiv zakon z zagrenjenim in precej starejšim moškim, nemirno tava po praznih sobanah velike družinske hiše. Ko pa se spusti v strastno razmerje z neotesanim služabnikom Sebastianom, se v mladi gospodarici prebudi nova, neustavljiva sila in nihče več ji ne more preprečiti, da bi dobila, kar hoče.

Eno od odkritij torontskega filmskega festivala in velika senzacija festivalov v Rotterdamu in Sundanceu.

Leto produkcije: 2016
Država: Velika Britanija
Žanr: kostumska drama
Režija: William Oldroyd
Scenarij: Alice Birch po povesti Lady Macbeth Mcenskega okraja Nikolaja Leskova
Igrajo: Florence Pugh, Cosmo Jarvis, Paul Hilton, Naomi Ackie, Christopher Fairbank


Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

V sobotnem dodatku Dnevnika bomo raziskovali in sledili zgodbam, ki se dotaknejo vsakega izmed nas. Na terenu in v studio bomo iskali odgovore in odgovornost za nastale težave. Naši novinarji specialisti se bodo tem lotevali poglobljeno in analitično. Sobotni Dnevnikov izbor torej o perečih in na drugi tir potisnjenih problemih in izzivih slovenske družbe.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov