Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 27. feb. 2021

TV Slovenija 1 • Sob, 27. feb.

Nocoj v Kulturi razstava Avtografija, zagonetnost, uporništvo: fotografija Božidarja Dolenca v Muzeju sodobne umetnosti Metelkova, v galeriji Škuc razstava z naslovom Rujenje umetnice Kristine Hočevar, v Mariboru pa smo obiskali razstavo ob 100-letnici likovne dejavnosti v Umetnostni galeriji Maribor.

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

07:00
Otroški program: Op!

Ian obožuje letenje! Rad bi postal pilot. Danes je dan kot nalašč za letenje in Ian obišče prijatelja Petra. Ta mu razkaže svoje letalo. Vznemirljivo je že samo sedeti v pilotski kabini.
Bosta prijatelja tudi zares vzletela? Motor že brni, Ian je že prinesel blazine, da bo lažje sedel in Peter se že ozira proti nebu. Trenutek, ko poletita med oblake, je čaroben in tega si je Ian skrivaj zares močno želel! Tam zgoraj je poseben svet. Ian je za trenutek celo držal krmilno ročico. Kako pomembna naloga za šestletnega dečka.

Lojzkov in Pikin prijatelj bober čisti sneg pred vhodom v svojo votlino, a ta se mu vsakič znova vsuje prav pred prag. Lojzek se, kakor vedno, domisli učinkovite rešitve – nariše mu snežni plug.

Prijatelji v Čarnem zalivu se veselijo Naninega piškurjevega peciva, toda Nana jim pove, da bodo pecivo dobili šele po koncu treninga. Odločila se je namreč, da bodo odslej vsi bolj zdravo živeli. Toda Brin in baron Jelen sta neučakana in se odtihotapita s pecivom …

Poletje je in Teo si srčno želi medu. Toda čebela ga nima niti za kapljico: vse cvetje je izginilo, zato nikjer ne more nabrati medičine. Teo je razkačen, Ava in Riko pa mu obljubita, da bosta razvozlala skrivnost.

Petrčkov ati nadzoruje priprave na obletnico otvoritve svoje trgovine. Petrček bi mu rad pomagal in hkrati s svojim znanjem očaral prijatelje. Na spletu naroči zalogo za trgovino … tri tone korenja! Prijatelji morajo korenje skriti, preden zanj izve Petrčkov očka.

Fredi ureja klubsko hišico, zato trening prevzame Pikec. Soigralce mora naučiti metanja. Odloči se, da jim bo vse natančno opisal, a prijatelji ga razumejo šele, ko jim met pokaže. Včasih se največ naučimo z vajo.

Ko zunaj nastopi mraz, medvedi običajno zaspijo. Ernest pa trdi, da je nizkih temperatur vajen. Celestinca se odpravi po moko k prijateljem, ko se razdivja snežni metež.

Anka rada pleše in ob plesu razigrano razmetava. Lars pa nasprotno od nje, ljubi red in čistočo. Skupaj pospravita. Na pomoč jima priskoči čistilec s svojimi nasveti.

Z natančnim pogledom pomagajmo Lovru najti listek, na katerega je zapisal stvari, ki jih mora prinesti iz lekarne. Z dobrimi željami pomagajmo deklici Freyi, ki ljubeče skrbi za mami, celo kadar si mora zaradi bolezni vbrizgati injekcijo. Ojoj, smo omenili injekcijo? To pa ni Lovrova najljubša stvar. Ali mu bo doktorica Črtolina pomagala premagati strah pred njo?

Bucku umre zlata ribica, kar sproži pogovor o smrti. Buck hoče, da z Eliasom ribico pokopljeta, kar pa v Eliasu vzbudi nepredelane občutke v zvezi z očetom, ki je pred tremi leti izginil sredi misije. Laura in Hanne najdeta igro, ki so jo včasih radi igrali, in ko se jima pri igri pridruži še mama, se spomnita, zakaj so jo nehali igrati.

Buck prepriča Eliasa, da žrtvuje vse, kar je v igri že dosegel, da bi vzpostavila stik z Jimom. Najprej kaže, da ne bo nič, nazadnje pa jima le uspe. Hanne z Laurino pomočjo pravilno odgovori na vprašanje v radijski nagradni igri in prejme brezplačni vstopnici za glasbeni festival. Na koncert namerava z Mono, toda Laura, ki ji je pomagala, zahteva eno vstopnico zase.

Nika in Klemen se bosta pri ugibanju skrite živali ponovno lovila … Lovile in igrale pa se bodo tudi mačke v rubriki Zarjovi za živali. Veste, kako izgleda donska sfinga in koliko življenj imajo mačke v resnici? Ne preskočite oddaje Za repom.

Uf, kako umazana naloga! Klemen se je bo lotil s polnim zanosom, nato pa bo skočil v vodo … No, ne čisto zares. Obiskal bo brkate some. Mu jih bo uspelo videti čisto od blizu? In s kom se bo medtem družila Nika? Pustite se voditi repu.

Na tekmovanju v snežnem žlebu vodi slon. Potem pa pride do nenavadnega preobrata.

V 19. oddaji se pomerijo Ula, Lara in Alja iz OŠ Križevci (rumene) ter Nina, Žiga in Nik iz OŠ Leskovec pri Krškem (vijolični). Kaj manjka izstrelijo kot iz topa, teža žog ni prav nič težka in skozi labirint švignejo kot bi mignil. Nekaj preglavic jim povzročajo sumljive nalepke na prenosnikih, štetje knjig in gostota magme. Kdo prej prepozna Slovaško in komu je bliže južna polobla, pa v Malih sivih celicah.

Kviz Male sive celice preverja znanje in veščine sedmošolcev, osmošolcev in devetošolcev. Dvaintrideset tekmovalnih šol iz osmih različnih regij Slovenije se preizkusi v znanju matematike, logike, poznavanju kulturne dediščine, športa, družbe, astronomije, kemije, biologije, tehnike, gospodinjstva, zgodovine, geografije, človeškega telesa in glasbe.

Po štirih mesecih se rekreativni treningi in vadba vračajo - vsaj deloma. V Infodromu so nam odbojkarice iz Slovenske Bistrice povedale, s kakšnimi omejitvami se srečujejo. V Infogromu smo pripravili pregled vaših počitniških dogodivščin, v rubriki Podrobno pod lupo pa govorili o svobodi govora. Obiskali smo tudi družino Lapanja. Njeni člani so nam zaupali, kako je, če ima eden od otrok v družini zelo redko bolezen, in kaj to pomeni za njihov vsakdan. V Spletkah pa smo spoznali etičnega hekerja.

Holly Hobbie pomaga v babičini kavarni, ki je priljubljeno shajališče meščanov. Po naključju izve, da bodo kavarno zaprli. Ko ji babica pove, da so v lokalu nekoč prirejali večere "Pokaži, kaj znaš", Holly dobi odlično zamisel. S prijateljico Amy se urno lotita dela.

V Tarči o popolni zmedi zaradi napačnega tolmačenja ukrepov. Sestanku gospodarskega ministra v prleški gostilni je sledilo pojasnilo, da bi gostinci lahko že štiri mesece stregli malice podjetjem. Zakaj so različne inšpekcije različno ukrepale, je sploh jasno, kaj je dovoljeno in kaj ne? Pridobili smo zapisnike in preverjali pri inšpektoratih.

V zadnji februarski oddaji bomo govorili o novostih, ki se obetajo v občini Murska Sobota. Občina bo na Pušči, v največjem romskem naselju pri nas, uredila novo zazidalno parcelo. Preverili bomo tudi, kako je zaradi razmer v času epidemije potekal drugi cikel programa socialne aktivacije Rominj, ki je namenjen predvsem njihovemu opolnomočenju. Govorili bomo še o odločitvi Evropskega sodišča, da mora Madžarska v naslednjih letih v določenih predelih poskrbeti za zmanjšanje onesnaženosti zraka, ki jo povzroča sicer prepovedano kurjenje snovi, kot sta guma in plastika. V rubriki o romskem jeziku pa tokrat o večjezičnosti romskih otrok ter o težavah, ki jih morajo najmlajši premagati pri učenju drugega jezika.

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:15
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

13:20
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Obiskali smo eksotične živali v okviru razstave »Čudovite živali« na Bledu. Občudovali smo tudi ptice na Blejskem jezeru. Udeležili smo se programa »Coaching s konji« in spoznali, da konji vedno pokažejo resnico… na prijazen, zabaven in srčen način. Predstavljamo starejši pasji dami, ki iščeta prijaznega skrbnika in svoj »za vedno« dom. Vabljeni k ogledu.
ozivalih@rtvslo.si

Kamnik se je v srednjem veku izoblikoval kot deželnoknežje mesto ob glavni prometni cesti na Štajersko, po tem obdobju pa je nov vrh doživel v dobi baroka. Je eno naših najdragocenejših zgodovinskih mest v katerem so se ohranile zanimive legende in bogata kulturna dediščina z raznolikimi muzeji in zanimivostmi. Kamnik bomo spoznavali s pomočjo domačinov – poznavalca lokalne zgodovine Franceta Malešiča, mojstrice poslikave majolk Irene Radej ter umetnostnega zgodovinarja in specialista za Plečnika Noaha Charneyja.

Praksa je pokazala pomanjkljivosti, odstopanja in celo zlorabe, je odgovor na naše vprašanje, zakaj nas letos po le dveh letih od uveljavitve zakona o osebni asistenci čakajo spremembe. Invalide med drugim najbolj skrbi ponovno ocenjevanje upravičenosti do osebne asistence. Skrb vzbujajoče so tudi čudežne kapljice, ki naj bi v 28 dneh povrnile sluh, in prodaja slušnega pripomočka, ki si še zdaleč ne zasluži tega imena.

Znanstvene raziskave so pokazale, da ima najstarejši ohranjeni par smuči na svetu kakih 4000 ali 5000 let. Našli so ga v nekem močvirju na Švedskem. Sicer si primat prvih smuči prisvajajo na več koncih; nekateri znanstveniki pritrjujejo na primer mongolskim nomadskim ljudstvom, ki trdijo, da tamkajšnje jamske slikarije potrjujejo kar 10.000-letno zgodovino smučanja. Francosko-švicarska dokumentarna oddaja razkriva vznemirljivo zgodbo razvoja smuči in smučanja, ki odločno zaznamuje tudi slovensko izročilo in sodobne navade.

THE FABULOUS HISTORY OF SKIING / Francija, Švica / 2020 / Režija: Pierre Antoine Hiroz

Odvetnik Arnaldo Loner, ki je zastopal občino Bolzano na sojenju proti Mishi Seifertu, krvniku bolzanskega koncentracijskega taborišča, se že več let srečuje z mladimi in jim posreduje spomine na grozodejstva, ki se nikoli več ne smejo ponoviti.
Osrednji muzej mesta Szeged, ki se nahaja v 125 let stari neoklasicistični palači ob reki Tisi, je po dveletni temeljiti prenovi tako zgradbe kot različnih zbirk, ponovno odprt.
Koledarji so bili poleg Svetega pisma prvi tiskani primerki po iznajdbi tiska v 15. stoletju. Najstarejši nemški domovinski koledar je straubinški koledar, ki je prvič izšel leta 1597.
In zgodba o solidarnosti v hlevu ali kako je koza postala krušna mati pujskom na kmetiji Oberhof v Ultnu, nedaleč od Merana.

Februarja opravljamo zimsko rez sadnega drevja in jagodičevja. Z njo želimo uskladiti razmerje med rodnostjo in velikostjo rastline, drevesa oz. grme pa ohranjati vitalne in zdrave.
Darinka Koron iz Kmetijskega inštituta Slovenije, sadnega nasada na Brdu pri Lukovici, je porezala petletni grm ameriške borovnice sorte Liberty, njen sodelavec Roman Mavec pa breskev. V Botaničnem vrtu ob vili Mirasasso v Sežani pa so že pričeli obrezovati vrtnice.

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:10
Šport

Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

17:15
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Slovenska avtorska oddaja, ki odpira vrata v hiše in stanovanja, slikovite vrtove, razkriva objekte, ki so zanimivi zaradi svoje domiselne zasnove.
Hišo, ki vam jo bomo predstavili, je doživela neverjetno spremembo: namesto, da bi se zakonca odločila za gradnjo nove hiše, kot sta načrtovala, ju je arhitekt prepričal, naj raje skladišče preuredita v svoj novi dom.
Spalnica je obvezen del vsakega stanovanja ali hiše, o pomembnosti spanca čivkajo že vrabci na vejah, pa spalnim prostorom namenimo dovolj pozornosti?
Za konec gremo k zgodbi, ki se je začela iz radovednosti, in nadaljevala v velikem slogu: po prvih skromnejših skodelicah sta ambiciozna Slovenca razvila unikatne, filigransko izdelane umetnine iz porcelana, s katerimi sta navdušila vrsto pomembnežev z vsega sveta, celo britansko kraljico. Kje in kako živita, pa je preverila ekipa oddaje Ambienti.

Vsak konec tedna se za okroglo mizo zberejo štiri dame, vsaka s svojim izrazitim karakterjem, in na poljuden način komentirajo aktualna dogajanja z najrazličnejših področij.
Da je vse skupaj še bolj zanimivo, v svojo družbo vsak teden povabijo tudi posebnega gosta. Z njimi se boste lahko strinjali ali pa ne, vsaka ima pač svoje mnenje.
Čigava beseda bo Zadnja beseda?

Dar ne sestoji iz tega, kar je bilo storjeno ali podarjeno, marveč iz namena darovalca.
(Seneka)

Razmišlja Katja Kotnik

Podkrinkec in Mikec dražita Lili, pikapolonica pa se samo molče v sebi huduje. Apolon in Betka jo učita nesramnega jezikanja, a Lili Mikca in Podkrinkca zares okrca šele, ko se nesramneža spravita na mravljo Marjo. Takrat jima vrne milo za drago.

18:55
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

18:57
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Epidemija covida 19 je lani odpihnila tekmovanje za Pesem Evrovizije na Nizozemskem. To se je zgodilo prvič v 65-letni zgodovini tega priljubljenega glasbenega spektakla. Letos organizatorji zatrjujejo, da imajo pripravljenih več scenarijev in da bo maja v Rotterdamu pesem zagotovo spet odmevala. Kako organizirati tako velik mednarodni dogodek in ob tem spoštovati vse ukrepe za zajezitev epidemije? Gotovo je le, da bo letošnja Evrovizija drugačna, kot smo je bili vajeni. Kaj zmaga na tem odmevnem tekmovanju prinese pevcu in kaj državi gostiteljici? Koliko denarja se obrača v tej dejavnosti in kaj dela Pesem Evrovizije tako posebno, da si prireditev vsako leto ogleda okoli 200 milijonov ljudi?

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

19:45
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

V oddaji EMA 2021, ki jo bosta vodila Lea Sirk in Nejc Šmit, bomo premierno predstavili pesem, s katero nas bo Ana Soklič predstavljala na letošnji Pesmi Evrovizije. Voditelja nas bosta popeljala skozi zgodovino najbolj odmevnih slovenskih in jugoslovanskih nastopov, saj se letos spominjamo 60. obletnice prvega nastopa nekdanje skupne države na Pesmi Evrovizije in Privškove Neke davne zvezde. Kaj želijo Ani na njeni letošnji evrovizijski poti proti Rotterdamu, pa nam bodo povedali naši nekdanji evrovizijski predstavniki.

Tokrat začenjamo malo kasneje in malo drugače, saj bomo najprej spremljali Emo, s katero bo obarvan tudi začetek naše oddaje. Seveda ne bodo manjkali tedenski pregled dogajanja na Twitterju, proslavljanje odprtja trgovine švedskega pohištvenega velikana in poročanje, kaj pri nas po novem počnejo Avstrijci. Reporter Miran vam bo povedal resnico o pristanku na Marsu, v goste prideta Zala in Gašper, na Malo teraso pa Medicinske sestre z gostom presenečenja.

Po razstrelitvi komunikacijskega stolpa je Tasiilaq odrezan od sveta in udeležence sestanka obhajajo dvomi o varnosti dogodka in smiselnosti podpisa sporazuma o prepovedi črpanja nafte. Enok je osumljen umora in pridržijo ga na policijski postaji. Liv odkrije povezavo med napadalci švedske ladje in rusko vlado. Grenlandska premierka pa vse bolj odkrito zagovarja prizadevanja za dosego suverene države.

TUNN IS / Thin Ice / Islandija, Danska, Švedska, Francija / 2020
scenarij: Lena Endre, Jóhann Ævar Grímsson, Birkir Blær Ingólfsson, Jónas Margeir Ingólfsson, Søren Stærmose, Andri Óttarsson
režija: Guðjón Jónsson, Cecilie A. Mosli, Thale Persen
v glavnih vlogah: David Gudbrandsson, Lena Endre, Bianca Kronlöf, Angunnguaq Larsen, Nukâka, Johannes Kuhnke, Alexander Karim, Iben Dorner, Nicolas Bro, Juhan Ulfsak

V Poročilih ob 22.00 uri se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

22:40
Šport

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

22:50
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Izvirna interpretacija žanra kriminalke, ki ji je Corneliu Porumboiu dodal ščepec komedije, a tudi nezgrešljivi pečat romunskega novega vala.

Cristi je romunski policist, ki opravlja tudi delo mafijskega žvižgača in tako deluje na obeh straneh zakona. Odpravlja se na Kanarski otok La Gomera, da bi se tam naučil starodavnega žvižgajočega jezika. V Romuniji ga namreč ves čas nadzira policija, s kodirano govorico pa bi se lahko še naprej sporazumeval s kriminalci. Na poti spozna čudovito Gildo in se z njo odpravi na lov z visokim vložkom, ki je poln obratov, zavajanj in prevar. Njegov cilj je iz zapora spraviti možakarja po imenu Zsolt, saj samo on ve, kje se skriva trideset milijonov evrov.

Originalni naslov: LA GOMERA
Leto produkcije: 2019
Država: koprodukcija
Žanr: kriminalna drama
Režija: Corneliu Porumboiu
Scenarij: Corneliu Porumboiu
Igrajo: Vlad Ivanov, Catrinel Marlon, Rodica Lazar, Agustí Villaronga

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Epidemija covida 19 je lani odpihnila tekmovanje za Pesem Evrovizije na Nizozemskem. To se je zgodilo prvič v 65-letni zgodovini tega priljubljenega glasbenega spektakla. Letos organizatorji zatrjujejo, da imajo pripravljenih več scenarijev in da bo maja v Rotterdamu pesem zagotovo spet odmevala. Kako organizirati tako velik mednarodni dogodek in ob tem spoštovati vse ukrepe za zajezitev epidemije? Gotovo je le, da bo letošnja Evrovizija drugačna, kot smo je bili vajeni. Kaj zmaga na tem odmevnem tekmovanju prinese pevcu in kaj državi gostiteljici? Koliko denarja se obrača v tej dejavnosti in kaj dela Pesem Evrovizije tako posebno, da si prireditev vsako leto ogleda okoli 200 milijonov ljudi?

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov