Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Ponedeljek, 31. maj. 2021

TV Slovenija 1 • Pon, 31. maj.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

Redna tedenska oddaja Zunanjepolitične redakcije, ki gledalcu ponuja pregled dogajanj po svetu v politiki, gospodarstvu in kulturi, ustvarjajo pa jo novinarke in novinarji Zunanjepolitične redakcije. Zrcalo vedno zrcali podobo sveta: tragično, veselo, zabavno.

V ponedeljkovi oddaji vas pozdravimo z aktualnimi novicami in se posvetimo temi tedna, tokrat o strategiji cepljenja - ali res primanjkuje cepiva in ali se virus vseeno prenaša, kljub temu, da smo cepljeni? Jutro nam bo s svojim obiskom in nastopom popestrila Alya, ki predstavlja novo pesem. Ponovno se posvečamo zdravju, tokrat o multipli sklerozi, čas bo tudi za vaša vprašanja. V Žajfnici pa se tokrat David in Špela sprašujeta, ali bi vzeli taščo na dopust? Dobrodošli tudi vaši komentarji in mnenja. Jutra z nami so zmeraj lepša!

Jutranja poročila so prva televizijska poročila, ob katerih se gledalci seznanijo z najpomembnejšim dogajanjem doma in po svetu. Izvedo, kateri pomembni dogodki so predvideni za tisti dan in kaj se je dogajalo na drugi strani sveta, medtem ko smo v tem delu spali.
Z dopisniško mrežo po svetu in vsej Sloveniji.

Oddaja Dobro jutro je oddaja gledalcev. S svojimi svetovalnimi, izobraževalnimi, razvedrilnimi in informativnimi vsebinami sledimo željam gledalcev vseh starostnih skupin. V večurnem živem in dinamičnem jutranjem programu, ki je na sporedu vsak delovni dan, se prepleta studijski del z aktualnimi vklopi v živo z različnih koncev Slovenije. Raziskujemo teme, ki se dotikajo vsakdanjega življenja ljudi, in ponujamo najrazličnejše vsebine: od zdravstvenih, pravnih in kuharskih nasvetov, svetovanj o medosebnih odnosih, receptov iz domače lekarne do predstavljanj osupljivih življenjskih usod, vrtičkarskih in prehranskih nasvetov in atraktivnih nagradnih iger. Oddaja poteka tudi v sodelovanju z RTV centrom Koper in RTV centrom Maribor, s čimer v živi program vnašamo še več lokalnih vsebin.

Oddaja Dobro jutro uvaja sodobne televizijske formate s poudarkom na kakovostnih vsebinah in je upoštevajoč delež televizijskih gledalcev med najbolje gledanimi oddajami nacionalne televizije. V letu 2014 so ustvarjalci oddaje prejeli eno najprestižnejših slovenskih medijskih priznanj: strokovnega viktorja za najboljšo zabavno TV-oddajo.

Jutranja poročila so prva televizijska poročila, ob katerih se gledalci seznanijo z najpomembnejšim dogajanjem doma in po svetu. Izvedo, kateri pomembni dogodki so predvideni za tisti dan in kaj se je dogajalo na drugi strani sveta, medtem ko smo v tem delu spali.
Z dopisniško mrežo po svetu in vsej Sloveniji.

Angelika Tomante vzgaja najstniški dvojčici Beo in Lauro. Uspešna v službi, urejena in predana mati najde čas tudi za svoj konjiček – tango, kjer se prelevi v Palomo Velasquez.
Orlanda Mielija je žena Claudia zapustila in odšla v Hamburg, kjer živi z novim partnerjem Gustavom. Ostal je sam s sinovoma, petnajstletnim Umbertom in osemletnim Pierluigijem. Njegova jeza, ljubosumje in impulzivnost ga večkrat privedejo do slabih odločitev, tako v arhitekturnem biroju, kjer dela z mlajšim bratom Pietrom, kot doma.
Angelika in Orlando se srečata in zdi se, da si ne bi mogla biti bolj različna, a postaneta prijatelja. Se bo iz njunega odnosa razvilo kaj več, bosta skupaj našla srečo?

1. del
Orlando Mieli je arhitekt, ki doživlja težko obdobje. Žena ga je zapustila zaradi drugega moškega, zato je ostal sam z dvema sinovoma, Umbertom in Pigijem, ter nevrotičnim psom Hamburgom. Nekega dne ob prihodu v arhitekturni biro, ki ga vodita z bratom Pietrom, ugotovi, da zamuja na sestanek s pomembno stranko, Angelico Camilli. Angelica je brata Mieli najela za obnovo vile, v katero se bo vselila z bodočim možem Vittoriem in hčerkama Beo in Lauro. Ko Orlando nazadnje le prihiti do vile, s stranko ne najdeta skupnega jezika, zato Angelica sklene, da bo najela drugega arhitekta. Pietro je besen na brata, a hkrati močno v skrbeh zanj, saj je jasno, da razhoda z ženo še ni prebolel ̶ ves čas misli nanjo in si na Facebooku celo ustvari lažni profil, da si dopisuje z njo.


scenarij: Giulia Gianni, Ivan Cotroneo
režija: Francesco Vicario, Riccardo Milani
v glavnih vlogah: Tezeta Abraham, Ninetto Davoli, Claudia Pandolfi, Alessandro Roja, Claudio Santamaria, Lunetta Savino, Gianluca Caldironi, Claudi Letizia

Pred 1700 leti je cesar Konstantin v Rimskem cesarstvu uzakonil nedeljo kot dan počitka. S tem je vse prebivalce, razen kmetov, zavezal k posvečevanju nedelje. Nedelja je za kristjane Gospodov dan, dan Cerkve in dan solidarnosti. Pomen besede nedelja pa v slovenščini lahko razlagamo tudi tako, da po šestih dneh dela človek potrebuje dan počitka.
Leta 2006 je papež Benedikt XVI. v Cerkvi na Slovenskem ustanovil tri nove škofije, med njimi škofijo Murska Sobota. Na Centralni venezuelski univerzi v Caracasu so konec aprila za blaženega razglasili Joseja Gregoria Hernandeza, zdravnika revnih. Skladatelj Primož Ramovš, ki je posebej ob nedeljah in praznikih z velikim veseljem bogatil bogoslužja, se je rodil pred sto leti.

Še tako zdravo življenje se zatakne, ko prebava odpove. Ukrepi so nujno potrebni, če želijo vrtičkarji ohraniti svoje okolje čisto in zrak dišeč. Ob tej ključni zadregi pa se razpirajo še mnoga dramatična vprašanja: zakaj Francelj vidi dvojno, ali je depresija tudi moška bolezen in kako bo detektiv Tone rešil zapleten primer izginotja.

V zabavnem kvizu trije tekmovalci odgovarjajo na enostavna vprašanja. Rešitev je zmeraj črka, ki se izpiše v križanki. Naslednja naloga je rešiti gesla v tej skrivnostni križanki. Tekmovalci lahko v vsakem trenutku zaključijo krog, če prepoznajo vsa gesla naenkrat. V finalu si nato najboljši tekmovalec izbere naključnih 5 črk, ki se izpišejo v čisto novi križanki. Vsaka beseda, ki jo ugane, prinese nagrado. Če mu uspe križanko rešiti v celoti, pa se nagrada poveča in finalist dobi vstopnico v naslednjo oddajo, kjer se pomeri z novima izzivalcema.

V ekskluzivnem intervjuju je dr. Jože Možina gostil mag. Lojzeta Dolinarja. Prvi slovenski podžupan Celovca je kot glavni razlog, da se je Celovec, nekdaj trdnjava proti slovenstvu, odprl za slovensko, navedel rahljanje političnih predsodkov, potem ko se je zlomil jugoslovanski režim in se je Slovenija osamosvojila: »Do takrat smo bili vsi Slovenci »titokomunisti«, drugi razlog večje odprtosti do Slovencev pa je v tem, da smo oboji pristopili k Evropski uniji.« To je povsem drugače kot v 70. letih prejšnjega stoletja, ko je bilo protislovensko razpoloženje na vrhuncu: »Če se spomnim na svoja dijaška leta: mi smo se skoraj vsak dan tepli z nemškimi nacionalci, ki so nas čakali v Schillerjevem parku. To je bil naš vsakdanjik, borba, ker si rekel, da si Slovenec.« Nastrojenost proti Slovencem ima zgodovinski izvor v zločinih, ki so jih povzročali nacionalsocialisti na eni in komunisti na drugi strani. »Zmerjali so nas za »čuše«, za manj vredne ljudi, in s tem smo morali živeti.«
Mag. Dol

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:25
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

13:30
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Pozdravi se
Leonard sredi noči vrže iz postelje Eda, da bi ga ta pospremi k bolnici, saj se uči za šamana in je prav, da vadi. Bonnie je namreč začelo motiti ptičje petje. Joel vodi tečaj za nosečnice, na katerem Holling daje nespodobne opazke. Pri tem navduši še enega mladega bodočega očeta. Shelly je jezna na Hollinga in ga vrže s tečaja. Maggie je razočarana, ker ji je pralni stroj v Mauriceovi pralnici raztrgal perilo, in se odloči, da si bo kupila svoj pralni in sušilni stroj. Eda obišče zelenooki škrat.

NORTHERN EXPOSURE / ZDA / 1994
scenarij: Joshua Brand, Hohn Falsey, Sean Clark, Charles Rosin, Ellen Herman, Robin Green, Craig Volk, David Assael, Jeff Vlaming, Mark B. Perry, Denise Dobbs, Jeff Melvoin, Barbara Hall idr.
režija: Joshua Brand, Peter O'Fallon, Rob Thompson, Nich March, Miles Watkins, Jim Hayman, Michael Fresco, Charles Braverman, Bill D'Elia, Oz Scott idr.
v glavnih vlogah: Rob Morrow, Barry Corbin, Janine Turner, John Cullum, Cynthia Geary, John Corbett, Darren E. Burrows, Peg Phillips, Elaine Miles, Paul Provenza, Teri Polo

Tržaški zaliv je plitvo robno morje, s treh strani omejeno s kopnim, v njem pa je razmeroma malo vode, kar privede do izjemne občutljivosti do ekoloških sprememb. Geomorfološki obraz zaliva opozarja, da so možnosti rabe zelo omejene. Glavni vir izkoriščanja morskega ekosistema je ravno človek. Skrb za upravljanje morja je v ospredju tako v Sloveniji, kot v Italiji. Kako do izboljšanja morja z naravovarstvene plati, kljub povečanju potniškega prometa? Na vprašanje nam odgovarjata Jadran Klinec, direktor Uprave Republike Slovenije za pomorstvo in Mirko Juretič, strokovnjak za materiale in športni direktor jadralnega kluba Čupa.

Oddaja »Rojaki« je most med domovino in Slovenci, ki živijo zunaj njenih meja. Pesem, literatura, folklora in številne druge oblike izražanja ohranjajo živo slovensko besedo in tradicijo. Slovenstvo živi naprej tudi po zaslugi novih gospodarskih povezovanj, raziskovalnih in turističnih pobud ter izjemnih posameznikov, ki bogatijo naš skupen prostor. Vse to so Rojaki, spoznajte jih skupaj z nami.

Ob zaključku mandata veleposlanice Republike Slovenije v Avstriji, Ksenije Škrilec, je v torek 25. maja, na Generalnem konzulatu Republike Slovenije v Celovcu potekalo poslovilno srečanje. Ksenija Škrilec je to funkcijo v Avstriji opravljala od leta 2017. V njej je imela slovenska narodna skupnost od vsega začetka močno zaveznico. Pripadnica madžarske narodne skupnosti v Sloveniji se je med svojim mandatom v Avstriji intenzivno posvečala sosedskemu dialogu, razvoju slovenskega jezika in kulture ter zmanjševanju predsodkov in odpravljanju stereotipov.
Mladi podjetnik Tadej Čertov, gozdarski znanstvenik po izobrazbi in čebelar po duši, s svojo rešitvijo BeeSaver čebelarjem znižuje stroške in povečuje pridelek.
Ob 25-letnici delovanja vabi društvo Iniciativ Angola iz Šentprimoža k sodelovanju pri solidarnostni akciji TriAngola. Od 13. maja do 13. junija otroci, mladi in odrasli tečejo, kolesarijo in plavajo v dober namen. Sodeluje in daruje lahko vsak.
Na koroške nogometne zelenice se vračata življenje in veselje, treningi so spet dovoljeni. Klubi bodo odigrali le še zaostale tekme jesenske sezone. Kapelčani se borijo za napredovanje v podligo.
http://slovenci.orf.at

16:05
Otroški program: Op!

Timi je navihana mala ovčka. Pravkar je dopolnil tri (ovčja) leta in zdaj gre v vrtec. To pa sploh ni preprosto: v skupini se bo moral veliko naučiti. Predvsem to, da je treba stvari deliti in paziti na čustva drugih. Ni dovolj, da nadarjeni mali nogometaš odlično brca žogo – naučiti se jo mora tudi dobro podati. Vsak nov dan je s pomočjo prijaznih vzgojiteljev nova zabavna učna ura.

Očka in mamica nimata časa, da bi Njambu pomagala narediti klobuk za šolsko tekmovanje, zato ga naredi čisto sam. Gospa Jokinstok mu pokaže, kaj vse lahko dosežeš, kadar se zares potrudiš.

Muk in Lucijan sta na Kreti. Prijateljici Kasandri obljubita, da bosta za večerjo prinesla sladico, a slaščičarna je zvečer zaprta. Še sreča, da lahko nabereta nekaj slastnih marelic.

Tokrat Andrej opazuje, kako se mladiči premikajo. Gnuji se lahko naučijo stati že v treh minutah po skotitvi. Nato se ogromne skupine teh živali nenehno premikajo, saj iščejo svežo travo. Adelijski pingvini dirjajo čez skale, ko iščejo hrano, mladi kajmani pa se prevažajo v maminih ustih.

V deželo Vikingov prihaja zima. Najbrž jim ne bo lahko. Toda Gudrun ni žalostna. Rojstni dan ima, in za darilo je dobila ladjico. Čaka pa jo še eno darilo: izurjeni sokol. Toda Gudrun se te ptice boji.

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:15
Šport

Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

17:20
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Od svetovne krize leta 2008 do današnje pandemije smo predstavili 400 uspešnih zgodb naših podjetnikov, zdaj pa gremo s pravo idejo Podjetno naprej.
20 letna študentka ekonomije Maja Kosi je svojo podjetniško pot pričela pri komaj 15. letih; izziv je, kljub veliki konkurenci na trgu, našla v modnih dodatkih za pse. Sprva je pasje šale, rutice, ovratnice in igrače izdelovala bolj za hobi, a je kmalu ugotovila, da je to pravi posel zanjo. Ustvarila je blagovno znamko Doggy Lilly in odprla lastno spletno trgovino ter začela osvajati tuje trge. Svoje izdelke je doslej prodala že v več kot 35 držav po vsem svetu, največ v ZDA. Mlada podjetnica obožuje izzive in pogumno sledi načelu, da je mogoči doseči vse, če si pripravljen vložiti čas, energijo in vztrajati do konca. Načrtuje tudi razširitev ponudbe za mačke.

Mandi in Pipi se za noč čarovnic našemita v čarovnika in hodita od hiše do hiše. Ko se zaletita v pravega čarovnika, po nesreči vzameta njegovo čarovno paličico. Zdaj lahko tudi sama pričarata vse, kar jima srce poželi. Kako pa se bo življenje spremenilo pravemu čarovniku?

Mavricija obišče bratranec Magnum. Raka sta nerazdružljiva in Nejko se počuti odrinjenega. Ljubosumni kljunaš vpraša prijatelje za nasvet, kako naj se približa prijatelju, pa ne najdejo nobene dobre rešitve. Končno mu Mavricij sporoči, da Magnum odhaja. Zdaj se bo vse spet vrnilo na svoje mesto.

Simon bo nocoj prespal pri prijatelju Ferdinandu. Pri njem je vse drugače kot doma, a se prijetno počuti. Ko je treba spat, pa ni več hecno. Kajti Simon je prepričan, da na dvorišču straši pošast. S Ferdinandom iz blazin postavita supergrad, da se zavarujeta pred pošastjo. Kasneje spoznata, da sta prestrašila le majcene žabice!

V zabavnem kvizu trije tekmovalci odgovarjajo na enostavna vprašanja. Rešitev je zmeraj črka, ki se izpiše v križanki. Naslednja naloga je rešiti gesla v tej skrivnostni križanki. Tekmovalci lahko v vsakem trenutku zaključijo krog, če prepoznajo vsa gesla naenkrat. V finalu si nato najboljši tekmovalec izbere naključnih 5 črk, ki se izpišejo v čisto novi križanki. Vsaka beseda, ki jo ugane, prinese nagrado. Če mu uspe križanko rešiti v celoti, pa se nagrada poveča in finalist dobi vstopnico v naslednjo oddajo, kjer se pomeri z novima izzivalcema.

18:50
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

18:57
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak delovni dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

19:45
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

19:55
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Bolnikov križev pot. Nizke plače, nizki dodatki. Neverjetna solidarnost. Slovenski vojak najboljši. Kdaj spet na oder?

V oddaji tokrat o zapletih z imenovanjem evropskih delegiranih tožilcev. V prispevku o vzrokih za naraščajoče nezadovoljstvo ljudstva z vlado. Raziskujemo, kako se je prebudila civilna družba in kaj bo počel Svet za odprta vprašanja s Katoliško cerkvijo.

21:55
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

22:00
Odmevi

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

22:30
Kultura

Nocoj v Kulturi o predstavi Nočni pisec v režiji belgijskega umetnika Jana Fabra, ki so jo v soboto premierno odigrali na odru SNG Drama. Na odru Prešernovega gledališča Kranj pa nocoj premiera avtorskega projekta Kons: Novi dobi, ki sta ga iz poezije Srečka Kosovela ustvarila Žiga Divjak in Katarina Morano. Obiskali smo tudi razstavo umetnika Mitje Ficka z naslovom Lupi se nežno, ki je na ogled v Galeriji sodobne umetnosti v Celju.

22:40
Šport

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

22:45
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Kaj je najbolj zaznamovalo slovenski film v zadnjih 30-ih letih? Ob letošnji 30-letnici slovenskega filma v samostojni državi, se posvečamo mejnikom, dosežkom prepoznavnosti, predvsem pa kulturno politični problematiki, ki od nekdaj določa domačo kinematografijo.

Hrvaški pianist Ivo Pogorelić (r. 1958) velja za enega najboljših pianistov, obenem pa za enega najbolj samosvojih glasbenih interpretov. Je dobitnik številnih nagrad na mednarodnih glasbenih tekmovanjih, najbolj pa je poznan po Chopinovem tekmovanju leta 1980. Na tem tekmovanju so Pogorelića zaradi samosvoje interpretacije tekmovalnega programa izključili, zaradi česar je iz žirije odstopila slovita pianistka Marta Argerich in ga razglasila za glasbenega genija. Njegov prvi koncert po tem t. i. glasbenem škandalu je bil leta 1981 v dvorani Slovenske filharmonije, kjer je Pogorelić nastopil pod taktirko Marka Muniha in ob spremljavi Simfoničnega orkestra RTV Slovenija. Dogodek je ostal ohranjen v arhivu Televizije Slovenija.

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak delovni dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov