Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 13. avg. 2022

TV Slovenija 1 • Sob, 13. avg.

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

Nataša Konc Lorenzutti

Kam se je skril Borček? Ali ga bo dober Borčkov prijatelj, dramski igralec Matej Zemljič, našel? In kdo bo našel Tina, ki si je prav tako zamislil izvrstno skrivališče za pozabljenimi deskami. Napeto bo!

Ava, Riko in Teo v savani naletijo na povodnega konja, ki joče kot za stavo. Žalosten je, ker mu je pobegnil ptiček, ki mu je delal družbo. Ava, Riko in Teo ga poiščejo in privabijo nazaj.

Pepa in Jure se hočeta igrati s Katko in njenimi prijatelji, a starejši otroci se nočejo igrati "otročjih" iger.

Gospa Gazela odpelje otroke v telovadnico dedija Zajca, kjer se naučijo plezati kot pravi raziskovalci.

Živa, Vid in Toni najdejo jajce. Živa je prepričana, da kaže v smeri nečesa zelo lepega, toda pravi čudež se v resnici skriva v jajcu.

Cezar Sebastijanu podari dnevnik s podrobnimi zapiski svojih opazovanj v gorah. Prosi ga, naj pazi nanj kot na punčico svojega očesa. Zaradi motenja pouka mu ga učitelj Turel za nekaj časa zapleni. In to ravno tisti dan, ko se s Cezarjem odpravljata planinarit in bi jima pomoč dnevniških zapiskov prišla še kako prav. Sebastijan je v hudi stiski, a si dedku ne upa priznati resnice. Odpravita se v hribe …

Vaška mačka imata Rožico za svojo najhujšo sovražnico. Ker je Skavtek zelo tekmovalen, ga to zmoti. Vaška mačka ga prelisičita in naščuvata proti lastni sestri, da bi jima lahko ukradla keglje. Junaka bosta združila moči, da bi si priborila keglje, ki v resnici pripadajo Lesku.

V Malem pristanu je zmanjkalo elektrike. Kaj se je zgodilo, se sprašujejo Pepe, Foksi in Kakadudu. Nikola in Iman pa v Ronjini družbi raziskujeta, kako elektrika sploh deluje. Pridruži se jima tudi Pepe, ki pri tem naleti nanekaj električnih ovir. To bo spet zabavno!

Tokratna uganka, Zofkina besedna počesanka, bo skrivala prav poseben frizerski pripomoček, ki ga skuštrani Nejko Smejko ne sreča pogosto. Pst! Ne povejte mu, da ga je Tisa naročila na urejanje pričeske pri pravem frizerskem mojstru oziroma mojstrici. Pa bo Nejko sploh zbral dovolj poguma, da sede na frizerski stol? N kot napeto bo!

Jooj, kaj vse pride odraslim na misel. Stanovanje Firbcologov obiščejo trije akviziterji – Rok, Jaka in Peter. Vsak ponuja svoj izdelek, seveda s čudežnimi lastnostmi. Adam in Hana na terenu srečata branjevke na tržnici in spoznata, kako tam poteka prodaja, Maruša in Kiar se učita, kako učinkovito očistiti dom, Vane in Nikolina pa pripravljata barvne testenine. Na koncu v stanovanje pride nenapovedan gost, ki Firbcologom tudi nekaj prinese. Le kdo bi to lahko bil?

V tokratnem Krompirju se bomo učili osnove slovenskega znakovnega jezika, Matjaž Juhart iz Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije pa bo predstavil pomen znakovnega jezika za vse, ki slabo ali sploh ne slišijo. V družbi Nike in Nika bosta tudi Žiga X Gombač in nekdanji Firbcolog Peter, voditelja novega podkasta za mlade Mala malca. Oddajo bo v živo tolmačila tolmačka slovenskega znakovnega jezika Špela Uršič Andres

V božični oddaji ne manjka prazničnega vzdušja in prav posebnih gostov, za naelektrenost pa poskrbijo tudi tekmovalci Ema, Miha in Mark iz OŠ Dolenjske Toplice (rumeni) ter Laura, Zarja in Tian iz OŠ Milojke Štrukelj Nova Gorica (vijolični). Stavčne napake takoj prepoznajo, selfiji, ključniki in kriptovalute so zanje vsakdanjik, brez težav pa skomponirajo tudi kranjskega petelina. In medtem, ko rumeni razbijajo led, gre vijoličnim bolje od rok načrtovanje mest. Kdo je hitrejši v zlaganju lončkov, OŠ Vojnik (Leon, Gašper, Alja) ali OŠ Antona Ingoliča Spodnja Polskava podružnica Pragersko (Mia, Erja in Filip), pa v 10. oddaji.

Kviz Male sive celice preverja znanje in veščine sedmošolcev, osmošolcev in devetošolcev. Dvaintrideset tekmovalnih šol iz osmih različnih regij Slovenije se preizkusi v znanju matematike, logike, poznavanju kulturne dediščine, športa, družbe, astronomije, kemije, biologije, tehnike, gospodinjstva, zgodovine, geografije, človeškega telesa in glasbe. V posebni rubriki Hitri lončki pa svoje spretnosti preizkusijo še druge trojke osnovnošolcev od petega razreda naprej.

Šport je tema današnjega Infodroma, v katerega nas bodo uvedli balinarji, ki smo jih ujeli pri treningu na balinišču v Cerknici. Poročevalka Enja se bo ob Tamii Šeme, ki je 15 let trenirala ritmično gimnastiko, pozanimala, kako plesati na svilenih trakovih. Če razmišljate, da bi preizkusili skejtanje ali rolkanje, vam pri tem lahko pomaga devetošolka Lina, ki trenira štirikrat tedensko in se udeležuje tekmovanj. Relja pa trenira balet in ritmično gimnastiko, in ker mu to še ni dovolj, tudi parkour. Veliko spretnosti je potrebne tudi za desetko, disciplino biljarda, v kateri je v drugem krogu tretje slovenske lige zmagal Blaž Rus iz kluba Direkt. Obiskali smo ga na treningu. Ne glede na to, katerega športa se v življenju lotimo, pa je najpomembnejša vztrajnost. To ve tudi osebna trenerka in vplivnica na Instagramu Petra Parovel. Zelo si jo je želela spoznati naša otroška poročevalka Lara.

V tokratni oddaji Osvežilna fronta vas bodo ustvarjalci pripravili na eno največjih prelomnic v življenju, na polnoletnost. Med drugim bodo iskali odgovore na vprašanje, kaj lahko končno v življenju počnemo, ko dopolnimo osemnajst let, zbrali pa so tudi uporabne namige za organizacijo epske žurke za osemnajsti rojstni dan.

Lahko vera v ljubezen in zaupanje v dobro premagata strahove in negotovost današnjega sveta? Ali vera danes še lahko premika gore? Pred nami je velika noč, največji krščanski praznik, praznik veselja in upanja. Ali tudi danes, ko se stvarnost mnogokrat zdi temačna, še lahko vidimo luč? Kje iskati svetlobo in kako verjeti, da bo ostala z nami, ko jo najdemo? Misli o veri v dobro, o upanju in ljubezni bo z nami delil humanist, pisatelj, vernik, predavatelj in duhovnik, pater Karel Gržan.

Ustanova Miva-Slovenija, ki deluje v okviru Misijonskega središča Slovenije, že več desetletij zbira sredstva za vozila v misijonih. Njihova prizadevanja bo predstavil Matjaž Križnar, ravnatelj Misijonskega središča Slovenije. Svoje izkušnje v misijonih pa so za nas orisali misijonarji: s. Urša Marinčič iz Ugande, Janez Mesec z Madagaskarja in s. Bogdana Kavčič iz Burundija.

»V vseh rečeh ohrani svobodo duha in opazuj, kam te vodi.« (sv. Ignacij Lojolski)
razmišlja BOŽENA KUTNAR

Bili smo na 1. mednarodni romski konferenci sedmih držav, na kateri je bil govor o primerih dobre prakse romske skupnosti. Izšla je četrta in hkrati zadnja knjiga avtorja Sandija Horvata z naslovom Preprosto enostavno: živim. Pozanimali smo tudi, kako je z zaposlovanjem Romov pri nas, in obiskali OŠ Franceta Prešerna Črenšovci.

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:15
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

13:20
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Ko žival sprejmemo v svoj dom, zanjo prevzamemo odgovornost. Poskrbeti moramo za zdravje in dobro počutje živali, ob tem pa pomisliti tudi na vpliv na okolje. V tokratni oddaji govorimo še o specisizmu in o antropološkem pogledu na živali. Vabljeni k ogledu.
ozivalih@rtvslo.si

Na pragu 8. marca izpostavljamo ženske, ki so še posebej aktivne v turizmu.
Obiskali smo Robidišče, vas na najbolj zahodnem robu Slovenije, kjer Staša Mesec že več kot dve desetletji na novo oživlja ruševine hiš.
Stopali smo po sledovih turističnega vodnika, ki vodi po prezrti in zamolčani zgodovini žensk. Ustavili pa smo se tudi na Jesenicah, ki so ga tudi skozi železarstvo močno oblikovale ravno ženske.

V duhu slogana »Osti jarej«, ki naj bi po prepričanju nekaterih pomenil »ostani mlad«, je Zveza društev gluhih in naglušnih Slovenije pripravila kulturni dogodek, s katerim so pokazali, da je lahko tudi kultura dostopna. Ogledali smo si glasbeni videospot Verjemi vase, dokumentarni film z naslovom 62.a avtorjev Tine Grošelj in Marka Kumra - Murča, ki oriše pot slovenskega znakovnega jezika vse od prepovedi leta 1880 do njegovega vpisa v ustavo, in predstavo Decibel-ga, v kateri so se slišeči naučili na pamet znakovnega jezika in ga uporabljali vseh 70 minut predstave. Dosežen je bil še en mejnik, saj smo si prvič ogledali predstavo, ki je združila slišeče in gluhe igralce. Glejte Prisluhnimo tišini v soboto, 22. januarja, ob predvidoma 14.30 na Prvem programu Televizije Slovenija.

Polona vedno rada pomaga bratu Tonetu, četudi ne gre vedno vse po načrtu. Še posebej na področju ljubezni ne. Pupa s pomočjo Pravnika znova organizira vseslovensko stranko vrtičkarjev in seveda kandidira za predsednico. Otroci se vračajo - tokrat je to Pupina hči Diana.

Oddaja »Obrazi naših rojakov« je most med domovino in Slovenci, ki živijo zunaj njenih meja. Pesem, literatura, folklora in številne druge oblike izražanja ohranjajo živo slovensko besedo in tradicijo. Slovenstvo živi naprej tudi po zaslugi novih gospodarskih povezovanj, raziskovalnih in turističnih pobud ter izjemnih posameznikov, ki bogatijo naš skupen prostor. Vse to so Rojaki, spoznajte jih skupaj z nami.

Osebna zgodba človeka, ki svojimi stališči in dejanji dviga prah v svoji okolici.

Bruno
Bruno Costa je frizer z Azorskega otočja, ki se kot kraljica preobleke prelevi v komični lik Gertrudes Labaça, ki s svojimi nastopi med pandemijo uspešno zabava domačine. Izmišljeni lik pa vse bolj vpliva na igralca in tudi na njegovo življenje.
Pinky
Pinki Čiran je staroselka, ki živi v Bangladešu, in tudi glavna pevka v glasbeni skupini F-Minor, ki jo sestavljajo samo ženske. Kot staroselko jo zasmehujejo zaradi njenega jezika in življenjskega sloga. Velja za drugorazredno državljanko, a se je kljub temu odločila, da bo vodila glasbeno skupino in živela svoje življenje tako, kot sama želi.
Mišel
Reper in socialni delavec Mišel Ristov oziroma Amo Socialec se ob petju in pomoči ljudem z družbenega roba skuša osvoboditi tudi sam ter ob tem ustvariti okolje, ki bi bilo boljše od tistega, v katerem je odraščal sam.

SAMOPOSTREŽNI VRT
Nepopisen užitek je, ko sami nabiramo plodove z rastlin. Če nimamo svojega vrta ali je pridelka premalo za shranke, poiščemo samopostrežno vrtnarijo. Tako smo z vrta Vrtnarije Bensa odšli s polno košarico.
JERNEJEVI 'NAJ' PARADIŽNIKI
Za zagonetnimi imeni, denimo Dark Galaxy, Ozark Sunset ali Domaine de Saint Jean de Beauregard, se skrivajo nekateri Jernejevi 'top' paradižniki. Posebni so po odpornosti, izvoru, barvi, obliki in okusu...
VRT GOSPE HERMINE
Vrt gospe Hermine obkrožajo viski iglavci, ki tudi med pripeko uspešno hladijo vrt. Iz modro cvetočih hortenzij je oblikovala vsaj 20-metrsko živo mejo z gozdnim robom. V 'polnem' upokojenskem delavniku vzgoji veliko sadja in zelenjave, ki jih sproti predela za ozimnico.
HLADNA JUHA - GASPAČO
Raznolikost Jernejevih paradižnikov se odraža tudi v okusih. Mlada savinjska kuharja jih s pridom uporabita v za pripravo enostavni, a odlični hladni juhi, znani kot andaluzijski gazpačo.

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:10
Šport

Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

17:15
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Luka bi rad posnel junaški film, vendar potrebuje dobro zgodbo. Lučka mu pomaga pri izmišljanju zgodb v skrivni votlini, v predorih in na gusarskih otokih. Toda kmalu se znajdeta pred številnimi ovirami.

Voditelj Boštjan Romih z ekipo obiskuje hiše, vrtove in stanovanja ter s pomočjo slovenskih arhitektov odkriva domiselne arhitekturne rešitve. Oddaja je zanimiva za vse, ki jih zanima arhitektura in oprema ambientov, ki želijo graditi, opremiti ali prenoviti dom.
Med Dravo in Muro se razprostirajo Slovenske gorice, ki so s svojimi grički vabljive tako s tal kot iz zraka. Tam smo obiskali edinstveno hišo, ki lastnikoma zagotavlja stik z naravo, bivanje z elementom vode in ravno pravo mero zasebnosti.
V drugem prispevku se odpravljamo v prostor, ki je po eni strani svetišče miru, intime in počitka, po drugi strani pa je velikokrat tudi zapostavljen. To je spalnica. Spalnica, ki z novimi trendi postaja čedalje bolj tisti prostor, katerega vrat ni treba več tako nujno zapirati.
Brez pohištva in dodatkov za dom so še tako dodelani prostori prazni in brez duše. Zato bo nova sezona oddaj Ambienti pozornost iz domiselnih idej arhitektov preusmerila na spretne prste rokodelcev in zgodbe majhnih blagovnih znamk. V prvi oddaji predstavimo dve ustvarjalki (kiparko in mizarsko mojstrico), ki ustvarjata pod imenom Vulgaris Woodcut.

Poleti vas Lorella in Ana pozdravita z morja in vas popeljeta skozi najlepše trenutke pretekle sezone oddaj Sobotno popoldne. Tako boste lahko podoživeli navdihujoče pogovore z gosti kot so Jan Plestenjak, Bernarda Marovt, Nina Gazibara, Helena Blagne, Mario Galunič in mnogi drugi. Če ste zamudili nasvete o modi, življenjskem slogu, psihologiji, trendih, lepoti, zdravju in avtomobilizmu, potem so poletni izbori kot nalašč za vas.

18:57
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak delovni dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

19:45
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

19:55
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Film o resnični avanturi Christiana, specialista za migracije divjih gosi, in njegovega sina, ki je gosi spremljal z motornim zmajem od Francije čez polovico Evrope vse do Norveške.

Nejevoljen najstnik Thomas se prav nič ne veseli poletja. Preživljal ga bo s svojim očetom okoljevarstvenikom v preprosti koči, ki sploh nima wi-fija! Po nekaj dneh prilaganja ga, presenetljivo tudi zanj, pritegne sodelovanje pri očetovem zadnjem projektu; naučiti jato ogroženih divjih gosi, kako iti na novo selitveno pot proti severu. Njihova stara pot je namreč polna onesnaženih predelov in pasti človeške civilizacije. Zagnan dvojec se tako poda na razburljivo pustolovščino. Z motornim zmajem bosta spremljala jato vse do arktičnega kroga.

Originalni naslov: DONNE-MOI DES AILES
Leto produkcije: 2019
Država: Francija, Norveška
Žanr: pustolovski film
Režija: Ben Lewin
Scenarij: Lilou Fogli, Christian Moullec, Matthieu Petit in Nicolas Vanier
Igrajo: Jean-Paul Rouve, Mélanie Doutey, Louis Vazquez, Dominique Pinon

V Poročilih ob 22.00 uri se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

22:10
Šport

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

22:20
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Učiteljica Sally je po petih letih zaporne kazni oproščena, a njeno življenje je zaznamovano. Zakon s Samom je razpadel, vrnitev na delovno mesto učiteljice je težavno, prijateljev nima. Umorila naj bi 16-letnega dijaka Matthewa Taylorja, s katerim naj bi imela razmerje. Na prvem sojenju je proti Sally pričala Anna, vendar se izkaže, da je bila Anna ljubosumna najstnica, obsedena z Matthewom. Nad novo razsodbo so Taylorjevi starši ogorčeni, Samova sedanja partnerka Karen je ljubosumna, saj se Sam srečuje s Sally. Karenina hči iz prejšnje zveze Bethany, ki ima že nekaj časa vedenjske težave, prizna umor, a detektiv Braithwaite ugotovi, da to ni res. Tudi Sally išče resnico, in ko jo odkrije, je pretresena.

1. del:
Na ponovnem sojenju zaradi umora najstnika Mattyja Taylorja Sally Wright oprostijo in Sally se vrne v svoj kraj Keswick, da bi tam živela naprej. Mattyjeva starša sta ogorčena in razočarana nad razsodbo, policija pa dobi nalogo, da ponovno razišče primer in odkrije morilca. Preiskavo prevzame inšpektor Braithwaite z ekipo. Sally prijateljica Jeny ponudi, da lahko biva pri njej, dokler si ne najde stanovanja.

INNOCENT / Velika Britanija / 2020
scenarij: Matthew Arlidge, Chris Lang
režija: Tracey Larcombe
v glavnih vlogah: Katherine Kelly, Jamie Mamber, Priyanga Burford, Shaun Dooley, Amy-Leigh Hickman, Lucy Black, Michael Yare, Andrew Tiernan, Nadia Albina, Poppy Miller

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak delovni dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov