Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sreda, 30. nov. 2022

TV Slovenija 1 • Sre, 30. nov.

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

Sredina jutra se pričnejo s pregledom dnevnega tiska in aktualne teme, ki jo postavljamo V središče. Za vse udeležence v prometu svetujemo v prometnih minutah. V pravnih nasvetih gostimo odvetnike in odvetnice, ki odgovarjajo tudi na vaša vprašanja. Nasveti za starše postrežejo z informacijami za vse družine, v Knjižnem klubu pa dobite nove predloge za branje. Po deveti uri razrešujemo dileme o življenjskih temah, ki se dotikajo nas vseh in jutro zaključimo z vrtnimi nasveti. Vaša sredina družba sta Špela Močnik in David Urankar, jutro z nami je dobro jutro!

Jutranja poročila so prva televizijska poročila, ob katerih se gledalci seznanijo z najpomembnejšim dogajanjem doma in po svetu. Izvedo, kateri pomembni dogodki so predvideni za tisti dan in kaj se je dogajalo na drugi strani sveta, medtem ko smo v tem delu spali.
Z dopisniško mrežo po svetu in vsej Sloveniji.

Jutranja poročila so prva televizijska poročila, ob katerih se gledalci seznanijo z najpomembnejšim dogajanjem doma in po svetu. Izvedo, kateri pomembni dogodki so predvideni za tisti dan in kaj se je dogajalo na drugi strani sveta, medtem ko smo v tem delu spali.
Z dopisniško mrežo po svetu in vsej Sloveniji.

Jutranja poročila so prva televizijska poročila, ob katerih se gledalci seznanijo z najpomembnejšim dogajanjem doma in po svetu. Izvedo, kateri pomembni dogodki so predvideni za tisti dan in kaj se je dogajalo na drugi strani sveta, medtem ko smo v tem delu spali.
Z dopisniško mrežo po svetu in vsej Sloveniji.

Paul si med tekmo z Belo zvije gleženj, zato mu Lucy priskoči na pomoč. Paulu se zazdi, da Lucy nekaj čuti do njega. Tim mu nato svetuje, naj se s tem sprijazni ali pa pozabi na Lucy. Paul je v precepu. Naj prizna svoja čustva?
Franzi je zgrožena, ker je bilo njeno podjetje bilo financirano s podkupnino. Steffen poskuša pojasniti, a ga Franzi obtoži, da je izdal njeno zaupanje. Prepriča ga, naj razkrije nezakonite mahinacije nekdanjega delodajalca ...
Christoph prosi Lindo, naj vohuni za Ariane, da bi razumel, zakaj mu hoče škodovati. Toda Ariane ujame Lindo, ko brska po njenih stvareh, in jo izžene iz stanovanja Saalfeldovih.
Robert je prosil Pauline in Leonarda, naj mu med Wernerjevo odsotnostjo pomagata pri upravljanju. Ko zakonca prispeta na Knežji dvor, ju Robert z olajšanjem sprejme.


STURM DER LIEBE (XVI.) / Nemčija / 2019-2020
Scenarij: Björn Firnrohr, Claudia Köhler
Režija: Felix Bärwald, Stefan Jonas, Carsten Meyer-Grohbrügge, Udo Müller, Steffen Nowak, Lutz von Sicherer, Alexander Wiedl idr.
V glavnih vlogah: Léa Wegmann, Florian Frowein, Antje Hagen, Sepp Schauer, Dirk Galuba, Joachim Lätsch, Dieter Bach, Lorenzo Patané, Uta Kargel, Melanie Wiegmann, Erich Altenkopf, Jenny Löffler, Sandro Kirtzel, Jennifer Siemann, Julia Grimpe, Anna Lena Class, Franz-Xaver Zeller, Patrick Dollmann, Isabell Ege, Paulina Hobratschk, Lukas Schmidt

V zabavnem kvizu trije tekmovalci odgovarjajo na enostavna vprašanja. Rešitev je zmeraj črka, ki se izpiše v križanki. Naslednja naloga je rešiti gesla v tej skrivnostni križanki. Tekmovalci lahko v vsakem trenutku zaključijo krog, če prepoznajo vsa gesla naenkrat. V finalu si nato najboljši tekmovalec izbere naključnih 5 črk, ki se izpišejo v čisto novi križanki. Vsaka beseda, ki jo ugane, prinese nagrado. Če mu uspe križanko rešiti v celoti, pa se nagrada poveča in finalist dobi vstopnico v naslednjo oddajo, kjer se pomeri z novima izzivalcema.

Osebna zgodba človeka, ki svojimi stališči in dejanji dviga prah v svoji okolici.

Marc Garcia: Medtem ko nekateri deportiranci obveznost vrnitve na otok, kjer so se rodili, dojemajo kot prekletstvo ali celo konec življenja, jo Marc Garcia razume kot katalizator. Zapustil je prazno življenje zlorabe drog in prebudil umetnika in slikarja v sebi. Toda ali bo lahko premagal stigmo na otoku, kjer diskriminirajo deportirance?

Serija Novi sosedje pripoveduje zgodbe o ljudeh, ki so iz različnih vzrokov zapustili svoje domove in se skušajo vključiti v novo okolje.
Elena Rodríguez je Kolumbijka, tesarka, ki je prijatelju Joãu pomagala pri vrnitvi iz Venezele nazaj v domovino, na zelenortski otok São Miguel. Na otoku se je ustalila tudi sama. Zdaj živi na razmajani jadrnici v marini v Ponta Delgadi, a se odloči, da bo ladjico prenovila. Rada bi spodbudila Joãa, da bi ji pri tem pomagal, saj se ji zdi, da bi mu to povrnilo veselje do življenja, ki ga je med bivanjem v Srednji Ameriki izgubil.
João Carlos Pontes je leta 1958 zapustil zelenortski otok São Miguel in se preselil v Venezuelo, kjer je uspešno vodil tesarsko delavnico in žago. Zaradi politične in gospodarske krize v državi je vse izgubil, kmalu pa ga je izdalo tudi zdravje. Kot strt in utrujen starec se je vrnil v domovino, da bi tam v miru preživel svoja zadnja leta.
Eleno in Joãa povezuje strast do tesarstva, a Elena nikakor ne prenese pogleda na vse bolj obupanega prijatelja in učitelja. Zato ga stalno spodbuja in ga spravlja v dobro voljo. Zaradi šibkega zdravja João ne pride velikokrat na obisk, a zdaj ona potrebuje njegovo pomoč, saj mora narediti dolge stopnice, da bo lahko začela prenavljati jadrnico, ki so jo prestavili v ladjedelnico. João privoli, da ji bo pomagal. Ko bodo stopnice nared, jo bo lahko večkrat obiskal v njeni jadrnici v zraku oz. »hiši v zraku«. A zgodi se nekaj nepričakovanega …

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:15
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

13:20
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

V Darrowbyju je božič, Helen in James pa ugotovita, da se nista dogovorila, kje bosta za božično kosilo. Pričakujeta ju tako gospa Hall v Skeldalu kot Jenny v Heston Grangeu, par pa ne želi razočarati nobene od njiju. Kmet Dave noče ovci olajšati smrtnih muk, zato ji James skrivaj vbrizga anestetik. Ljubljeni kuža gospe Pumphrey hudo zboli. Siegfried ga pripelje v ordinacijo na nujno oskrbo. Tristan po pogovoru s prijateljico spozna, da je čas, da se zresni. Prejel pa je tudi pismo z veterinarskega kolidža.

ALL CREATURES GREAT AND SMALL (II.) / Velika Britanija / 2021
Scenarij: Ben Vanstone, Chloe Mi Lin Ewart, Debbie O'Malley
Režija: Brian Percival, Sasha Ransome, Andy Hay
V glavnih vlogah: Nicholas Ralph, Samuel West, Anna Medeley, Callum Woodhouse, Rachel Shenton, Patricia Hodge, Maimie McCoy, Mollie Winnard, Tony Pitts

Obiskali smo 38. slovenski knjižni sejem, ki se letos odvija na Gospodarskem razstavišču. Založniki in obiskovalci so nam med drugim povedali, kakšno se jim zdi novo prizorišče, katerega od več kot 200 dogodkov bodo obiskali in katere knjige jih najbolj zanimajo. Pogovarjali smo se z Bojano Pejić, letošnjo prejemnico prestižne nagrade Igorja Zabela za umetnostne zgodovinarje, kustose in teoretike vzhodne, srednje in jugovzhodne Evrope. V Rimu smo obiskali tri razstave, ki so posvečene stoti obletnici rojstva Piera Paola Pasolinija, velikega umetnika in političnega misleca, ki je zaznamoval povojno Italijo. V luči podnebnih sprememb je ekologija postala eksistencialna problematika, ki se dotika prav vseh področij našega družbenopolitičnega, gospodarskega in kulturnega življenja. Preverili smo, kako umetniki izražajo svojo kritiko in kakšni so novi načini ustvarjanja, ki zmanjšujejo vpliv na okolje.

Oddaja »Rojaki« je most med domovino in Slovenci, ki živijo zunaj njenih meja. Pesem, literatura, folklora in številne druge oblike izražanja ohranjajo živo slovensko besedo in tradicijo. Slovenstvo živi naprej tudi po zaslugi novih gospodarskih povezovanj, raziskovalnih in turističnih pobud ter izjemnih posameznikov, ki bogatijo naš skupen prostor. Vse to so Rojaki, spoznajte jih skupaj z nami.

Az adás tartalma:

- a középiskolások magyar földrajzi vetélkedője;
- az általános iskolások magyar földrajzi vetélkedője;
- A Sokol, az Orel és a Levente mozgalom a Muravidéken;
- szakmai nap a Lehetőségek Házában;
- A helység kalapácsa című monodráma;
- Iskolapad: a személyiség érésének folyamata.

Vsebina oddaje:

- tekmovanje iz madžarske geografije za srednješolce;
- tekmovanje iz madžarske geografije za osnovnošolce;
- Sokolsko, orelsko in leventsko gibanje v Prekmurju;
- strokovni dan v Hiši priložnosti v Radmožancih;
- monodrama Vaško kladivo;
- rubrika šolska klop: proces zorenja osebnosti.

V 6. oddaji sive celice urijo Luka, Tobija in Nande iz OŠ Lenart (rumeni) ter Luka, Hana in Matija iz OŠ Draga Bajca Vipava (vijolični). Med napakami se spogledujejo z žlahtnimi kovinami, morskimi živalmi in francosko znamenitostjo, pri vprašanjih jim pride prav poznavanje astronomije, botanike in zgodovine, pri hitrih prstih pa veselje do vodnih športov, potovanj po Karibih in težave z zdravjem v rosnih letih. Komu več časa vzame prosti čas in kdo je spretnejši v Hitrih lončkih, Miha, Žan in Jan iz OŠ Hajdina, ali Kara, Lara in Zala iz OŠ Jakobski Dol, pa v Malih sivih celicah, kjer o zmagovalcu kviza tokrat odloči dodatno vprašanje.

Kviz Male sive celice preverja znanje in veščine sedmošolcev, osmošolcev in devetošolcev. Dvaintrideset tekmovalnih šol iz osmih različnih regij Slovenije se preizkusi v znanju matematike, logike, poznavanju kulturne dediščine, športa, družbe, astronomije, kemije, biologije, tehnike, gospodinjstva, zgodovine, geografije, človeškega telesa in glasbe. V posebni rubriki Hitri lončki pa svoje spretnosti preizkusijo še druge trojke osnovnošolcev od petega razreda naprej.

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:10
Šport

Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

17:15
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Tretji dokumentarni film Varuhi narave predstavlja varuha reke Mure, murskih logov in mrtvic ter življenja v njih. Franc Kosi je njihov poznavalec, ki svoje vedenje, poznavanje in ljubezen do narave pred svojim pragom nesebično predaja generacijam otrok, ljubiteljev narave in strokovnjakom. V krajinskem parku Pivška presihajoča jezera izvajajo projekt, ki varovanje narave, predvsem travišč in njihove pestrosti, prenaša na strokoven in hkrati poljuden način med njihove lastnike in uporabnike in hkrati spremlja rezultate ter nadgrajuje načine povezovanja z lokalno skupnostjo. Slovenska gozdarska stroka pa se usmerja v raziskavah in v izvajanju ukrepov v gozdovih k razmeram, ki jih prinašajo podnebne spremembe in so v gozdovih že zelo opazne. Ukrepe varovanja pestrosti in obnove gozda za prihodnost uspešno prenaša na lastnike gozda in njihove naslednike.

Pozdravljen, krokodil! Si velika, zelena ali siva žival z dolgim repom. Hodiš po vseh štirih, poleg tega pa živiš v vodi in zelo dobro plavaš. Tvoji mladički se izvalijo iz jajc.

Pok in Pak se znajdeta v deželi, ki je en sam prostran bel papir, v njej pa živi osamljeni čarobni svinčnik. Kaj naj ta stori, da ne bo več tako sam?

Maša Trubačev in Petra Trofenik, mladi ljubiteljski kuharici, sta nova obraza druge sezone popoldanske kuharske oddaje Šef doma. Širši javnosti sta poznani kot finalistki priljubljenega kuharskega šova, sodelovali pa sta tudi pri drugih odmevnejših kulinaričnih dogodkih v Sloveniji.
Maša in Petra si bosta med tednom predajali kuharsko štafeto, ob petkih pa bosta v prenovljenem kuharskem studiu združili moči, druga drugo učili novih kuharskih trikov in skupaj opogumljali kuharske navdušence ter tiste, ki radi dobro jedo, da tudi sami postanejo kuharski šefi v svojih domačih kuhinjah.

Ob sredah s Petro včasih skočimo iz območja udobja in se prepustimo kakšni kulinarični avanturi. Toda v tem mrazu in sivini smo navajeni dobre domače juhe, ne pa eksotičnih novotarij. Zato bomo danes vse to združili v eni jedi, in kot poje Vlado Kreslin: »dá dá, vse se dá …«. »Ramen juha« je azijska, pravzaprav japonska različica naše nedeljske goveje juhe. Ta juha je pravi fenomen, saj je osvojila ves svet. Gre za popoln obrok, v katerem so v krepki bistri jušni osnovi združeni testenine, meso in zelenjava. Brez skrbi, prav nič ne bomo komplicirali s sestavinami, naredili bomo tako, kot običajno storimo. Uporabili bomo tisto, kar imamo pri roki, kaj nadomestili, kaj izpustili in kaj dodali.

V zabavnem kvizu trije tekmovalci odgovarjajo na enostavna vprašanja. Rešitev je zmeraj črka, ki se izpiše v križanki. Naslednja naloga je rešiti gesla v tej skrivnostni križanki. Tekmovalci lahko v vsakem trenutku zaključijo krog, če prepoznajo vsa gesla naenkrat. V finalu si nato najboljši tekmovalec izbere naključnih 5 črk, ki se izpišejo v čisto novi križanki. Vsaka beseda, ki jo ugane, prinese nagrado. Če mu uspe križanko rešiti v celoti, pa se nagrada poveča in finalist dobi vstopnico v naslednjo oddajo, kjer se pomeri z novima izzivalcema.

18:57
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak delovni dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

19:35
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

19:45
Kultura

V maroškem Rabatu poteka zasedanje Medvladnega odbora za varovanje nesnovne kulturne dediščine, na katerem bodo sprejeli dokončno odločitev o vpisu tradicij čebelarstva in reje lipicancev v Sloveniji na Unescov reprezentativni seznam nesnovne kulturne dediščine človeštva. V Ljubljani se odpirata razstavi impresionista Mateja Sternena v Narodni galeriji, ter slikarjev Marka Jakšeta in Mitje Ficka v Mestni galeriji. Na festivalu Animateka pa smo si ogledali film Psom in Italijanom vstop prepovedan, režiserja Alaina Ughetta.

19:55
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Športna biografska drama. Film je navdahnjen z resničnimi dogodki. Skandinavec Martin je eden od najobetavnejših mladih nogometašev, ki jih je Švedska kadar koli imela. Pri šestnajstih se mu izpolnijo sanje, saj se zanj začne zanimati eden od najuglednejših italijanskih klubov. Martin začne kmalu igrati za ta klub. Toda za svoje sanje, ki jih zdaj živi, plačuje visoko ceno: vsak dan prenaša hude telesne napore, od njega se zahtevata disciplina in predanost, spopada se s pritiski, da mora biti najboljši … In kar je najbolj boleče – pesti ga občutek osamljenosti. Vse skupaj se nakopiči in Martin začne resno dvomiti o tem, ali je to življenje, ki si ga je želel …

TIGERS / ŠVEDSKA, ITALIJA, DANSKA / 2020
Režija: Ronnie Sandahl / Scenarij: Ronnie Sandahl, Martin Bengtsson / Igrajo: Frida Gustavsson, Alfred Enoch, Johannes Kuhnke, Liv Mjönes, Henrik Rafaelsen, Erik Enge, Maurizio Lombardi, Lino Musella, Gianluca Di Gennaro, Antonio Zavatteri, Antonio Bannò, Alberto Basaluzzo, Daniele La Leggia, Adrian Mackinder …

22:00
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

22:05
Odmevi

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

Soočenje kandidatov za župana mestne občine pred drugim krogom volitev - Murska Sobota

22:45
Šport

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

V oddaji Profil Tina Šrot gosti prvakinjo Baleta SNG Maribor Catarino de Meneses. Izvrstna baletna plesalka, ki navdušuje z eleganco in poglobljeno izraznostjo, je po šolanju na Portugalskem in izpopolnjevanju na Nizozemskem prišla v mariborsko narodno gledališče v sezoni 2008/2009. Od takrat je ustvarila raznovrstne vloge iz klasičnega, neoklasičnega in sodobnega baletnega repertoarja. Zdaj blesti v naslovni vlogi Madame Bovary, novega neoklasičnega baleta Valentine Turcu.

Tretji dokumentarni film Varuhi narave predstavlja varuha reke Mure, murskih logov in mrtvic ter življenja v njih. Franc Kosi je njihov poznavalec, ki svoje vedenje, poznavanje in ljubezen do narave pred svojim pragom nesebično predaja generacijam otrok, ljubiteljev narave in strokovnjakom. V krajinskem parku Pivška presihajoča jezera izvajajo projekt, ki varovanje narave, predvsem travišč in njihove pestrosti, prenaša na strokoven in hkrati poljuden način med njihove lastnike in uporabnike in hkrati spremlja rezultate ter nadgrajuje načine povezovanja z lokalno skupnostjo. Slovenska gozdarska stroka pa se usmerja v raziskavah in v izvajanju ukrepov v gozdovih k razmeram, ki jih prinašajo podnebne spremembe in so v gozdovih že zelo opazne. Ukrepe varovanja pestrosti in obnove gozda za prihodnost uspešno prenaša na lastnike gozda in njihove naslednike.

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak delovni dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

V maroškem Rabatu poteka zasedanje Medvladnega odbora za varovanje nesnovne kulturne dediščine, na katerem bodo sprejeli dokončno odločitev o vpisu tradicij čebelarstva in reje lipicancev v Sloveniji na Unescov reprezentativni seznam nesnovne kulturne dediščine človeštva. V Ljubljani se odpirata razstavi impresionista Mateja Sternena v Narodni galeriji, ter slikarjev Marka Jakšeta in Mitje Ficka v Mestni galeriji. Na festivalu Animateka pa smo si ogledali film Psom in Italijanom vstop prepovedan, režiserja Alaina Ughetta.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov