Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 1. apr. 2023

TV Slovenija 1 • Sob, 1. apr.

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

Ali je gimnastika res samo za najbolj gibčne? Seveda ne. Vsak lahko izvaja gimnastične vaje, po svojih zmožnostih in na svoj način. Lovro in krtica Črtica bosta za gimnastični pripomoček izbrala kar šal in se skušala kosati z dečkom Sjorsom. Danes bo poskušal izvesti dvojni premet nazaj. Dajmo, Sjors!

Žvenk Glavni je prepričan, da je zmajki Juški odveč, ker mora Žvenkce vsak dan oskrbovati z juhico, zato izumi napravo, s katero bi Žvenkci lahko naenkrat odpeljali večjo zalogo juhe.

Sara in Raček raziskujeta Sarino omaro za obleke. V njej je marsikaj zanimivega. Sara si nadene masko za potapljanje, Raček obuje škorenj … Takrat se jima utrne zamisel, da bi uprizorila igro. V njej bi kot pantomimika posnemala drug drugega. To jima gre zmeraj dobro od rok, zato je igra odlična.

Cmokci se igrajo speče zajčke. Mehka odeja je tako udobna, da jih zaziba v spanec! Buden ostane le Rožnati cmokec, ki si sam poišče nove zabavne igre.

Pepa in Jure opazita svoji senci. Ne glede na to, kako hitro hodita, tečeta ali skačeta – ne moreta se ju znebiti.

Na igralni urici je mednarodni dan. Pepa in njeni prijatelji se preoblečejo v države sveta.

Štef in Liza pomagata Majči nabirati jagode. Ko že skoraj vse poberejo, jih Mario po nesreči pomečka z nogometno žogo. Štef takoj najde rešitev in pripravi iz zmečkanih jagod nekaj, kar tekne prav vsem.

Katja, Luka in Lučka se žogajo. Gredo se petelinčka in seveda je Katja tista, ki je ne odnese najbolje.
Ko se znajde na tleh, jo reši Tom in jo odpelje na pijačo. Luka in Lučka pa se zamotita po svoje. Kaj bosta počela? Bosta delala gradove v pesku? Za to potrebujeta lopatke. Jih bo Bini posodil?

Sergey in Sofia bi rada večerjala. Nič nenavadnega? Hja, a želita večerjo direktno iz morja. Kdo to bolj obvlada kot Ribič Pepe. A brez zapletov tudi tokrat ne bo šlo, med drugim bo Pepe ribe pozdravil v vodi. Kaj bo na koncu za večerjo? Pridruži se nam, za vse je bo dovolj.

V starinarnicah se najdejo stvari, ki jih marsikdo sploh ne pozna. Viki je še posebno vesel, ko ljudje prinesejo tisto, česar ne potrebujejo več, saj je prav kaj takega za koga drugega lahko pravi zaklad. Slikarka in ilustratorka Jelka Godec Schmidt prinese zajeten kup starih stripov in Štef je nad njimi zelo navdušen. Zaklad pač! Jelka razloži Zoji, kaj je ilustracija, v starinarnici pa se obeta tudi pravi ilustratorski dvoboj!

Ana bi se rada naučila nemško, da bi se lažje sporazumevala s svojo sestrično Klaro, ki živi v Nemčiji. Na srečo ima prijatelja Petra, ki odrašča v dvojezični družini in zna nemško ter slovensko. V prvi epizodi se odpravita v živalski vrt in spoznavata živali, v nemščini in slovenščini.

Aonghas iz Škotske obožuje morske zverinice, ki jih išče v sekalnih tolmunih blizu svojega doma. Pred sabo pa ima še večji izziv: najti izmuzljivo hobotnico.

Izzivalec Mika iz Nemčije je star deset let in je sin gozdarja. Tudi sam obožuje gozd, zato se velikokrat pridruži očetu pri njegovem delu. Zelo ga skrbi prihodnost gozda. Zadnja poletja so bila nenavadno topla, to pa so idealne razmere za škodljivca, podlubnika. Ti so se namnožili in povzročili uničenje dreves, ki jih je treba posekati. Mika želi z bojem proti podlubniku rešiti gozd. Ne le da pomaga očetovi gozdarski ekipi pri podiranju mrtvih dreves, posaditi želi tudi nova. Zamisli si, da bo namesto zabave za rojstni dan s svojimi prijatelji posadil tristo novih dreves.

Male sive celice imajo v 23. oddaji novega voditelja, ki preseneti tudi tekmovalce kviza Pio, Jakoba in Mateja iz OŠ 8 talcev Logatec (rumeni) ter Pio, Luko in Žana iz OŠ Lava Celje (vijolični). Kot se za dan spodobi, je oddaja polna norčij, pa tudi starih novic, Indijancev in bistroumnih nesmislov ne manjka. Mona Lisa se tekmovalcem nasmeje, nanje delujejo magnetne sile, rastline rastejo tudi v temi, medtem ko družinsko drevo in urni kazalci za trenutek obstanejo. Kdo se bo potil v četrtfinalu kviza in katera šola, OŠ tabor Maribor (Mark, Klemen, Miha) ali OŠ Lucija ( Teira, Nejc, David), v 3. krogu Hitrih lončkov, pa v oddaji.

Kviz Male sive celice preverja znanje in veščine sedmošolcev, osmošolcev in devetošolcev. Dvaintrideset tekmovalnih šol iz osmih različnih regij Slovenije se preizkusi v znanju matematike, logike, poznavanju kulturne dediščine, športa, družbe, astronomije, kemije, biologije, tehnike, gospodinjstva, zgodovine, geografije, človeškega telesa in glasbe. V posebni rubriki Hitri lončki pa svoje spretnosti preizkusijo še druge trojke osnovnošolcev od petega razreda naprej.

Čeprav se naše spalne navade razlikujejo, spanje vsi še kako potrebujemo. V Infodromu smo se pozanimali, koliko ur na dan v povprečju spite in zakaj so zdrave spalne navade tako pomembne. Pred prvim aprilom smo v Infogromu prisluhnili, kako so učenci OŠ Danila Lokarja Ajdovščina bližnje že potegnili za nos, v rubriki Podrobno pod lupo pa razlagamo, kaj je to Organizacija združenih narodov. Pokukali smo na vajo muzikala Mali princ, v katerem nastopajo mladi Ajdovci, spoznali pa smo tudi sestri Nino in Špelo ter vse njune živali.

Kri bo tema nove epizode Osvežilne fronte. Brez krvi ne moremo živeti, a je včasih misel nanjo tudi malo neprijetna. Voditelj Rok je na terenu ugotavljal, kako poteka krvodajalstvo, v Epskem filmu so se lotili forenzičnih serij, pestro bo tudi pri družini Novak, maskerka Katja pa bo pokazala, kako narediti rano. In tudi vampirji ne bodo manjkali v tokratni epizodi.

Humor je veščina, ki jo je treba razvijati, njena posledica pa je smeh, ki zdravi, pomirja in združuje. Pred 1. aprilom bomo v oddaji Ah, ta leta! o humorju, smehu in smejanju govorili z igralko in dobitnico petih naslovov žlahtne komedijantke Vesno Pernarčič. Svoj pogled na humor in Slovence bo predstavil tudi novinar, urednik, humorist in satirik Tone Fornezzi Tof. Pokukali pa bomo še v zakulisje kultne satirične radijske oddaje Radio Ga Ga. Smejmo se!

V četrtek, 23. marca se je za muslimane po vsem svetu začel mesec posta. O posebnem pomenu, ki ga ima postni mesec ramazan v življenju vernikov, smo se pogovarjali z Elmo Bošnjak.

Raziskovalca staroverske tradicije na Slovenskem Marko Hren in dr. Janez Kopač sta izdala delo z naslovom »Predkrščanske svetosti in večnostna prostorska ureditev«. Eno od poglavij je posvečeno pastirčku kot simbolu vestnega podajanja vesti v obeh pomenih besede.

»Moj Oče, če je mogoče, naj gre ta kelih mimo mene, vendar ne, kakor jaz hočem, ampak kakor ti.« (Mt 26,39)
razmišlja POLONA DOMINIK

28. marca je minilo natanko 15 let od takrat, ko je bila oddaja Kaj govoriš prvič na sporedu. Ob obletnici smo poklepetali z nekdanjimi in sedanjimi ustvarjalci oddaje. Odpravili se bomo še v Šanghaj, ki leži na degradiranem območju na severovzhodu srbskega mesta Novi Sad. V Gradcu pa nastaja zanimiva gledališka predstava, v kateri igrajo tudi nekateri Romi.

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:20
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

13:30
Vreme

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

Obiskali smo Mariborski akvarij terarij, ki v letošnjem let praznuje sedemdeset let obstoja. V ZOO Ljubljana smo spoznavali zlatolične gibone, kritično ogroženo vrsto iz Vietnama. V veterinarskem nasvetu opozarjamo na to, da živali s svojim vedenjem pogosto prikrivajo bolečine, slabo počutje in kako pomembni so zato redni veterinarski pregledi. Z ljubiteljema živali smo se pogovarjali o ljubezni do grlic in psov pasme maltežan. Vabljeni k ogledu.
ozivalih@rtvslo.si

Ekipa oddaje Na lepše se je podala v Božično jamo na Menini planini, kjer zeliščarki Maja in Amanda skupaj z lokalnimi jamarji, izvajata duhovni odmik posebne sorte. V odmaknjeni jami, odkriti šele leta 2016 je bilo najdeno antično posodje, ki priča o tem, da je bila jama lahko nekoč tudi svetišče. V Ratečah, ki veljajo za kranjsko Sibirijo izpostavljamo doživetje, ki se ga lahko izvaja tudi izven mrzle zime. Za konec pa še več o inovativni pohodniški dogodivščini, na kateri udeleženci v petih dneh premagajo 100 kilometrov po neobljudenih poteh, spijo na organiziranih lokacijah na prostem ter vse kar potrebujejo (razen hrane in vode) nosijo s seboj.

Cene se navaja na novo življenje, spoznava pa tudi, da pod površino navidezne sreče, v pekarni brbotajo globoka nesoglasja. Vendar to niso njegove skrbi, več ima opravka s težavami svoje hčere, ki živi z mamo. Pika je tipična najstnica, in, kadar pride na obisk, Ceneta seznani z vsemi svojimi problemi. Ta dan pa Ceneta čaka tudi prvi obisk pri Karmen, in čeprav ne ve kako bi se zadeve lotil, je kmalu jasno, da se bosta s Karmen dobro razumela. Cenetu dnevi hitro minevajo, zvečer, ko je doma sam, pa ugotavlja, da se je naveličal samskega življenja in se odloči, da bo temu tako ali drugače treba narediti konec.

Včasih je lažje pokazati kot izgovoriti. V obdobju, ko otrok še ne govori, nam svoje želje sporoča z znaki. Kazalec usmeri k igrači in nam s tem pove, da jo želi. Znakovno podprta komunikacija, v tujini že dolgo poznana pod imenom baby signs, dokazuje, da malčki in dojenčki kretnje usvojijo hitreje kot besede. Tako se lahko z njimi sporazumevamo že vse od četrtega meseca, ko so otroci pripravljeni na učenje prvih znakov. Kretnje med drugim tudi zbližujejo, saj starši ob učenju in znakovnem sporazumevanju izboljšujejo komunikacijo s svojimi otroki.

Oddaja »Rojaki« je most med domovino in Slovenci, ki živijo zunaj njenih meja. Pesem, literatura, folklora in številne druge oblike izražanja ohranjajo živo slovensko besedo in tradicijo. Slovenstvo živi naprej tudi po zaslugi novih gospodarskih povezovanj, raziskovalnih in turističnih pobud ter izjemnih posameznikov, ki bogatijo naš skupen prostor. Vse to so Rojaki, spoznajte jih skupaj z nami.

Od ključavničarstva do enega vodilnih na področju izposoje prireditvenih šotorov, to je v 40 letih uspelo družinskemu podjetju Petre z Vranskega. Natančnost, vztrajnost, potrpežljivost in spretnost pa so odlike mladih šivilj, ki želijo uspeti v tem poklicu. V njem že vrsto let vztraja Marija Resnik.

V najstarejši vrtnarski oddaji pri nas vam vsako soboto svetujejo, kako gojiti vrtnine na ekološki način, z ekološkimi in bio-dinamičnimi pripravki, kako pravilno saditi sadno drevje in ga na začetku pomladi tudi ustrezno porezati. V njej predstavljamo smernice v cvetličarstvu in gojenju rezanega cvetja in lončnih rastlin, pogosto pa kot začimbo oddaje pripravimo tudi kakšno pozabljeno jed. Vabljeni k ogledu.
navrtu@rtvslo.si

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:10
Šport

Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

Vsi Poji se želijo peljati v Najnaj zabaviščni park, toda Nerode so zgradili cesto samo do vznožja gore. Kako bo Ekipa Tinpo rešila to nerešljivo težavo?

Cmokci odkrijejo gugalnico. Preizkusijo jo in ugotovijo, kako lahko s svojo težo in gibanjem pripomorejo, da cmokec, ki je na drugem koncu gugalnice, poleti.

Edinstvena oddaja o življenjskem slogu, ki vas popelje v svet lepote, trendov, estetike, mode, avtomobilizma, dizajna in raznovrstnih nasvetov, ki poskrbijo za višjo kakovost življenja in bivanja. V oddaji gostimo znane obraze, ki jih spoznate na drug način; skozi oči stila in njihovih življenjskih vodil. Poleg estradnikov gostimo strokovnjake s področja psihologije, osebnega razvoja, dizajna in interierja, astrologije, zdravja, lepote in estetike ter mnogih drugih področij. Svetujemo tudi o modi in kulturi oblačenja, odgovarjamo na dileme in pisma gledalcev ter se s kolegi oddaje Avtomobilnost podamo v avtomobilistične vode.
Vaši sobotni gostiteljici sta Lorella Flego in Ana Tavčar.

Za istrsko arhitekturo je med drugim značilno, da so hiše v vasi strnjene okrog ozkih ulic, tudi zato, da je ostalo čim več okoliškega zemljišča nepozidanega. Družina mlajšega arhitekta se je tako ob odločitvi, da postavi hišo zase na mestu majhnega, napol podrtega gospodarskega objekta, znašla pred zahtevno nalogo. Nova hiša je smela zasedati enako majhen tloris nekdanjega objekta, zato so lahko šli samo »v višino«.
Še pred desetletjem ali dvema smo jih občudovali na fotografijah iz tujine, danes pa so hiške, ki smo jih odkrili v Prekmurju, vse bolj popularne tudi pri nas. Eden od razlogov za njihovo priljubljenost je hitra izdelava, poleg tega pa lahko lesene mobilne hiške kadarkoli preselimo na novo lokacijo.
Nove arhitekturne smernice so začrtane v luči varovanja okolja in naravnih virov, ker gradnja morda bolj kot si mislimo izkorišča naše naravne vire. Pri tem nam premišljena uporaba lesa za gradnjo lahko pomaga, tako kot z lepim zgledom priča lesni paviljon v Planici.

18:55
Vreme

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

18:57
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

19:45
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

19:55
Vreme

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič.

Novo zgodbo kviza Joker bo spisal Gregor Mirt iz Brestanice. Pred kratkim je postal mož in očka in pravi, da ga je družinsko življenje spremenilo na bolje. Pred kratkim sta z ženo kupila hišo, ki je potrebna obnove, in osvojena nagrada bi šla zagotovo v ta namen. Da bo izkupiček čim višji, mu bo pomagal svak Martin Romih.

V oddaji Kaj dogaja? tokrat o tem, kako se zadevajo v največjih slovenskih mestih, in o reformah, ki jih ne bo. Na terenu smo preverjali novo ponudbo Tedna restavracij, v Redni rubriki pa je v hišnem podkastu gostoval abrahamovec Jan Plestenjak. Naš reporter Admir je pod drobnogled vzel prihajajočo sezono maturantskih plesov, v telenoveli Palomar pa končno spoznamo novo prvo damo. Ob prvem aprilu ima za vas nekaj dobrih predlogov stari dobri Jonas Ž., naš gost pa bo Rok Gumzej, voditelj nove oddaje o videoigrah Good Game. Na Mali terasi pa o težavah kmetov in metuljev na Barju poje skupina Lajbarjah.

Borisa Johnsona končno odpeljejo v bolnišnico St Thomasa, saj simptomi zaradi covida-19 ne popustijo. Novinar pri Guardianu dobi namig, da so Dominica Cummingsa videli v Durhamu. Tja se je pripeljal družino, čeprav po vsej državi velja lockdown. Stanje v domovih za starejše je čedalje hujše. Tam so bolniki brez prave zdravniške pomoči in nekateri umrejo v hudih mukah. Bolnišnice pokajo po šivih, medtem ko je začasna Bolnišnica Nightingalove prazna.

THIS ENGLAND / Velika Britanija / 2022
Scenarij: Kieron Quirke, Michael Winterbottom
Režija: Julian Jarrold, Michael Winterbottom
V glavnih vlogah: Kenneth Branagh, Simon Kunz, Rachel Sophia-Anthony, James Corrigan, Adam Oakley, Derek Barr, Alec Nicholls, Robin Morgan

V Poročilih ob 22.00 uri se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

22:30
Šport

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

22:40
Vreme

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

Zabavna in na trenutke strašljiva irska komedija o ženski z nadnaravnimi sposobnostmi, ki pomaga obupanemu očetu rešiti uročeno hčerko iz krempljev blaznega satanista.

Rose, prikupna in osamljena inštruktorica vožnje na irskem podeželju, ima nadnaravne sposobnosti, a zavrača vztrajne prošnje domačinov, naj poskrbi za njihove smetnjake, obsedene z duhovi.

Ko pa krajevni rokovski zvezdnik sklene zavezo s hudičem in začara mlado dekle, je Rose primorana premagati strah pred svojim darom in ob pomoči obupanega očeta pomagati dekletu.

Originalni naslov: EXTRA ORDINARY
Leto produkcije: 2019
Država: Irska, Belgija
Žanr: črna komedija
Režija: Mike Ahern in Enda Loughman
Scenarij: Demian Fox, Maeve Higgins, Mike Ahern in Enda Loughman
Igrajo: Will Forte, Claudia O'Doherty, Jamie Beamish, Maeve Higgins

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov