Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 24. jul. 2021

TV Slovenija 2 • Sob, 24. jul.

Videotrak je video-glasbeni časovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama', ki sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative.

Že dan po odprtju olimpijskih iger bodo dejavni številni slovenski športniki. Prvi bodo na cestni kolesarski dirki nastopili Roglič, Pogačar, Tratnik in Polanc. V judu bodo potekali ženski dvoboji do 48 kg, v katerih bo nastopila tudi Maruša Štangar, in moški dvoboji do 60 kg. V kvalifikacijah v plavanju bosta nastopila Katja Fain in Martin Bau. V ekipnih športih bosta na sporedu dva vrhunca: v rokometu se bosta pomerili reprezentanci Nemčije in Španije, v odbojki pa reprezentanci ZDA in Francije.ta skozi kvalifikacije skušali prebiti Katja Fain in Janja Šegel. V odbojki bo sledil dvoboj Brazilije in Argentine. Prve medalje bodo podeljene tudi v gimnastiki, in sicer na ekipni tekmi.

RTV Slovenija si pridržuje pravico do spreminjanja programa v skladu z dogajanjem na olimpijskih prizoriščih.

04:00
Judo

15:00
Tenis

Osrednja informativna oddaja je namenjena pregledu olimpijskega dogajanja in je razširjena na 30 minut. Z gostom v studiu bomo osvetlili slovenske vrhunce dneva na olimpijskih igrah, novinarji na prizorišču pa bodo priskrbeli odzive slovenskih junakov iger, sledili bodo pregled najzanimivejšega dogajanja, zgodovinski utrinek in potopisna razglednica z Japonskega.

Intimni večerni pogovori, ki rušijo tabuje. Igralka Zvezdana Mlakar se pogovorov loteva strastno, osebno in brez predsodkov.
V sobotnem večeru bomo spremljali neverjetno zgodbo in ozdravitev Stajke Skrbinšek, ki so ji pri 49 letih povsem nepričakovano postavili diagnozo rak v zadnjem stadiju. Stajka je preživela 8 težkih operacij, 2 leti je obiskovala kemoterapije, po petih letih psihoterapije je stopila tudi na pot pomembne osebnostne preobrazbe. Stajki je s pomočjo kirurginje dr. Nele Sršen uspelo: rak se je iz zahrbtne bolezni spremenil v neškodljivo morsko žival. Naj bosta Stajkina zgodba in pogum upanje za vse, ki se soočajo s težkimi diagnozami.

Koncert Dan 202 z zasedbo Dan D in Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija pod vodstvom maestra Davida deVilliersa pred desetimi leti je postregel s kakovostno »crossover« glasbo, polno presenečenj. Projekt je združil svetove rocka in popa ter klasične glasbe v samosvojo, posebno in enkratno glasbeno doživetje. Na odru Križank so se novomeškim rokerjem pridružili Ditka Haberl, Polona Kasal, Severa in Gal Gjurin, Tomi Meglič, Borut Marolt in Grant Austin.

Videotrak je video-glasbeni časovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama', ki sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative.

Info kanal je namenjen sledenju novic iz sveta politike, športa, kulture, turizma, medicine, znanosti in podobnih tematikah, ki pomembno vplivajo na razvoj in analizo javnega obveščanja. Zraven najbolj svežih novic si lahko ogledate tudi videoposnetke slovenskih in tujih krajev, ujetih v objektiv kamere, povsem spontano. Info kanal ne pozabi niti na najbolj svežo vremensko napoved in obvestila o stanju na slovenskih cestah.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov