Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

TV Slovenija 3 • sreda, 14. apr. 2021

TV Slovenija 3 • sre, 14. apr.

Primorska kronika je informativna oddaja, ki ji dajejo značaj aktualnost, verodostojnost in regionalnost. Poročamo o vsem, kar se dogaja na Primorskem, segamo od Pirana pa vse do Bovca. Razvejana dopisniška mreža omogoča, da čutimo utrip krajev, tudi najmanjših. Prav zato lahko življenje v njih slikamo tako prepričljivo in doživeto. Odzivamo se na dnevne dogodke, hkrati pa ves čas razkrivamo in opozarjamo na družbene nepravilnosti. V naši oddaji z veseljem postrežemo tudi z dobrimi novicami, ki lepšajo naš vsakdan in naredijo našo/vašo oddajo skupaj z drugimi vestmi resnično vredno ogleda.

A Barangolások című adásban az MTVA munkatársai jóvoltából az Itthon vagy! című sorozatban Békéscsabára és az Őrségbe kalauzoljuk el önöket.

V oddaji Potepanja se bomo s pomočjo fundacije MTVA v nizu oddaj z naslovom Doma si! potepali po mestu Békéscsaba in pokrajini Őrség.

Jutranja poročila so prva televizijska poročila, ob katerih se gledalci seznanijo z najpomembnejšim dogajanjem doma in po svetu. Izvedo, kateri pomembni dogodki so predvideni za tisti dan in kaj se je dogajalo na drugi strani sveta, medtem ko smo v tem delu spali.
Z dopisniško mrežo po svetu in vsej Sloveniji.

Dnevni red seje:

1. Vprašanja in pobude članov Odbora za zunanjo politiko

2. Pobuda za sklenitev Sporazuma med Vlado Republike Slovenije in Vlado Federativne republike Brazilije o sodelovanju na obrambnem področju

3. Mednarodna dejavnost Državnega zbora

4. Razno

Jutranja poročila so prva televizijska poročila, ob katerih se gledalci seznanijo z najpomembnejšim dogajanjem doma in po svetu. Izvedo, kateri pomembni dogodki so predvideni za tisti dan in kaj se je dogajalo na drugi strani sveta, medtem ko smo v tem delu spali.
Z dopisniško mrežo po svetu in vsej Sloveniji.

Dnevni red seje:

1. Izvajanje dokazov:

a) Zaslišanje priče: Milene Zupan Kramar ob 9. uri,

b) Zaslišanje priče: Anice Užmah ob 10. uri,

c) Zaslišanje priče: Janeza Lavreta ob 11. uri,

č) Zaslišanje priče: Romane Martinčič ob 13. uri,

d) Zaslišanje priče: Janeza Poklukarja ob 14. uri.

Dnevni red seje:

1. Predlog sklepa v zvezi z upoštevanjem Poslanske skupine nepovezanih poslancev pri sestavi delovnih teles in določanju funkcij v njih na podlagi petega odstavka 33. člena Poslovnika Državnega zbora

2. Predlog sklepa o spremembah in dopolnitvah Sklepa o določitvi števila mest poslanskih skupin v delovnih telesih Državnega zbora in o določitvi poslanskih skupin, ki jim pripadajo mesta predsednikov in podpredsednikov delovnih teles Državnega zbora (pogojno, če bo sprejet sklep pod 1. točko)

Dnevni red seje:

1. Položaj brezdomcev v Sloveniji v razmerah epidemije Covid-19

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak delovni dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Dnevni red seje:

1. Izvajanje dokazov:

a) Zaslišanje priče Eda Kalana ob 14. uri,

b) Zaslišanje priče Uroša Janževiča ob 14.45,

c) Zaslišanje priče Matevža Luskarja ob 15.30,

č) Zaslišanje priče Sava Lovšina ob 16.15.

Dnevni red seje:

1. Dogovor o sklicu izredne seje zbora

Dnevni red seje:

1. Potrditev zapisnikov 38. redne in 22. izredne seje Državnega sveta Republike Slovenije

2. Pobude in vprašanja državnih svetnic in svetnikov

3. Predlog Mnenja k Predlogu zakona o spremembah in dopolnitvah Kazenskega zakonika (KZ-1l) – skrajšani postopek

4. Predlog Mnenja k Predlogu zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o Ustavnem sodišču (ZUstS-D) – druga obravnava

5. Predlog Mnenja k Predlogu zakona o spremembi Zakona o starševskem varstvu in družinskih prejemkih (ZSDP-1E) – skrajšani postopek

6. Seznanitev z delom Delovne skupine za načrtovanje upravljanja z velikimi zvermi v 2020

7. Seznanitev z delom Skupine za skupni parlamentarni nadzor Europola v 2020

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

0:29 - Napovednik
Sedmi pečat - vrhunci sedme umetnosti, ob sobotah zvečer
0:31 - Napovednik
Hudičeve igre (I.), ameriško-italijanska nadaljevanka, 9/10
0:32 - Napovednik
Nov začetek, ameriški film
0:36 - Napovednik
Tatinski bankirji, francoska dokumentarna oddaja
0:30 - Napovednik
Judo: svetovno prvenstvo, prenos iz Budimpešte
0:19 - Napovednik
Tenis - odprto prvenstvo Francije: B. Krejčikova : A. Pavljučenkova, finale (Ž), prenos iz Pariza
0:35 - Napovednik
Kolesarstvo - dirka po Sloveniji, od 9. do 13. junija 2021
0:27 - Napovednik
Ritmična gimnastika - evropsko prvenstvo, Varna
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov