Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Zmage so doma - Arhiv

Zmage so doma Zmage so doma: Kolesarstvo - dirka po Franciji 2018: 19. etapa, posnetek

Dirka po Franciji je znova pripadla kolesarju britanske ekipe Sky. Tretji Britanec, ki se je znašel na seznamu zmagovalcev Toura, je Geraint Thomas. Primož Roglič je tako kot leto poprej dobil eno etapo, na koncu pa ostal brez zmagovalnega odra, na četrtem mestu v skupnem seštevku.

9. julij 2020

Zmage so doma Zmage so doma: Kajak-kanu - svetovno prvenstvo 2019, posnetek iz Seu d'Urgella

Svetovno prvenstvo v kajaku in kanuju na divjih vodah (lani v Seu d'Urgellu) slovenskim slalomistom ni prineslo pričakovanega uspeha. Domov so se vrnili z eno bronasto medaljo.

3. julij 2020

Zmage so doma Ritmična gimnastika - svetovno prvenstvo 2019, mnogoboj, posnetek iz Bakuja

Po daljšem času se na spored TV Slovenija vrača ritmična gimnastika. V povzetku si bomo pogledali najzanimivejše trenutke lanskega svetovnega prvenstva mnogobojk v Bakuju v Azerbajdžanu.

2. julij 2020

Zmage so doma Kolesarstvo - dirka po Franciji 2017: 17. etapa, posnetek

Dirka po Franciji leta 2017 je pomenila zgodovinsko prelomnico za slovensko kolesarstvo. Potem ko so slovenski kolesarji pred tem že osvojili etapo na dirkah po Španiji in Italiji, je Primož Roglič poskrbel, da se je to zgodilo tudi na dirki vseh dirk. In to v najtežji etapi, z vzponom na znameniti prelaz Galibier.

30. junij 2020

Zmage so doma Nogomet - FIFA svetovno prvenstvo 2010: Nizozemska - Španija, finale, posnetek

V Johannesburgu je bil osmi »evropski« finale in prvi, v katerega niso bile vpletene Argentina, Brazilija, Italija ali Nemčija. Da bo dvoboj Španije in Nizozemske precej izenačen, se je dalo slutiti že po statističnih podatkih. Ekipi sta se pomerili devetkrat, obe sta zmagali po štirikrat, ena tekma pa se je končala z neodločenim izidom.

28. junij 2020

Zmage so doma Nogomet - FIFA svetovno prvenstvo 2010: Urugvaj - Nemčija, tekma za 3. mesto, posnetek

Nemčija in Urugvaj sta se drugič v zgodovini pomerila za tretje mesto na SP. Leta 1970 so zmagali Nemci z golom Wolfganga Overatha, Urugvaj pa na medsebojni tekmi še nikoli ni premagal Nemcev (izjema je olimpijska tekma iz leta 1928).

27. junij 2020

Zmage so doma Nogomet - FIFA svetovno prvenstvo 2010: Nemčija - Španija, polfinale, posnetek

Drugi polfinale južnoafriškega svetovnega prvenstva med Nemčijo in Španijo je bil ponovitev finala evropskega prvenstva 2008, ko so bili boljši Španci. Selektor furije Vicente del Bosque je v začetno ekipo namesto Torresa uvrstil Pedra, nemški strateg Joachim Löw pa je na igrišče poslal ekipo brez presenečenj.

26. junij 2020

Zmage so doma FIFA svetovno prvenstvo 2010: Urugvaj - Nizozemska, polfinale, posnetek

Na svetovnem prvenstvu v nogometu v Južni Afriki je nastopila tudi Slovenija, a se do končnice seveda ni prebila. Nizozemci, dvakratni svetovni podprvaki (1974, 1978), in Urugvajci, ki sicer imajo dva naslova prvaka, a v davnih letih 1930 in 1950, so se pomerili v prvem polfinalnem obračunu.

25. junij 2020

Zmage so doma Nepozabni trenutki Rolanda Garrosa

Teniški turnir za grand slam v Parizu je bil vedno prizorišče nekaterih največjih trenutkov v zgodovini tenisa in bo zagotovo tudi v prihodnje kraj, kjer bodo sanje lahko postale resničnost. V posebnem dokumentarnem filmu se bomo spomnili nekaterih od teh trenutkov in junakov, ki so v njih nastopali.

24. junij 2020

Zmage so doma Športno plezanje - svetovno prvenstvo 2019: kombinacija, posnetek

Zadnja preizkušnja, nastop v kombinaciji treh disciplin, je na svetovnem prvenstvu v športnem plezanju na Japonskem prinašala tudi boj za nastop na olimpijskih igrah. Janja Garnbret je bila favoritinja za zmago, in to vlogo upravičila.

23. junij 2020

Zmage so doma Športno plezanje - svetovno prvenstvo 2019: težavnostno plezanje

Z eno zlato medaljo v žepu se je športna plezalka Janja Garnbret na svetovnem prvenstvu v Hačiodžiju odpravila na drugo preizkušnjo. Tokrat v težavnostnem plezanju. Mia Krampl pa je dodala piko na i.

22. junij 2020

Zmage so doma Športno plezanje - svetovno prvenstvo 2019: balvansko plezanje

Predvsem po zaslugi Janje Garnbret je športno plezanje postalo izjemno zanimivo tudi za ljubitelje športa v Sloveniji. Tako je bilo veliko zanimanja za lansko svetovno prvenstvo na Japonskem, ki je naši najboljši tekmovalki prineslo veliko uspeha. Kot prva disciplina je bilo na vrsti balvansko plezanje, in Garnbretova se je odrezala odlično.

21. junij 2020

Zmage so doma Nogomet - FIFA svetovno prvenstvo 2018: Sanje, uradni film prvenstva

Svetovno prvenstvo v nogometu FIFA 2018 v Rusiji je navdušilo od začetka do konca. 21. izvedba tekmovanja je ustvarila nešteto trenutkov, ki bodo ostali v kolektivnem spominu tistih, ki imajo radi to lepo igro.

20. junij 2020

Zmage so doma Gimnastika - svetovno prvenstvo 2019: finali po posameznih orodjih, posnetek iz Stuttgarta

Zadnji dan svetovnega prvenstva v športni gimnastiki, ki je bilo leta 2019 v Stuttgartu, so bili na vrsti še zadnji nastopi na posamičnih orodjih. Dekleta so tekmovala na gredi in parterju, fantje na preskoku, bradlji in drogu.

19. junij 2020

Zmage so doma Gimnastika - svetovno prvenstvo 2019: finali po posameznih orodjih, posnetek iz Stuttgarta

V zaključnem delu svetovnega prvenstva v športni gimnastiki lani v Stuttgartu so se najboljši posamezniki in posameznice pomerili v finalih na orodjih. Prvi dan so dekleta nastopila na preskoku in dvovišinski bradlji, fantje na parterju, konju z ročaji in krogih.

18. junij 2020

Zmage so doma Zmage so doma: Gimnastika - svetovno prvenstvo 2019, mnogoboj, posnetek iz Stuttgarta

V nadaljevanju svetovnega prvenstva v gimnastiki so se telovadci in telovadke merili v mnogoboju. Tudi v tem delu tekmovanja Slovenija ni imela udeleženca.

17. junij 2020

Zmage so doma Zmage so doma: Gimnastika - svetovno prvenstvo 2019, ekipna tekma, posnetek iz Stuttgarta

Svetovno prvenstvo v orodni telovadbi je bilo leta 2019 v nemškem Stuttgartu. Na nobeni od obeh tekem ekip, torej ne v moški ne v ženski konkurenci, Slovenija ni imela svojih predstavnikov.

16. junij 2020

Zmage so doma Zmage so doma: Ritmična gimnastika - svetovno prvenstvo 2019, skupinske vaje, posnetek iz Bakuja

Najboljše telovadke sveta v ritmični gimnastiki so bile lani zbrane v Bakuju. V skupinskih vajah so bile glavne favoritinje Rusinje.

16. junij 2020

Zmage so doma Nogomet - svetovno prvenstvo 2014: Nizozemska : Argentina, polfinale

Nizozemska je lovila četrto uvrstitev v veliki finale svetovnega nogometnega prvenstva (evropska ekipa je bila v zaključnih bojih v letih 1974, 1978 in 2010), južnoameriška ekipa pa peto (1930, 1978, 1986 in 1990), toda pri končnem izkupičku je Argentina uspešnejša: prvakinja je bila v letih 1978 in 1990, Nizozemska pa še nikoli.

12. junij 2020

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov