Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Mavsar

Gospodarstvo "SCT je z zemonskim sporazumom izločil domačo in tujo konkurenco"

15.10.2010

Predsednik preiskovalne komisije za gradnjo avtocest Rado Likar se sprašuje, ali se poslancem ne zdi vredno, da bi raziskali kartelna dogovarjanja. Seja komisije je bila zopet odpovedana.

Zdravje "Organizacija transplantacijske dejavnosti je pri nas zgodovinska"

14.10.2010

V Sloveniji je še vedno veliko bolnikov, ki niso seznanjeni s prednostmi transplantacije, so ob evropskem dnevu darovanja organov in tkiv opozorili na Slovenija-transplantu.

Slovenija Hegarty: Nekatera dela na Zlatem bobnu sem že nekje videl

06.10.2010

"Ni pomembno, kako velika je agencija, ampak kako velika je ideja," je na srečanju z novinarji na oglaševalskem festivalu Zlati boben dejal kreativni direktor agencij BBH Hegarty.

Slovenija Hvalica: Mandat vlade je krajši od mandata državljanov

30.09.2010

Od pogajanj z vlado sindikalist Doro Hvalica pričakuje kompromisno rešitev. "Ampak to moje pričakovanje sloni zgolj na tem, da sem nepoboljšljiv optimist," je dejal v MMC-jevem klepetu.

Slovenija "Ko je komunizem začel funkcionirati, so stvari začele propadati"

29.09.2010

"Če si rekel kakšno po lastni vesti, si končal tako, kot smo končali mi v Nagodetovem procesu," je razmere v komunistični Jugoslaviji opisal ekonomist in liberalni mislec Ljubo Sirc.

Okolje Nihče še ne ve, kje se bo pojavila izginula reka Iška

24.09.2010

Prepričani smo bili, da se kaj podobnega v preteklosti še ni zgodilo, a Iška je tako poniknila že med drugo svetovno vojno, je o nedavnem pojavu za MMC povedal geolog Marko Komac.

Slovenija Za ZPN novi zakon o medijih pomeni njihov politični prevzem

16.09.2010

Združenje novinarjev in publicistov ostro zavrača osnutek zakona o medijih, ker ta po njihovem mnenju ni primerljiv z zakonodajo nobene članice EU-ja ali druge demokratične države.

Okolje Konec tedna hladen in deževen, oktobra še toplo

15.09.2010

Temperature po Sloveniji bodo v četrtek še rahlo poletne, v petek pa se bo ohladilo. A toplih dni ni konec, saj bodo temperature še presegle 20 stopinj Celzija, je za MMC povedal Andrej Pečenko.

Slovenija "Kristjani velikokrat preveč moraliziramo"

15.09.2010

"Slovenci padamo na to, kar je v tujini boljše, in zato smo velikokrat premalo inovativni pri spoprijemanju s problemi," je za MMC dejal vodja Socialnega tedna Matej Cepin.

Gospodarstvo TVM: Stavke (za zdaj) ne bo, vodstvo sprejelo vse zahteve

30.08.2010

Vodstvo podjetja Tovarna vozil Maribor je sprejelo vse pogoje, ki mu jih je na pogajanjih postavil zbor delavcev, je za MMC povedal predsednik sindikata SKEI v podjetju Franjo Trojner.

Slovenija "Ne more biti šola prijazna, če je življenje zahtevno"

31.08.2010

Bliža se prvi šolski dan in 18.142 otrok bo šolska vrata prestopilo prvič. Prehod med vrtcem in osnovno šolo mora biti mil, spontan in umirjen, pravi Barbara Ogrin z OŠ Trnovo.

Slovenija Pahor: Potrebujem le malo zaupanja javnosti

28.08.2010

Premier Borut Pahor je županske kandidate SD-ja in druge navzoče na srečanju v Opatjem selu opozoril, da zaradi lokalnih volitev vlada ne bo odstopala od začrtanih reform.

Stran 12 od 16
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov