Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Mavsar

Slovenija Slovenski vojaki kolektivno tožijo državo

07.01.2011

Sindikat vojakov Slovenije je na ljubljansko delovno in socialno sodišče vložil kolektivno tožbo zoper državo, saj zahteva sistemizacijo delovnih mest za pripadnike SV-ja v skladu s predpisi.

Slovenija Postopek izbire novega generalnega tožilca ustavljen

03.01.2011

Poleg Zvonka Fišerja se je na razpis za generalnega tožilca prijavil tudi Alexander von Thurn Taxis. Ker je bila njegova prijava prepozna, jo je pravosodno ministrstvo zavrglo.

Slovenija Leto 2010: Opozicijski poslanci v postopkih zaradi izsiljevanja, napol golega dekleta in "neugotovljivega" podkupovanja

30.12.2010

Nekateri poslanci in zdaj že nekdanji ministri so se v iztekajočem se letu spopadali tudi s preiskavami, očitanimi kaznivimi dejanji, sojenji in obsodbami.

Slovenija "Božje dete nas nagovarja, da bi bili bolj čuteči, da bi imeli odprte oči in srce"

25.12.2010

Jaslice vabijo k posnemanju Božje solidarnosti. Božič je zato praznik razodetja otipljive Božje ljubezni do človeštva in do vsakega izmed nas, je pri polnočnici dejal novomeški škof Andrej Glavan.

Slovenija "V središču božiča je družina, temeljni gradnik zdrave družbe"

24.12.2010

Božič v sodobnih krščanskih družinah prebudi zaspano vero, je prepričana Jana Kerčmar mlajša. Mitja Markovič pa je za MMC dejal, da so božična darila pomembna, a lahko hitro zavedejo v skušnjavo.

Slovenija Nova prometna zakonodaja: denarne kazni tudi do 1.200 evrov

21.12.2010

Za alkoholiziranost, prekoračeno hitrost in vožnjo v napačno smer bodo kršilci po novem najstrožje kaznovani - s takojšnjim odvzemom vozniškega dovoljenja.

Slovenija Černač Zalarju: V Nemčiji se je postopek proti Zidarju že končal

16.12.2010

Poslanca SDS-a Zvonka Černača zanima, zakaj glede na to, da ima Slovenija največ sodnikov na 1000 prebivalcev, postopek proti Ivanu Zidarju v Sloveniji še ni končan.

Slovenija Zares: Razmišljamo o posvetovalnem referendumu za ureditev zakonodajnega

15.12.2010

V Zaresu so prepričani, da predlog Janše za vpeljavo referendumskega dne pomeni, da so tudi v SDS-u spoznali, da nizka udeležba na referendumu o RTV-zakou kaže na nezaupanje v politiko v celoti.

Slovenija "Zakon o RTV je eksperiment"; "Eksperiment je, če zakon narediš čez noč"

10.12.2010

Ocenjujemo, da je nov zakon o RTV dva koraka naprej od zdajšnjega, meni predsednik DeSUS-a Erjavec, poslanec Magajna pa se boji, da bo nov zakon predstavljal model za reformo vseh drugih javnih zavodo ...

Okolje Za vsako od 15 odlagališč odpadkov 10.000 evrov kazni

10.12.2010

Inšpektorat za okolje je letos poostril nadzor nad obratovanjem tridesetih komunalnih odlagališč. Ugotovil je, da kar polovica krši uredbo o odlaganju odpadkov, tudi največje v Ljubljani.

Slovenija Pahor: Izostrila se je potreba po resnici; Stres: Morale ni mogoče kar tako uvoziti

08.12.2010

Glavne sanje, ki jih je povprečen Slovenec sanjal na dan plebiscita leta 1990, se izpolnjujejo, je prepričan Pahor. Pravna država mora biti pravična in Slovenija bi lahko bila bolj, pa meni Stres.

Slovenija Kršinar: Tudi novinarjem grozi oranžni cunami; Repovž: Zakon o RTV pripira vrata politiki

08.12.2010

Novi zakon o RTV Slovenija je absolutno profesionalen zakon, je prepričan predsednik DNS-ja Repovž. Kršinar iz ZNP-ja pa opozarja, da je v njem cela vrsta slabih rešitev.

Stran 9 od 16
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov