Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Mavsar

Gospodarstvo Intereuropa prodaja terminal Čehov

06.12.2010

Intereuropa išče strateškega partnerja za rusko hčerinsko družbo Intereuropa-East, pod katero spada tudi logistični center Čehov, ki naj bi bil vreden okoli 60 milijonov evrov.

Slovenija Zidarja obsodili na sodišču v Münchnu

02.12.2010

Prvi mož SCT-ja Ivan Zidar je bil pred meseci na sodišču v Münchnu obsojen zaradi gospodarskega kriminala. Dobil je leto dni pogojne kazni, a se je temu izognil s plačilom milijona evrov.

Slovenija "Odpravnik poslov ni lagal. Naš predsednik je to delal."

02.12.2010

Razkriti depeši ameriškega veleposlaništva v Ljubljani, ki jih je objavil WikiLeaks, pod vprašaj postavljata verodostojnost slovenske vlade. O tem so razpravljali gostje oddaje Pogledi Slovenije.

Slovenija "Akcija Sever je pustila pečat na pročelju naše zgodovine"

01.12.2010

Generalni direktor policije Janko Goršek je na slovesnosti ob dnevu Združenja Sever dejal, da je bila milica oborožena varnostna sila, na katero smo se v ključnih trenutkih lahko zanesli.

Slovenija "Zakon o RTV-ju je izključno delo ministrstva, kar pomeni politike"

26.11.2010

Lahko se zgodi, da bo zaradi nedomišljenih rešitev znotraj novega zakona RTV Slovenija postal namesto simbola kulture simbol povprečnosti, je za MMC dejala poslanka SDS-a Eva Irgl.

Slovenija "Sporno je, da homoseksualci poučujejo mlade o spolni vzgoji"

26.11.2010

Minister Lukšič naj prepreči izvajanje delavnic Legebitre in Amnesty Internacionala v slovenskih šolah oz. naj se delavnice izvajajo izključno s soglasjem staršev, poziva NSi.

Zdravje Zakon bo skrajšal vrsto tujih zdravnikov, ki čakajo na delo v Sloveniji

25.11.2010

Vlada je za obravnavo v DZ-ju pripravila predlog zakona po katerem bo zdravnikom in zobozdravnikom iz držav, ki niso članice EU-ja, omogočen lažji vstop v slovenski sistem.

Slovenija Pahor: Čez ovire moramo skočiti zdaj, pozneje bo skok višji in težji

22.11.2010

"Davkov ne bomo zvišali. Treba je zarezati v stroške države. Za to majhno skupnost imamo prevelik aparat države," je dejal premier Pahor in napovedal združevanje ministrstev.

Gospodarstvo Kopač o TEŠ-u 6: Če ni premoga, ni projekta

19.11.2010

Janez Kopač meni, da bi bilo treba projekt TEŠ 6 ustaviti, če bi se pokazalo, da so zaloge bistveno drugačne, kot je prikazano zdaj. Premogovnik Velenje: Premoga je dovolj.

Gospodarstvo HSE: Naši računi so blokirani

19.11.2010

Bančni računi Holdinga Slovenskih elektrarn so blokirani, so potrdili v HSE-ju. Zagotovili pa so, da bodo vsi poslovni računi deblokirani najpozneje v ponedeljek.

Črna kronika Policija v zvezi z umorom Mariborčanke pridržala enega človeka

19.11.2010

Mariborski kriminalisti so v četrtek popoldne pridržali enega človeka v zvezi s preiskavo umora 55-letne ženske v Mariboru, so sporočili s PU-ja Maribor. Več informacij ne želijo dajati.

Črna kronika V prometnih nesrečah umrli trije ljudje

19.11.2010

Na glavni cesti Trbovlje-Zagorje so zgodaj zjutraj trčila tri vozila, dva človeka sta umrla na kraju nesreče. V četrtek zvečer pa je v prometni nesreči v Ljubljani umrl 67-letnik.

Stran 10 od 16
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov