Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Hokej na ledu (M) - SP elitne skupine: Kanada - Češka, prenos

Avtorji Ana Medved

Slovenija Mesićeve besede primitivne ali nebistvene?

08.06.2010

Za Vlada Miheljaka je bolj kot izjave Mesića pomembno to, da se nihče na hrvaški strani ni oglašal pred referendumom. Boštjan M. Turk besede Mesića obsoja in označuje za skrajno primitivne.

Slovenija Pahorjev "triumf" ali "pirova zmaga"?

06.06.2010

Izidi referenduma v prid arbitraži po besedah Vlada Miheljaka pomenijo (vsaj začasno) pasivizacijo politike Janše in Pahorjev "triumf". Boštjan M. Turk: Pahor se nima česa veseliti. To je pirova zmaga ...

Slovenija Referendumska kampanja: Kdo se je "zaplezal" in kdo je dal "avtogol"?

04.06.2010

Večja medijska podpora arbitražnemu sporazumu je po besedah Turka med ljudi prinesla dvom. Miheljak pa pravi, da je celotna kampanja slonela bolj na emocijah kot argumentih.

Glasba Deep Purple - rockerji, ki jim ni tuj niti Guinness

02.06.2010

V 42 letih na glasbenem prizorišču se je zvrstilo osem različnih postav. Kljub osemletnemu premoru so izdali 18 studijskih albumov in prodali več kot 100 milijonov izvodov. Legendarni Deep Purple.

Na današnji dan Zanimalo ga je življenje v vesolju

23.05.2012

Na današnji dan leta 1925 se je v Montclairu v ameriški zvezni državi New Jersey rodil dr. Joshua Lederberg, molekularni biolog.

Družabno Karmen Stavec: Res sem rada ženska

21.05.2010

Karmen Stavec je s skladbo Praviš, da veš napovedala svojo vrnitev v glasbo. MMC-ju je zaupala, kakšni so njeni načrti, razgovorila pa se je tudi o bolj "ženskih temah".

Slovenija Pahor: "Imamo dober sporazum, zato pamet v roke"

20.05.2010

Če preberete sporazum, vam bo jasno, kaj sva se s Kosorjevo dogovorila, opoziciji, ki zahteva izredno sejo DZ-ja o arbitražnem sporazumu, odgovarja premier Pahor.

Glasba Mi2: "Uspelo nam je več, kot smo si upali predstavljati"

17.05.2010

"Najpomembnejše je, da se uspeh ni zgodil čez noč, zaradi srečnega spleta okoliščin, temveč smo si ga zaslužili z vztrajnostjo, izvirnostjo in predanostjo," so za MMC povedali Mi2.

Družabno Sladcorovci v "pokrajini iz Gospodarja prstanov"

17.05.2010

Kolektiv Sladcore se je pred kratkim vrnil s festivala na Shetlandskih otokih. Odziv občinstva je bil "bajen", domačini pa so jih sprejeli kot družinske člane, pravijo.

Glasba "Šankrock" slog + novi rocktrendi = Šank Rock v 21. stoletju

12.05.2010

Velenjski rockerji Šank Rock ne počivajo. Po dobrih 20 letih na sceni jeseni prihaja že 15. studijski album. Kako bo zvenel, so za MMC povedali kar člani sami.

Družabno Jadranka Juras: Vsak mora biti najprej sam sprememba

12.05.2010

"Ljudje se moramo povezati med seboj, zdaj je pravi čas, jutri ne bo več, ker nas morda jutri sploh več ne bo," pravi Jadranka Juras in dodaja, da prihaja čas velikih sprememb.

Glasba "Žal nismo lepi in ne znamo plesati"

12.05.2010

"Na pladnju imamo močno, glasno in hitro muziko z naborom prijaznih in spevnih komadov, brez klišejskih žiloreznih filozofiranj in poskusov prepričevanja," pravijo novinci Nevember1.

Stran 5 od 9
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov