Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Medved

Zanimivosti Foto: Motoristi se že zbirajo na motosrečanjih

10.05.2010

Maj je tudi mesec začetka motorističnih zborovanj. Ta konec tedna je eno izmed največjih pri naših južnih sosedih potekalo v Umagu.

Slovenija Kaj se skriva za "odstavljanjem" Gantarja?

06.05.2010

Zahtevo za razrešitev predsednika DZ-ja bo SDS vložil do konca tega tedna, so za MMC pojasnili v največji opozicijski stranki. Kaj pa o zahtevi menijo druge poslanske skupine?

Znani Video: Kdo je živel/živi sanje že kot najstnik?

03.05.2010

Zaradi ponorelih oboževalk so njegov koncert v Avstraliji odpovedali. Justina Bieberja pri njegovih 16 letih pozna skorajda ves svet. Kdo vse je še uspel kot najstnik, tudi v Sloveniji?

Gospodarstvo Brščič: Ob taki politiki nas "grška" usoda čaka v nekaj letih

29.04.2010

Dogodki v Grčiji so lahko jasno sporočilo naši vladi za radikalne spremembe fiskalne politike, saj nas sicer v nekaj letih čaka "grška" usoda, je za MMC povedal Bernard Brščič.

Avtomobilnost Foto: Grobnik za en dan zavzeli Slovenci

28.04.2010

Dela prost dan in poletno visoke temperature so na šesti Slovenski dan na dirkališče Grobnik pri Reki privabile več tisoč obiskovalcev.

Družabno Foto: Članice EU-ja v čipki dežele Kranjske

28.04.2010

Do 2. maja v Žireh potekajo že četrti Slovenski klekljarski dnevi, v okviru katerih so na ogled tudi čipke grbov prestolnic in zastav vseh 27 članic EU-ja.

Na današnji dan Bil je eden največjih književnikov vseh časov

22.04.2010

Na današnji dan leta 1616 je v rojstnem Stratfordu pri 52 letih umrl znameniti angleški pesnik, dramatik in mojster jezika William Shakespeare.

Družabno LadyBird: V glasbi je le pristnost tista, ki zadene

21.04.2010

Vas je pritegnila a cappella izvedba skladbe Pridi, dala ti bom cvet pevke LadyBird? Kdo je mlada glasbenica, ki se je priredbe lotila predvsem s "strahospoštovanjem do avtorjev"?

Gospodarstvo Tajnikar: Za stanje železnic so precej krivi sindikati

09.04.2010

"Namesto tujcev bi lahko za tretjino ali petino denarja najeli domače strokovnjake. Koncept reševanja železnic je že dolgo znan, le uveljaviti ga je treba," je za MMC o izgubah SŽ-ja dejal Tajnikar.

Slovenija Slak dal odpoved, Travna odpustilo vodstvo

30.03.2010

Bojan Traven, odgovorni urednik Sveta na Kanalu A, je bil odpuščen, nadomestil ga bo zdajšnji voditelj Gregor Trebušak, so za MMC potrdili na Pro Plusu. Uroš Slak je dal odpoved.

Družabno Politika, šport - neprecenljiva vrelca dobrih šal

30.03.2010

"Razvoj svetovnega spleta je omogočil tudi razvoj svetovnih spletk, saj lahko vsakdo, ki ima pet minut časa, žali kogar koli in kadar koli," je o šalah na račun aktualnih dogodkov dejal Tof.

Slovenija Bomba v Velikovcu - "Najslabše jo je odnesla manjšina"

04.03.2010

"Bomba v Velikovcu je bila velik medijski dogodek," je za MMC povedal takratni poročevalec RTV-ja Lojze Kos in dodal, da je glede organizacije napada ostalo le pri špekulacijah.

Stran 6 od 9
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov