Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Medved

Slovenija Varuhinja: Je Slovenija še socialna država?

26.07.2010

Kršenje človekovih pravic je danes večkrat posledica socialnih stisk, je po prejemu letnega poročila varuhinje človekovih pravic Čebašek Travnikove poudaril predsednik DZ-ja Gantar.

Slovenija Joras po visokem obisku: Ne pričakujem klicev z vlade, pač pa dejanja

19.07.2010

V nedeljo je Joška Jorasa, ki gladovno stavka že peti dan, obiskal državni sekretar Rado Genorio. Joras je bil, kot je dejal za MMC, obiska vesel, predvsem pa nemotenega sprehoda do svoje hiše.

Slovenija "Kot davkoplačevalec sem vesel, da imamo takšno ministrico"

16.07.2010

Matej Lahovnik se vrača na ekonomsko fakulteto. Svoji naslednici je dejal, da so pred njo v času krize številni izzivi. Radićeva: Pomanjkanju politične avtoritete bom nasprotovala z argumenti.

Moda Foto: Da boste na plaži lepe in samozavestne

12.07.2010

Poletne temperature so na vrhuncu in misli vse bolj uhajajo na morje. Kakšne kopalke izbrati, da boste na plaži blestele? MMC je odgovor poiskal pri modnih oblikovalkah.

Gospodarstvo "Naš križ je netransparentno in tajno poslovanje bank"

03.07.2010

"Če se ne bodo nekateri sprijaznili s tem, da imamo toliko, kot ustvarimo, bomo tudi v Sloveniji priča grškemu scenariju. Plačilo pa bo precej višje, kot če bi ukrepali pravočasno," pravi prvi mož "no ...

Slovenija Revizorji gredo nad stavbo za NPU

28.06.2010

Računsko sodišče je sprejelo sklep o uvedbi revizije pravilnosti in smotrnosti najema stavbe za NPU. Takšne revizije trajajo nekje od 100 do 120 dni, je za MMC pojasnil Igor Šoltes.

Družabno Katrinas: Zapele bi tudi dobro nogometno himno

26.06.2010

Slovenski nogometaši so se iz Južnoafriške republike vrnili kot junaki. Nanje je ponosna vsa Slovenija, nogometni evforiji pa so podlegle tudi Sanja, Petra in Katarina iz tria Katrinas.

Družabno Nogomet? Konec koncev ne gre za kvantno fiziko.

17.06.2010

Pred drugim nastopom slovenskih nogometnih junakov v JAR-u je MMC o najpomembnejši postranski stvari na svetu klepetal z Jasno Kuljaj in Eriko Žnidaršič.

Okolje Državna pomoč za ekonaložbe: do zdaj skoraj 4.000 vlog

15.06.2010

"Do 10. junija smo prejeli 3.843 vlog za dodelitev nepovratnih sredstev za rabo obnovljivih virov energije oz. večjo energijsko učinkovitost stavb," pojasnjuje Vesna Vidič z Eko sklada.

Črna kronika Lastnik podjetja novinarju med drugim poškodoval oko

11.06.2010

Med fotografiranjem vhoda v trebanjsko podjetje Rem je novinarja sindikalnega glasila Mirsada Begića, kot kaže, napadel lastnik podjetja. Begić bo o tožbi še razmislil, je dejal za MMC.

Črna kronika Požarna vaja: učenka si je zlomila hrbtenico

10.06.2010

Med evakuacijsko vajo v OŠ Breg na Ptuju, ki je potekala pod nadzorom gasilcev in policistov, si je učenka pri skoku na t. i. skočnico hudo poškodovala hrbtenico. Uporaba blazine sicer ni priporočljiv ...

Okolje Konec tedna vroč, v nedeljo mogoče močne nevihte

10.06.2010

V vzhodni Sloveniji bo v petek, morda tudi v soboto do 35 stopinj Celzija, že v nedeljo pa bodo ozračje ohladile nevihte.

Stran 4 od 9
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov