Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Medved

Slovenija "Zakaj je nesposobnost vlade zdaj breme javnih uslužbencev?"

31.08.2010

Sredstva v državi se ne trošijo po zdravi pameti, je prepričan Janez Posedi. "Dokler jih z lopato mečejo skozi okno, se bo drobiž za plače že našel, samo volja je potrebna," je prepričan.

Gospodarstvo Tajnikar o Vegradu: Zdaj je ključno vprašanje prisilna poravnava

31.08.2010

"Odstop Tovšakove ni neka sprememba. Predlog prisilne poravnave je bil že vložen, zato je zdaj ključno, ali ga bodo podprli tudi upniki," je za MMC dejal ekonomist Maks Tajnikar.

Slovenija "Otroci niso pomanjšani odrasli, zato so nepredvidljivi"

31.08.2010

"Prvi šolski dan je za celotno državo poseben dan, zato voznike pozivamo, naj bodo jutri, pa tudi celo šolsko leto še posebej pozorni," pravi Mateja Markl iz Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem pr ...

Gospodarstvo "Ne vem, ali se sindikati zavedajo odgovornosti za svoje početje"

28.08.2010

"Denarja v proračunu ni in nobena stavka, lepa beseda, pobožna želja ali plemenita misel ne bodo pričarale denarja v državno blagajno," pravi ekonomist Igor Masten in poudarja nujnost reform, tudi pok ...

Gospodarstvo Zakaj v Sloveniji ne pridelamo toliko, kolikor pojemo?

25.08.2010

"Če želimo sami proizvajati hrano, je prvi korak zaščita kmetijskih zemljišč," je za MMC poudaril kmetijski minister Dejan Židan. Izpostavil je tudi povezanost slovenske proizvodnje.

Zdravje UKC Ljubljana pred 1. septembrom miri javnost: "Ni razloga za paniko"

24.08.2010

"Tudi po 1. septembru bomo zagotovili 24-urno oskrbo, a popolnoma brez izpadov, zlasti pri nenujnih programih, ne bo šlo," zagotavljajo v UKC-ju Ljubljana, kjer je soglasja umaknilo 650 zdravnikov.

Družabno "Ženska, ki odkrije svojo ženstvenost, odlično funkcionira"

23.08.2010

"Če si zadovoljen s sabo, si zadovoljen tudi s svetom. Sprejemaš ga veliko bolj optimistično in tolerantno," pravi mama, urednica iger na srečo na RTVS, pevka, plesalka in še kaj.

Na današnji dan Mož, ki je Braziliji prinesel napredek

21.08.2011

Leta 1976 je v Resendeju umrl brazilski politik in predsednik države med 31. januarjem 1956 in 31. januarjem 1961, Juscelino Kubitschek de Oliveira.

Glasba Katrinas pred novim obdobjem - odhaja članica Petra

20.08.2010

Katrinas z neke vrste poslovilnim koncertom v septembru napovedujejo novo obdobje. "Vsak konec je nov začetek," pravijo. Po več letih jih namreč zapušča članica Petra.

Slovenija Koalicija: Interpelacija zoper Lukšiča je obračun z Jankovićem

29.07.2010

Vložena interpelacija zoper ministra za šolstvo Lukšiča je v bistvu naperjena proti ljubljanskemu županu Jankoviću, se strinjajo v koaliciji. Ministra bodo podprli.

Slovenija Kljub krizi tudi letos brezplačno na morje 1.400 otrok

02.08.2010

Z Zvezo prijateljev mladine Slovenije letno letuje okoli 20.000 otrok. V zadnjih letih povpraševanje narašča predvsem za brezplačne počitnice, za MMC pojasnjuje Majda Struc.

Slovenija S čim in kako plačevati na potovanjih?

26.07.2010

Največ ljudi se na počitnice odpravi prav v poletnih mesecih. Kako na potovanjih poskrbeti za finančna sredstva? Je bolje imeti s seboj gotovino ali bančne kartice?

Stran 3 od 9
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov