Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Mušič

Črna kronika Samomor in umor na novomeškem povezana

18.02.2011

Novomeški kriminalisti so potrdili, da sta bila nedavni umor v Zalogu in domnevni samomor na novomeškem Drgančevju povezana. Motiva streljanja v Zalogu še niso ugotovili.

Slovenija Pet duhovnikov kupilo podjetje, od katerega terja država dva milijona

18.02.2011

Mariborska nadškofija je duhovnikom, ki uradno nimajo premoženja, dala poroštvo za najem posojila, s katerim so kupili podjetje Betnava, od katerega terja država dva milijona evrov.

Slovenija Omerza: Zaprtje arhivov ne ščiti države, ampak nekaj drugega

10.02.2011

Igorju Omerzi se zdi prav, da nekateri deli arhiva ostanejo zaprti, a del, v katerega je želel vpogledati sam, je v skladu z zakonom odprt.

Slovenija Türk: Dokumenti avtorje podtikanj postavljajo na laž

10.02.2011

Predsednik države Danilo Türk je navedbe, da naj bi bil neposredno obveščen o napadu v Velikovcu, označil za podtikanja. Za dokument, ki ga je objavil SDS, pa pravi, da gre za povzetke medijskega poro ...

Gospodarstvo Zahteva za preiskavo Bavčarja in Šrota vložena

09.02.2011

Potem ko je sodišče ugodilo ugovorom na obtožnico, ki jo je zoper Boška Šrota in Igorja Bavčarja vložil tožilec Jože Kozina, je bila v ponedeljek vložena zahteva za preiskavo.

Slovenija Zidar sosedu ne bo mogel pomagati graditi hiše

09.02.2011

Nove določbe zakona o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno sosedske pomoči ne prepovedujejo, ampak jo omejujejo za tiste, ki dejavnost opravljajo kot pridobitno dejavnost.

Slovenija "Odstop Krambergerja mora biti le prvi korak"

04.02.2011

Božo Rustja, tiskovni predstavnik koprske škofije, meni, da je sprejetje odstopa nadškofa Franca Krambergerja le prvi korak, slediti pa mu morajo še odstopi tistih, ki so pripeljali mariborsko nadškof ...

Gospodarstvo Surs: Ne moremo prirejati podatkov o državnem dolgu

19.01.2011

Statistični urad je skupaj s sodelavci na ministrstvu za finance zaradi zmede, ki je nastala v zadnjih dneh glede višine dolga države, predstavila, kako se ta obračunava.

Slovenija Se obeta še referendum o RTV-prispevku?

18.01.2011

Civilna iniciativa je v DZ vložila pobudo za začetek postopka za razpis referenduma, na katerem naj bi se odločalo o višini RTV-prispevka. Generalni direktor RTV-ja pričakuje, da referenduma ne bo.

Slovenija Malo delo – kdo pridobi in kdo izgubi?

16.01.2011

Študentske, dijaške in sindikalne organizacije so zbrale več kot 30.000 podpisov za referendum o zakonu o malem delu, zato si poglejmo argumente za in proti tej obliki dela.

Gospodarstvo "Ponudniki stanovanj ne spuščajo cen, ker menijo, da bodo našli kupce"

13.01.2011

Slovenija še ni doživela "normalnega" leta na nepremičninskem trgu. Leti 2006 in 2007 pa sta bili še posebej ekscesni, zato bi bilo najbolje, če nanju pozabimo, opozarja ekonomistka Andreja Cirman.

Slovenija Pirnat: Ključno vprašanje je, zakaj Križanič ni odpravil nepravilnosti

13.01.2011

Pravni strokovnjak Rajko Pirnat meni, da trenutno ni čas, da bi vlada razmišljala o spremembi zakona o računskem sodišču.

Stran 3 od 11
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov