Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
MMC-teden - tedenska izdaja najboljših vsebin

Avtorji Slavko Jerič

Reportaža z Majorke Kraj, kjer je zbrana Nadalova zgodovina in se rojevajo sanje naslednjih generacij

06.03.2024

"V otroštvu sem občutil, kako težko je staršem, ko njihovi otroci skušajo postati profesionalni teniški igralci, a nimajo možnosti, da bi imeli vse na enem mestu," je Rafael Nadal razložil enega od nagibov, da je leta 2016 odprl svojo teniško akademijo.

Slavko Jerič Debate o MVP: od Dončića do motivacijskega elementa

01.03.2024

Ko je Luka Dončić vstopil v Ligo NBA, je za slovenske ljubitelje košarke vnesel novo razsežnost spremljanja najmočnejše košarkarske lige na svetu. Posledično smo dobili novo zanimivo temo za debatiranje (ali glodanje kosti) − kratico MVP.

SOS odmev Kopitar za MMC: Ko imaš družino, so menjave veliko napornejše

29.02.2024

"Ne bi spreminjal niti najtežjih trenutkov, ker te ravno ti izoblikujejo v to, kar si. V karieri vsakega športnika pridejo tudi težki trenutki, ko ti ni najboljše, ampak na koncu greš čez vse, in to te naredi močnejšega," je odločen Anže Kopitar.

Igralci nekdanje Jugoslavije v NBA-ju Največ točk Vučevića, Dončić ekspresno do sedmega mesta

01.03.2024

Luka Dončić in Nikola Jokić sta edina košarkarja z območja nekdanje Jugoslavije, ki imata karierno povprečje v Ligi NBA višje od 20 točk.

Športni SOS Peter Prevc zmagovalni oder rad deli z rojaki

28.02.2024

Peter Prevc ima številne rekorde v zakladnici slovenskega športa, med drugim se ponaša z enim bolj nenavadnih – na kar 15 posamičnih tekmah mu je družbo na zmagovalnem odru delal rojak.

Športni SOS Chamberlain v najbolj dominantni sezoni Lige NBA ni prejel nagrade MVP

21.02.2024

Izjemna učinkovitost pri točkah, skokih in podajah še nujno ne pomeni recepta za nagrado MVP, kar najbolj demonstrira Wilt Chamberlain, ki ima daleč najvišjo vsoto, a tistega leta 1962 ni prejel najbolj čislane individualne nagrade v Ligi NBA.

Športni SOS Zgodovinska sezona Dončića, ki je na poti do vsote 50 točk, skokov in podaj

16.02.2024

Russell Westbrook in James Harden sta edina košarkarja, ki sta v zadnjih 40 letih v eni sezoni Lige NBA v povprečju skupaj zbrala več kot 50 točk, skokov in podaj. Luka Dončić je na dobri poti, da se jima pridruži po koncu te sezone.

Tilen Artač "Lik želim predstaviti simpatičen, potem se tudi sam v sebi bolje počutim"

23.02.2024

"Že od nekdaj 'fan' Radia Ga Ga in Saša Hribarja. Ko sem ga prvič videl, je bilo, kot da sem videl svojega idola, človeka, ki sem ga res občudoval. Z njim me je doletela sreča, da je bil moj mentor," se velikega ustvarjalca spominja Tilen Artač.

Slavko Jerič Kansas zdaj čaka kadrovsko vprašanje, nato pa lov na zgodovinski trojček

14.02.2024

Razplet Super Bowla je bil izrazito dramatičen in napet, nikakor pa ne presenetljiv. Kansas City je bil dokaj daleč od svojih najboljših iger, ki jih je prikazoval v zadnjih letih, a vseeno je bilo dovolj, da se je vpisal med nesmrtne.

Ocena Super Bowla Mahomes lahko ujame Bradyja, a bo moral pri tem zamenjati več generacij soigralcev

13.02.2024

"Ko je tekma tesna, na koncu po navadi odločijo izjemni posamezniki. Patrick Mahomes je generacijski talent, mogoče bi ga lahko primerjali z našima Tadejem Pogačarjem ali pa Luko Dončićem," je junaka Super Bowla opisal David Toff Turšič.

58. Super Bowl Kansas City v podaljšku ubranil naslov prvaka

12.02.2024

Nogometaši Kansas Cityja so v podaljšku Super Bowla v Las Vegasu premagali San Francisco s 25:22 in s tem postali prva ekipa v zadnjih 19 letih, ki je ubranila naslov prvaka v Ligi NFL. Ob koncu tekme je spet blestel Patrick Mahomes.

Svetla prihodnost Dallasa Trikrat Washington: Kakšno razliko lahko naredi en dan?!

11.02.2024

Zadnje tedne je kazalo, da so košarkarji Dallasa spet obsojeni na tavanje po vicah, kjer bi se v najboljšem primeru lahko zgolj borili za preboj v končnico in nič kaj več. A dogajanje v zadnjih 24 urah kaže, da ima prenovljena ekipa svetlejšo prihodnost.

Stran 4 od 84
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov