Klepet - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Klepet - Arhiv
Carmen manet: "Želeli smo si le, da Slovenijo predstavimo v najlepši luči" "Razglasitev nas je vse popolnoma presenetila. Nismo vedele, ali naj se smejemo ali jokamo, skačemo, objemamo, kričimo ... Na koncu smo počele vse od naštetega hkrati. Zdi se nam, da je na posnetku ...
"Slovenija me je presenetila, ker ima močno poslušanost nacionalne glasbe" "Kaj je tisto, kar morda slovenski glasbeni sceni manjka? Čustva. Veliko je pevcev, ki imajo krasen glas in velik talent. Manjka pa dobra interpretacija," meni Isaac Palma.
Pred MMS-jem: "Ves čas ponavljam: da sem in da ostajam voditelj" " Imava precej unikaten način dela," je pred novo združitvijo moči z Lorello Flego na odru Melodij morja in sonca priznal njen sovoditelj Mario Galunič.
"Srbija je postala nekakšen žep - ljudje ne morejo naprej, nazaj nočejo ali ne morejo" Stavbe, kjer je bila posneta nagrajena reportaža, so podrte, ker se tam gradi projekt Beograd na vodi.
Tomaž Karat: Novinarji smo nenehno izpostavljeni pritiskom, grožnjam in čedalje višjim zahtevam Med okoli 2.300 novinarji, ki se s tem poklicem preživljajo, jih je skoraj tretjina v prekarnem razmerju.
Matej Breznik: Večina izsiljevalskih okužb se širi po elektronski pošti, zato previdno Izsiljevalski virus WannaCry, ki je pretekli konec tedna povzročil številne preglavice v več kot 150 državah, je le običajen kriptovirus, ki pa ima dodatno funkcionalnost, saj izkorišča znane ...
Kadunc: Slabo sprejete oddaje naj bodo redke ponesrečene izjeme Okusov je preveč in tudi RTV jih ne more vseh zadovoljiti.
Petrovec: "Bančni sektor je še vedno v skrb vzbujajočem stanju, toda Italija ima veliko rezerv" Ena glavnih tem v Italiji te dni je vprašanje migrantov in urejanje njihovega status, bližajo pa se tudi strankarske volitve v vladajoči Demokratski stranki, je v spletni klepetalnici najbolj ...
Blaž Švab: Z vodo in meditacijo do notranjega miru Gosta MMC-jeve spletne klepetalnice Darja Gajšek in Blaž Švab, voditelja Slovenskega pozdrava, sta se v smehu spomnila zabavne prigode s snemanja oddaje, ko so se Blažu na odru strgale hlače.
Omar Naber po Emi: Vedno so polemike, vedno so dvomljivci. "Letos je bilo na Emi ogromno lepih, dobrih skladb, primernih za na Evrovizijo. Z veseljem bi odstopil zmago in privoščil drugim izvajalcem, da bi nas zastopali na Evroviziji," je v spletnem klepetu ...
Milaniču je blizu strategija igre Napolijevega trenerja " Od prvega dne smo se ukvarjali s taktiko v napadu in obrambi ," je zimske priprave Maribora opisal trener Darko Milanič, ki je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice.
Varuhinja gledalčevih pravic: Samovšečnost in samozadostnost sta ena od rak ran "Če bi menila, da mi je na tem položaju usojena profesionalna impotentnost, ne bi kandidirala," je v pogovoru z uporabniki MMC-ja povedala nova varuhinja gledalčevih pravic, Ilinka Todorovski.
"Ni razloga, da ne bi tudi v prihodnje igral za reprezentanco" "S kolenom je bolje, trenutno nimam večjih bolečin in lahko že skoraj normalno hodim. V prihodnjem tednu se bom moral odločiti, kje bom koleno operiral," je v MMC-jevem klepetu povedal Vid Kavtičnik.
Tomaž Lavrič: "Sedaj se lahko pove. JJ je moj stric iz ozadja." " Svoje politične usmerjenosti ne skrivam, zakaj bi jo? Grdo se norčujem iz vsake opcije, ki to zasluži, ampak ena žalibog zasluži bolj, " je na eno izmed vaših vprašanj v MMC-jevi klepetalnici ...
Edvard Žitnik: "Nisem si izmišljal anket v korist Clintonove ne Trumpovih škandaloznih izjav" Oči sveta bodo jutri znova uprte v ZDA, kjer bo kot 45. predsednik prisegel Donald Trump. O živahnem političnem dogajanju čez lužo ste klepetali z dopisnikom RTV Slovenija Edvardom Žitnikom.
Nemec: "Slovenskemu nogometu grozi prevzem sodniške organizacije" "Ožje vodstvo sodniške organizacije je tik pred prevzemom popolne oblasti nad nogometom, to je zelo nevarno," je v spletni klepetalnici MMC-ja povedal kandidat za predsednika NZS-ja Matjaž Nemec.
"Pero, ali se danes še komu sploh ljubi biti revolucionar?" "Se bo kar treba potruditi, lahko pa si tudi mirno mazohist ali pa si misliš, da gledaš samo slab futurističen film," je na vprašanje iz naslova v MMC-jevi klepetalnici odgovoril udarniški roker ...
Klepet: Kakšna je moč potrošniških organizacij? Gost MMC-jeve spletne klepetalnice je bil Boštjan Okorn z Zveze potrošnikov Slovenije, ki pri Evropski potrošniški organizaciji BEUC sodeluje na področju telekomunikacij in mobilnosti.
Nova platforma za slovenske glasbenike - oddaja Popšop "Mislim, da je slovenska popscena močnejša, kot je bila včasih. Veliko je dobrih mladih izvajalcev in tudi odrov, kjer se lahko predstavijo."
Rosvita Pesek: France Bučar "velik duh", prepričan Evropejec in kristjan V mozaik slovenske osamosvojitve je France Bučar vstavil enega pomembnejših kamenčkov, je v klepetalnici MMC-ja dejala Rosvita Pesek, zgodovinarka, TV-voditeljica in avtorica biografije.
1 2
Kazalo