Reprezentančni kapetan Lakovič tokrat ni bil v košarkarski uniformi, brez težav pa z nasveti priskočil na pomoč mladim košarkarjem tudi med tekmo. Nekoliko drugače je bil z našo prošnjo za intervju:
Reprezentančni kapetan Lakovič tokrat ni bil v košarkarski uniformi, brez težav pa z nasveti priskočil na pomoč mladim košarkarjem tudi med tekmo. Nekoliko drugače je bil z našo prošnjo za intervju: "Sem na dopustu." Foto: Aljaž Močnik/kosarka.si

Ekshibicijska tekma v dvorani Tivoli je bila vrhunec prvega tedna košarkarskega tabora, ki si ga je po vzoru ameriških kampov za individualne igralce zamislil skavt Atlante Hawksov Lojze Milosavljević. Ob podpori družine Lakovič in velikega števila prostovoljcev bo trajal vse do petega avgusta. Prvi teden so bili pod vodstvom Aleksandra Sekulića in reprezentančnega kapetana Lakovića v ospredju organizatorji igre.

Naslednji teden bo imel glavno besedo ob Spasoju Todoroviću Gašper Okorn, julija so svoj prihod na treninge že napovedali tudi Jasmin Hukić, Sani Bečirović in Primož Brezec.

Ekshibicijsko tekmo so sicer dobili mladi košarkarji, med drugim pa so si jo ogledali tudi košarkarski strokovnjaki Sašo Filipovski, Miro Alilović in Memi Bečirović. Program so popestrile tudi Zmajčice in Mateja Janežič.