Slovenija bo v šestih dneh odigrala kar štiri prijateljske tekme. Foto: Rene Gomolj
Slovenija bo v šestih dneh odigrala kar štiri prijateljske tekme. Foto: Rene Gomolj

Slovenci so do zdaj odigrali tri pripravljalne tekme in premagali Poljsko, Makedonijo in Latvijo. Drevi bo precej težje, saj je nasprotnik iz elitnega razreda svetovne košarke in eden glavnih kandidatov za naslov evropskega prvaka. Ker se bomo na drugem programu po koncu tretje četrtine (približno ob 21.10) preselili na povratno nogometno srečanje 3. predkroga Evropske lige med Austrio in Olimpijo (začetek ob 21.05), si boste lahko zaključek košarkarske tekme ogledali na MMC-TV.

Napovejte izid in osvojite vstopnice!
Po gostovanju v Litvi Slovenci ne bodo imeli veliko odmora, saj se že v soboto v Ljubljani začenja turnir držav nekdanje Jugoslavije - Pokal Adecco. Obračune v Stožicah si lahko brezplačno ogledate tudi vi! Vse, kar morate storiti, je, da postanete član naše strani na Facebooku in čim bolj pravilno (razlika v koših) napoveste izid današnje tekme Slovenija - Litva.

Podelili bomo 13 kart za ponedeljkovi tekmi, ko se bo Slovenija pomerila s Hrvaško, in 11 vstopnic za torkove dvoboje, ko bodo na sporedu finale ter tekmi za 3. in 5. mesto.

Nagradna igra se bo končala danes ob 20.00. Rezultate bomo sporočili jutri okoli desete ure. Dobitniki naj podatke pošljejo najpozneje do 12. ure, da bodo vstopnice prišle na naslove še pravočasno.

POKAL ADECCO 2011 (Stožice)

Sobota ob 18.00:
MAKEDONIJA - BiH
Ob 21.00:
HRVAŠKA - ČRNA GORA

Nedelja ob 18.00:
SRBIJA - MAKEDONIJA
Ob 21.00:
SLOVENIJA - ČRNA GORA

Ponedeljek ob 18.00:
BiH - SRBIJA
Ob 21.00:
SLOVENIJA - HRVAŠKA

Torek ob 15.00:
TEKMA ZA 5. MESTO
Ob 18.00:
TEKMA ZA 3. MESTO
Ob 21.00:
FINALE