Antonio Delamea Mlinar je podaljšal pogodbo z Olimpijo. Foto: www.alesfevzer.com
Antonio Delamea Mlinar je podaljšal pogodbo z Olimpijo. Foto: www.alesfevzer.com

25-letnik je član Olimpije od leta 2011, do danes je zbral 76 nastopov in dosegel tri zadetke. "Dogovor z Delameo Mlinarjem je bil sklenjen po le nekaj minutah, česar si želi vsak predsednik. Omenjeni nogometaš je ničkolikokrat pokazal svojo pripadnost Olimpiji, za kar se mu v imenu vseh, ki jim zelena barva nekaj pomeni, iskreno zahvaljujem. Verjamem, da bo Antonio v novo sezono krenil še močnejši, s tem pa bo naša obrambna vrsta še stabilnejšaa in zanesljivejša," je ob podaljšanju pogodbe dejal predsednik kluba Milan Mandarić.

Velika čast in odgovornost
"Podaljšanje pogodbe z Olimpijo mi predstavlja predvsem veliko čast in obenem odgovornost, saj se zavedam, da zastopam barve uglednega kluba. Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujem klubskemu vodstvu, še posebej predsedniku, g. Milanu Mandariću, ki so pokazali veliko željo in zaupanje v moje sposobnosti. Obljubljam jim, tako kot vsem našim navijačem, da bom tudi v prihodnje z vsem srcem in dušo dajal vse za zeleno-beli dres. Po številnih zdravstvenih nevšečnostih sem se v minuli sezoni vrnil še močnejši, zato sem toliko bolj prepričan, da bom v prihodnje prispeval še večji delež k uspehom moštva," je dodal Delamea Mlinar.

Baskera in Čale odhajata iz Ljubljane
Rok Baskera
in Hrvoje Čale pa sta sporazumno prekinila sodelovanje. Baskera je v Olimpijo prišel v sezoni 2012/2013 in za zeleno-bele na 46 prvoligaških tekmah dosegel en zadetek, v času igranja za zmaje pa je imel precej nesreče s poškodbami. Hrvoje Čale je edinega ljubljanskega prvoligaša okrepil lani decembra ter odigral 13 tekem.