Šport
(1)
Gorenje v letošnji sezoni ni izpolnilo ciljev, za naslednjo pa bo poskušalo tudi z novim športnim direktorjem sestaviti močnejše moštvo. Foto: www.alesfevzer.com

Dodaj v

Rokometaši Gorenja odslej s športnim direktorjem

Janez Gams bo imel pomembno vlogo pri sestavi ekipe
16. april 2018 ob 20:08
Velenje - MMC RTV SLO, STA

Vodstvo rokometašev Gorenja je po precej neposrečeni sezoni naredilo prvo potezo in se okrepilo na strokovnem področju. Nekdanji igralec Janez Gams je postal športni direktor.

Klub iz Šaleške doline v zadnjem obdobju te funkcije ni imel, zdaj pa jo bo opravljal njihov nekdanji igralec (2010-2017), ki je bil na igrišču vedno nepopustljiv: "V Gorenju sem preživel najlepši del kariere, zato sem izjemno vesel in počaščen, da bom lahko klubu pomagal tudi v novi vlogi. Zavedam se, da je naloga izjemno odgovorna in da je pred mano velik izziv. Izkazano zaupanje kluba želim upravičiti v polni meri. Prepričan sem, da lahko skupaj s trenerji, ob podpori navijačev ter podpornikov kluba, spišemo uspešno zgodbo."

Gams bo velik poudarek namenil nadaljnjemu kakovostnemu delu v mlajših selekcijah kluba, pri članski ekipi pa je glavni cilj vsekakor sestava ekipe za naslednjo sezono: "Prepričan sem, da bo ekipa na naslednjih preizkusih pokazala pravi značaj in se dvignila iz rezultatske krize. Zavedam se, da je v tem položaju najteže igralcem in strokovnemu vodstvu, zato je moja naloga, da jim nudim ustrezno podporo. Verjamem, da se bo njihov trud, ob podpori zvestih navijačev, na koncu poplačal."

Vodstvo Gorenja s predsednikom Milanom Mežo na čelu si bo prizadevalo, da klub vztraja na začrtani poti prehoda v enega izmed vodilnih slovenskih razvojnih centrov za mlade rokometne upe. Novo (višje) poglavje bo omenjena strategija, zastavljena pred dobrima dvema letoma, dobila že v prihodnji sezoni, ko bodo članskemu moštvu priključeni številni mladi obetavni rokometaši iz lastne rokometne šole.

T. O.
Prijavi napako
Komentarji
rok ometaš
# 16.04.2018 ob 21:25
Brez zamere ampak samo še eden na plačilni listi .
Kazalo